al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.028
Evo na Utisku nedelje , razbucao ćoravog štrebera ko ciganče slinu onako po seljački . 
Sad se ostrvio i na ostatak DS-a .

Sad se ostrvio i na ostatak DS-a .

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jeste Zoki čovek seljak al je ovde sve lepo rekao i spustio ćoravog štreberka malo na zemlju , inače i kod one žute gnojne fejkalije Ivana Ciganovića na Prvoj se isto tako Jeremić kurčio i lupetao kako je sada maltene Srbija na čelu sveta i slične budalaštine, kao što je i ovde počeo dok ga Žile nije poslao po burek .Gde ste Djilasovci
Nikada ni jedan normalan i obrazovan čovek ne može da debatuje sa primitivnom budalom. Roštiljdžija je primer za tog primitivca.
Gde ste Djilasovci
Nikada ni jedan normalan i obrazovan čovek ne može da debatuje sa primitivnom budalom. Roštiljdžija je primer za tog primitivca.
Evo, sad sam uključila TV, pa ću da pratim. Džeremaja pominje strane medije i njihove komentare na izbor predsedavajućeg GS UN.
Evo, sad sam uključila TV, pa ću da pratim. Džeremaja pominje strane medije i njihove komentare na izbor predsedavajućeg GS UN.
Pratim emisiju i pokusavam da odgonetnem u cemu je sustina "sukoba" u DS. Nadam se da je u pitanju iznosenje prljavog vesa a sve u pravljenju alibija za sebe. Naime, mislim da Zivkovic ovako otvorenim napadima zeli da inicijativom obesmisli napade koji ce uslediti na njega. Videcemo!
Kako se dssovci i vadikali upljuvaše braneći nesretnog Jeremića.
A raspalili po Živkoviću ko pomahnitali...
Kao primitivan je ovo ono, a neprevaziđene prostačine poput Šešelja i Velje smatraju vrhunskim intelektualcima.
Ha ha, kako ste ljigavi...
PS. Što se Žileta tiče jes pomalo sirovina, ali mu je svaka na mestu.
Kako se dssovci i vadikali upljuvaše braneći nesretnog Jeremića.
A raspalili po Živkoviću ko pomahnitali...
Kao primitivan je ovo ono, a neprevaziđene prostačine poput Šešelja i Velje smatraju vrhunskim intelektualcima.
Ha ha, kako ste ljigavi...
PS. Što se Žileta tiče jes pomalo sirovina, ali mu je svaka na mestu.
Циганче не помиње шта је све покрао док је био са ђинђувом на власти? Ми смо веверице па се не сећамо.![]()