Zima!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
chini ti se, ovo je ono sto je lepo i tesko ga je naci. u beogradu je sneg najcrnji na svetu,
tuga za videti.

razumem te bakky ali bolje ista nego nista , ne secam se kako je prosle zime bilo kod vas ali mi nismo NI PAHULJICU videli cele zime , mislim da je bilo jednom malo kod vas mada je zima bila relativno topla kako i da je ja volim sneg i volim onu u najmanju ruku "setnu " fibinu sliku koja me podseca na davno prosle dane :) ali bice snega i kod nas , a do tada cu da gledam ove vase :)

S3700278-1.jpg

Fibi fotografije sa zimom ,maglom i drvecem su sjajne, nemam reci - odusevila si me! Kao akvareli su! Stavrno si majstor, znam da kao i ja nemas neki besan fotoaparat, ali to dokazuje da su ideja i oko - presudni! Bravooooo!

hm... pa na neki nacin i jeste slika zime, samo ne napolju :D eniveJ, da razbije ove hladne slike..
DSCF2268-1.jpg

pitanje za bilo koga ko ima iskustva sa slikanjem vatre - jel' mi ovaj plamen izgeda razmazano jer je well - vatra u pitanju ili je to zato sto sam drzala aparat u rukama ?

hm... pa na neki nacin i jeste slika zime, samo ne napolju :D eniveJ, da razbije ove hladne slike..

pitanje za bilo koga ko ima iskustva sa slikanjem vatre - jel' mi ovaj plamen izgeda razmazano jer je well - vatra u pitanju ili je to zato sto sam drzala aparat u rukama ?

Fotka je super...
po meni nema veze što si držala aparat u rukama, jer ostali delovi na fotografiji su oštri, već od toga kolika je bila brzina zatvarača pri fotografisanju...
Dobro došla...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back