Žile Roštiljdžija razvaljuje Sundjer Boba i DS

Ne vidim sta je spektakularno u Zokijevom demistifikovanju Jeremicevog uspeha. Pa u te price da Srbija vodi UN i ceo svet je mogao da poveruje samo onaj ko nikad nije izasao iz svog dvorista.

Meni je mnogo zanimljivije njegovo pljuvanje po DSu... ono o "nekome ko je u stranku dosao 2004.", pa o Micunu kao perspektivi DS, "jednom sto je pricao da ne mozemo da se odbranimo od investitora" itd. Na tom polju je odlicno odradio posao.

ДЗОС ,а зар ти се ничи да тема изабрана како би се могли да опет само жути појаве у емисији ,и настави са причом да без њих ништа нема у Србији?Не заборави да је и негативна реклама -реклама.

Upravo tako. Oni opet jašu, a ljudi nisu ni svesni.

Циганче не помиње шта је све покрао док је био са ђинђувом на власти? Ми смо веверице па се не сећамо. :lol:

Pa ekipe oko Koštunice Prepoštenog dr Vojislava i Bokija 13 su ojadile Srbiju 10 000 puta više od Zokija, Đikija i svih drugih vlasti (izuzev Miloševićeve) još od Sulejmana Sulje Veličanstvenog.

Ko to ne vidi nije veverica nego stoprocentni retard.:lol:

Ne vidim sta je spektakularno u Zokijevom demistifikovanju Jeremicevog uspeha. Pa u te price da Srbija vodi UN i ceo svet je mogao da poveruje samo onaj ko nikad nije izasao iz svog dvorista.

Meni je mnogo zanimljivije njegovo pljuvanje po DSu... ono o "nekome ko je u stranku dosao 2004.", pa o Micunu kao perspektivi DS, "jednom sto je pricao da ne mozemo da se odbranimo od investitora" itd. Na tom polju je odlicno odradio posao.

Jasno - Jeremija je svoje vec odsvirao , plus sto ga necemo ovde gledati godinu dana ...

Nek se hijene kolju i nek kazu jedni o drugima sta znaju ...

p.s. Sta god rekli jedni o drugima JA im verujem ... :D

Pa ako se ne varam i na ovom forumu je vladala prilično orgazmična atmosfera, kada je Bokijev mali izabran za predsedavajućeg Generalnom skupštinom UN-a.

Čak su i najljući protivnici Demokratske stranke slavili taj veličanstveni uspeh srpske diplomacije.:lol:

Pa ekipe oko Koštunice Prepoštenog dr Vojislava i Bokija 13 su ojadile Srbiju 10 000 puta više od Zokija, Đikija i svih drugih vlasti (izuzev Miloševićeve) još od Sulejmana Sulje Veličanstvenog.

Ko to ne vidi nije veverica nego stoprocentni retard.:lol:

Јесте, али им је покојни Зоки направио одговарајући амбијенат. Нису скренули са његовог пута.
Мада, нека се само цепају жути...:lol:

Pa ako se ne varam i na ovom forumu je vladala prilično orgazmična atmosfera, kada je Bokijev mali izabran za predsedavajućeg Generalnom skupštinom UN-a.

Čak su i najljući protivnici Demokratske stranke slavili taj veličanstveni uspeh srpske diplomacije.:lol:

Slavili su pre svega pristalice DSa. Kao "eto vidite kako smo mi uspesni", ostali samo nisu hteli da budu partibrejkeri. Na kraju krajeva, to jeste izvestan uspeh. A onda im je Djilas, motivisan zeljom da naskodi Borisu, bacio kosku kako sve to mnogo kosta i nije lepo da se toliko trosi u ovakvoj situaciji. I masa se primila na tu njegovu pricu o potrebi da se ustedi nekoliko miliona, ali ne i nekoliko stotina miliona kroz gradnju mosta na Adi. Sve je to propaganda.

Back