Kad nesto funkcionise dobro - zasto menjati?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да би било још сигурније? И још нешто... не можеш поредити падавине тј снег овде и у Америци. Овде у центру Београда у главним улицама има снега по 5-6цм и нису комплетно очишћене, а остале улице нећу ни да помињем...
Nisam znao da toliko planina ima u delovima Srbije (posebno Beograd) koji su najvise naseljeni.
Tormentor i Minalex su lepo objasnili neke stvari, ali ne vredi.
Bilo kako bilo, dve strane su off, pa bih zamolio jednog od tri moderatora da ih stavi u odgovarajuću temu.
Jomini, mene niko ne moze da ubedi u nesto sto sam licno doziveo. Nemozete me nikako ubediti da 4x4 ne pravi veliku razliku ako su gume i dalje letnje jer imam 4x4 na svom Fordu, imam letnje gume na njemu i vec trecu zimu vozim bez ikakvih problema.
Ja samo kažem da se ne može porediti zimska guma na snegu (ili na niskim temperaturama) sa običnom, letnjom. Naravno da 4x4 mnogo pomaže (i po snegu, naravno), ali zimske gume mnogo bolju vučnu moć imaju. Kao i kočenje, kao i upravljanje. Ovo što ti pričam se primeti kada si u stvarnom problemu (staneš na uzbrdici, a treba da kreneš - tada će biti proklizavanja i 4x4 ti neće pomoći da mrdneš, osim u stranu). A po ravnom, makar bio i dubok sneg, mnogo je lakše. Tada 4x4 sasvim pristojno obavlja posao.
A ono ''doživeo'', pa sačekaj da doživiš da staviš zimske gume. Videćeš kako ćeš slobodnije i preciznije voziti.