ŽIKA SELJAK

bjdarko

Aktivan član
Poruka
1.194
Pa dobro ljudi, ovaj Žika prevazilazi svaku normu pristojnosti! Dete uzelo da recituje pesmu a on ga opsovao, "da skrati, nije za Nobvela". Alo bre čoveče jesi li ti normalan? Ali pazite, njima nije bilo dosta sramote, već stali njegovi kolege da ga brene. Sramota za RTS! A onaj dečak neka nastavi da piše, i da se ne obazire na "novinarski okrajak" koji će biti na margini, nadam se uskoro. Treba da zna da se i ovde gaji kultura, ali na žalost je jako rano upoznao ružnu stranu Srpskog društva.

Pozz!
 
Žika Buzda je jedno od uverenja da je burazerska kamarila od vrha do dna jedan brlog.
Medijski i politički, sve jedno.
Svakako jedan od kurotresina koji je rođen za nakupca na kvantašu ili švercera ali se obreo u svetlucavim studijima pomoću burazera.
 
dao mu je na početku dobru lekciju.
Ako hoće da bude dobar pesnik znači - mora kraće pesme.
Neki ceo život provedu ne osećajući puls publike, ovako..mali ima sreće ko niko.

Ako ti stvarno mislis da je onim recnikom i tonom, te psihickom toruturom koju je prezvielo DETE, data lekcija da "ako hoce da bude pesnik,mora krace pesme", ja ostajem bez teksta. Koliko si procitao pesama u zivotu, jer ih citas samo ako su kratke, i je li to merilo lepote i poruke bilo koje pesme?
Halo, ta seljacina je nadobudna i prosta do bola, nepismen, neobrazovan, ima komplekse od visokih ljudi (njega i zene nadvise) neartikulisan i nekultivisan glas, vice na kamermane, a njegovo opravdanje za maltretiranje deteta je, da "nije znao da je jos u programu....", tim gore! Za njega je normalno da vice na dete i kad se iskljuce na kamere, mogu zamisliti kako se jadnicak osecao, a ovu seljacinu koju placaju gradjani Srbiji kroz harac, treba hitno suspendovati!
 
Žika Nikolić opsovao dete u svojoj emisiji
Zvezde - Domaćica | SrbijaNet | 01 mart 2011

Republička radiodifuzna agencija ovih dana ima pune ruke posla, a da jedina meta ne
budu rijaliti programi, pobrinuo se voditelj RTS-a Živorad Nikolić koji je prekjuče opsovao u svojoj emisiji “Žikina šarenica”.

Da star bude gora, nepristojne reči bile su upućene jednom detetu, dečaku M.N.

Mladi gost emisije iz Ljiga došao je da pročita pesmicu “Moje selo”, za koju je nedavno nagrađen u svojoj opštini, a koja se izgleda nije dopala voditelju. Naime, u trenutku kada su počele reklame, Žika je ne znajući da mu je mikrofon i dalje uključen, povikao: “Alo, jeb*te, skrati to! Nije to pesma za Nobela!”
 
Voditelji brane Žiku Nikolića
Zvezde - Domaćica | SrbijaNet | 02 mart 2011

Nedavni ispad voditelja RTS-a Živorada Nikolića koji je u svojoj emisiji opsovao dečaka, nije ništa neuobičajeno za živ program, smatraju njegove kolege.

Gotovo svi domaći voditelji koji i sami imaju iskustva u vođenju uživo, stali su na stranu RTS-ovog lica zaključivši uglavnom da bi veća pažnja trebalo da se obrati na brojne prostakluke koje redovno imamo prilike da vidimo na televiziji, od prenosa Skupštine do rijaliti emisija.

“Voditi emisiju uživo nije lako i njegova psovka nije ništa strašno. Verovatno nije razmišljao o tome šta je rekao i kome se obratio, nego o tome da reklame počnu na vreme. Zar da zamerimo Žiki Nikoliću to što je opsovao nenamerno, a ne zameramo na svim ružnim rečima koje čujemo, na primer, u Skupštini?!” prokomentarisala je voditeljka “In magazina” Sanja Marinković, sa kojom se slažu koleginice sa RTS-a Vesna Dedić i Olivera Kovačević.

“To je živ program i takve stvari se dešavaju. Ovo je smešna priča. Ako RRA nije reagovala na to što neki narodni pevač drka na televiziji u pola devet uveče, kad gledaju deca, onda i ovu stvar treba da zaborave,” zaključila je Dedićeva.

Dejan Pantelić smatra da je Žikino izvinjenje upućeno dečaku bilo ključno za smirivanje strasti nakon nepromišljene reakcije.

“Žika se izvinio dečaku i njegovoj porodici, i to je ljudski, a ljudski je i praštati. On to sigurno nije uradio namerno, ali je velika stvar što je priznao grešku. U svakom slučaju, treba voditi računa o odnosu prema deci u medijima,” rekao je za “Kurir” Pantelić.

Zapravo, jedina koleginica koja nije stala u Nikolićevu odbranu je Jelena Bačić-Alimpić.

“To je velika sramota za Žiku i kuću u kojoj radi. To samo gospodinu služi na čast. Ja uvek pazim na koji način vodim svoju emisiju,” poručila je voditeljka TV Pink i odnedavno spisateljica.
 
Не знам шта је већа срамота.То што се један водитељ на крајње дрзак,безобразан и некултуран начин понео према малолетном учеснику емисије којег је позвао у госте или то што његов безобразлук минимализују па чак и оправдавају његове колеге правдајући га тиме "па то се дешава"
Шта сад то значи ? Да ако се то дешава не треба да наиђе на осуду или пак какву тежу консеквенцу.Како би било том водитељу или овима који га оправдавају када би се њиховом детету догодила таква непријатност од стране њиховог колеге ? Да ли би тада осудили такво понашање или би се држали фразе "дешава се"?
 
dao mu je na početku dobru lekciju.
Ako hoće da bude dobar pesnik znači - mora kraće pesme.
Neki ceo život provedu ne osećajući puls publike, ovako..mali ima sreće ko niko.

Tamnica

To je onaj život gde sam pao i ja
s nevinih daljina, sa očima zvezda
i sa suzom mojom što nesvesno sija
i žali, ko ptica oborena gnezda.
To je onaj život gde sam pao i ja

Sa nimalo znanja i bez moje volje,
nepoznat govoru i nevolji ružoj
i ja plakah tada. Ne beše mi bolje.
I ostadoh tako u kolevci tužnoj
sa nimalo znanja i bez moje volje.

I ne znadoh da mi krv struji i teče,
i da nosim oblik što se mirno menja;
i da nosim oblik, san lepote, veče
i tišinu blagu ko dah otkrovenja.
I ne znadoh da mi krv struji i teče,

I da beže zvezde iz mojih očiju,
da se stvara nebo i svod ovaj sada
i prostor, trajanje za red stvari sviju,
i da moja glava rađa sav svet jada,
i da beže zvezde iz mojih očiju,

Al' begaju zvezde; ostavljaju boje
mesta i daljine i vezuju jave;
i sad tako žive kao biće moje,
nevino vezane za san moje glave.
Al' begaju zvezde; ostavljaju boje.

Pri beganju zvezda zemlja je ostala
za hod mojih nogu i za život reči;
i tako je snaga u meni postala
snaga koja boli, snaga koja leči.
Pri beganju zvezda zemlja je ostala.

I tu zemlju danas poznao sam i ja
sa nevinim srcem, al' bez mojih zvezda.
I sa suzom mojom, što mi i sad sija
i žali ko tica oborena gnezda.
I tu zemlju danas poznao sam i ja.

Kao stara tajna ja počeh da živim.
zakovan na zemlju što životu služi,
da okrećem oči daljinama sivim,
dok mi venac snova moju glavu kruži.
Kao stara tajna ja počeh da živim.

Da osećam sebe u pogledu trava.
I noći, i voda i da slušam biće
i duh moj u svemu kako moćno spava.
ko jedina pesma, jedino otkriće;
Da osećam sebe u pogledu trava

I očiju, što ih vidi moja snaga,
očiju što zovu kao glas tišina,
kao govor šuma, kao divna draga
izgubljenih snova, zaspalih visina,
I očiju, što ih vidi moja snaga.

Veoma kratka pesma.... Koji zakljucak, ako hoces da budes dobar pesnik pisi krace pesme... ako hoces da budes dobar politicar - onda samo cuti..
 
Није масон, ротаријанац је...:)

Ротаријанце воде масони.

И симболиком се представља чији је:
sarenica.jpg
 
Zikina Sarenica je prvi srpski reality show, ne znam cemu cudjenje, pa Zika ne nosi za dzabe nadimak Seljak!

kada sam ga ja,pre godinu dana. pisuci o njegovoj emisiji,nazvao Zika seljak /a tako ga zovu i sve kolege/ dobio sam opomenu od moderatora da nije lepo nekoga nazivati seljakom. Ja nisam rekao da je seljacina....A najveci mu je biser kada najavljuje NALJEPSE SRPSKE REKLAME kad ono COCA COLA,GARNIJER...:klap::besna:
 
Zika seljacina je odavno poznat po idiotluku i pokvarenosti... srecom je ostao ukljucen mikrofon, pa da se "gospodin" izleti:hvala:
Secam se da kada je Sloba umro, ovaj idiot je odrzavao svoju veselu emisiju, i pri tom dao izjavu "o pokojniku sve najlepse, ali ja o ovom nemam ama bas nista lepo da kazem"... eee to placa nas narod kroz pretplatu:dash:
 

Back
Top