Žile Roštiljdžija razvaljuje Sundjer Boba i DS

Da li znas nekog clana DS da su mu ruke ciste? Mislim na ove sa funkcija. Na koga je Zivkovic mislio kada je pomenuo nekoga ko se 2004. ukljucio u politiku. Djilasa?

Zamisli, ali znam. Bar tako deluje i privatno. Znam i neke koji su napustili DS zbog Tadića, a živeli su od svog rada.
Pa, i Djilas i Jeremić su ušli u politiku dolaskom Tadića. Ali, verovatno je mislio na Jeremića. Njega su izabrali za rušenje Tadića.

Malo je bajato, ali

Zoran Živković: U Srbiji je, recimo, korupcija mnogo veća nego u doba Miloševića. U ono vreme ste makar mogli da imenujete, da javno prozovete ljude koji su korumpirani i koji korumpiraju; danas, korupcija je gotovo ustavna kategorija! Drugo, pogledajte medije: Miloševićevi su vodili harangu, linčovali, raspisivali poternice za političkim protivnicima, ali su, istovremeno, postojale novine koje su bile slobodne, u kojima ste mogli da pročitate šta se u ovoj zemlji događa. Danas, u vreme „demokratske“ vlasti, ne postoji gotovo ni jedan mediji koji nije pod kontrolom DS-a, njenih tajkuna, kriminalnog ili estradnog podzemlja… Nezavisnost i profesionalnost današnjih novinara možete kupiti za stotinu evra. U tom smislu, državni analitičari se bolje drže: ne lažu za manje od 500!

Tamara Nikčević: Za to je, izvinite, odgovorna Vaša DS!

Zoran Živković: Jeste! Medijima upravljaju ljudi koji su duboko u režimu – od ministara, gradonačelnika Beograda do savetnika predsednika Republike; oni uređuju. Na isti način na koji su nekada prodavali uloške, ti geniji advertajzinga danas prodaju kvazipatriotizam. Do 2004, njihovi profiti su bili stotinu puta manji od današnjih i samo mi nemojte reći da su, ulaskom u vlast i oblačenjem dresa DS-a, svi oni naglo postali pametni, kreativni, inventivni… Jednom rečju – magovi advertajzinga!

http://pescanik.net/2012/03/intervju-–-zoran-zivkovic/

Zamisli, ali znam. Bar tako deluje i privatno. Znam i neke koji su napustili DS zbog Tadića, a živeli su od svog rada.
Pa, i Djilas i Jeremić su ušli u politiku dolaskom Tadića. Ali, verovatno je mislio na Jeremića. Njega su izabrali za rušenje Tadića.

Hvala! Ako neces javno daj mi ime toga na pp da vidim da li i ja o njemu tako mislim a sada ne mogu da se setim nekog takvog ("ziveo od svog rada").
Meni interesantno kako obe strane sada koriste argumentaciju opozicije iz predizborne kampanje (ono o mostu a sve bez prilaza ili o proterivanju Crnogorskog ambasadora).

Ovo je valjda bilo na racun Sapera, on je jedan od tih "ljudi iz senke" preko koga ide ogromna lova - cuje se ovde-onde da sav marketing ide preko njegove firme. Nisam nesto upoznat sa nasim polit-mafijasima, ali ovo i nije neka tajna, osim ako nisam promasio...
Pominje se i Djilasova pljacka vezana za most itd.
A bilo je negde i da se godisnje ukrade milijarda EUR-a na javnim nabavkama u Srbiji, koliki je otprilike i minus u budzetu. Ne ulazim u to ko krade, ali je sigurno povezan sa vlascu na neki nacin, verovatno kao Saper (tj. zvanicno je "nevidljiv").

Gde ste Djilasovci :lol:

...

:bye:

Ako neko nadje izglednijeg kandidata za sledeceg predsednika DS od Tadica... neka javi.

Ne secam se nekih velikih dela Zivkovica u periodu posle 2000., ali znam da je on kao premijer potpisao prodaju Sartida Amerikancima 31.3.2003.

Znam da je bio protivkandidat Tadicu na prethodnim izborima u DS gde je izubio sa 3:1 ili 4:1, ne secam se bas tacno. Neka se kandiduje opet, niko ga ne sprecava.

Back