Zig Zveri

Zig Zveri?

Tekst u otrkvienju kaze ovako:
Otkrivenje 13,17I niko nije mogao ni kupovati niti prodavati, ako ne nosi znak, ime zvijeri ili brojku njenog imena . Onaj koji ima pameti nek protumači brojku zvijeri.
Iz teksta vidimo da imamo izbor i dve mogucnosti.
Svi koji pisu o ovoj temi, govore samo o zigu.
A to ti odma govori da to sto pisu nije tacno.
Jer ces imati izbor.
Ili ime zveri ili broj imena njezina.
Ne samo zig zveri kako se pise po medijima.

Osim toga ljudi od reci zig prave atrakciju, misteriju, mistiku.
Ali kada pazljivo procitas tacniji biblijski tekst, tekst ti sam kaze sta je zig zveri?
To je ime zveri ili broj imena njezina nista drugo.
Zig zveri u stvari znaci, znak a to je ime zveri ili broj njenog imena.
Jedan od ta dva znaka mozes da odaberes.

Rekli smo da imamo 1.azdaju, 2.prvu i 3.drugu zver.
Ali prva zver je najvaznije, trazice se njen zig, njeno ime na celu ili ruci.
Na celo znaci prihvatio si iz uverenja, a na ruci prisliljen da ne bi snosio ekonomske ili druge posledice..

A ko nece njeno ime moze broj imena njezina takodje kao zig.
Rekli smo da imamo i drugu zver i azdaju.
Znaci moze da prihvati jedno od ove dve zveri.
.
Zver u bibliji znaci vladajuca politicka sila.
U ovom slucaju ove dve zveri su religozno politicke sile po opisu u Otkrivenju.
Crkva i drzava ce se ponovo spojiti.

Dokaz za ovo gore je i to da u isto vreme Bog stavlja svoj pecat na celima ljudi:
Kod Boga nema na ruci jer nema prisila.
Pogledajmo.
Otkrivenje 7,2I vidjeh drugoga anđela gdje se penje od istoka sunčanoga, koji imaše pečat Boga živoga; i povika glasom velikijem na četiri anđela kojima bješe dano da kvare zemlju i more, govoreći:
Otkrivenje 7,3Ne kvarite ni zemlje, ni mora, ni drveta, dokle zapečatim sluge Boga našega na čelima njihovima.
A sta je to pecat Bozji?
Otkrivenje 14,1I vidjeh, i gle, jagnje stajaše na gori Sionskoj, i s njim sto i četrdeset i četiri hiljade, koji imahu ime oca njegova napisano na čelima svojima.
144... su poslednaj generacija koja ce proci zig zveri, oni ce kaze Jovan dobiti pecat Bozji na celima jer su odbili zig zveri, a pecat bozji je Bozje ime.
Dok je zig zveri ime zveri na celima njenih sledbenika.
Rec je o simbolici i nasoj odluci za Boga ili protiv boga to jest za zver.
Nasa odluka za boga se zove pecat bozji a nasa 0dluka za zver se zove zig zveri.
A sta ce dovesti do toga da donesemo tu odluku, necu sada pisati o tome.

U 14 glavi imamo jós jednu potvrdu da je zig, to jest znak u stvari ime zveri:

Otkrivenje 14,11Dim muke njihove dize se u vijeke vjekova. i neće imati mira dan i noć oni koji se klanjaju Zvijeri i slici njezinoj i tko god primi žig s imenom njezinim.

Poslednja izmena:
Kada citamo neki tekst ili slusamo neki video materijal na temu zig zveri, onda je vazno da poznajemo dobro biblijski tekst da bimo mogli dan znamo da li je to sto citamomili slusamo tacno?
Jer kroz par recenica mozemo odma da vidimo da li je tekst ili video u skladu sa biblijskim izvestajem da ne bismog ubili vreme.

Verujem da ce ljudi jos pokusati da narednih godina ubrzano diraju u Bozje stvaranje, jer je covek tehnicki na svim poljima sve napredniji i znanje i mogucnosti se brzo umnozavaju.
Pa ce se drznuti da svojim prstima covek dirne u Bozje stvaranje i pokvari ga.
Mozda ce delimicno uspeti ali ne smemo da zaboravimo da se Bog ipak umesa kada covek pretera i omete ga i da ce bog cuvati covekovu volju do kraja jer nece dozvoliti da mu se oduzme prilika da se odluci.
Mislim da su predpotopni ljudi takodje dirali u tvar.
To su bili ljudi daleko inteligentniji nego sto mozemo da predpostavimo.
Ipak su oni ziveli dugo, i frisko su izasli iz Stvoriteljevih ruku sa vecim kapacitetima.

pa ce ljudi svaki takav pokusaj u genetiku coveka uzimati za pricu o zigu zveri.
Uvek postoje ljudi koji hoce da zarade, a na knjigama se zaradjuju dobre pare u nekim zemljama i to stalno, jer se stalno prodaju.
Ne mora da bude ali postoji mogucnost.
Secam se citao sam u vezi jednog decka koji je preziveo klinicku smrt i pricao kako je video Isusa tamo i mislim raj i napisao knjigu.
Kada je uzeo dobre pare, valjda savest je proradila i onda je priznao da je lagao.
Ali ljudi uprkos kupuju i dalje knjigu?
Danas na youtube, internetu,postavljaju svakakve lazi i izmisljotine ne bi li privukli sto vise lajkova ili gledanost itd i zaradili pare.
lagace i izmisljace svom mogucom inteligencijom.
I to o najaktulenijim temama.
Pa tako o zigu zverinom imas na desetine hiljada video klipova i svaki ima drugaciju teoriju

Da predjemo na kratku analizu teksta na internetu necu da idem jako duboko, ali ne i povrsinski.
.
1. Neki tumaci govore da ljudi nece ni znati da su zigosani.
To meni vec pokazuje da to nije zig zveri, jer o zigu zverinom imamo izvestaj samo u bibliji.
I tamo kaze da ce ljudi odluciti da li ce ga primiti ili ne.
Oni koji odbiju, oni ce ih prisiliti embargom, ekonomske sankcije.
A onda sledi smrtna kazna ko nece da se povinuje.

Znaci ako oni mogu da daju zig zveri da niko ne zna, onda nece biti potrebe da nikoga prisiljvaju sankcijama a onda kada i to ne pomogne da izdaju zapovest da se pobiju oni koji odbiju zver i njenu ikonu njen zig.

2. Neki kazu da ce se zig zveri dati tajno.
Ako bi zig zveri dali tajno, onda nemamo odgovornost pred Bogom.
Niko ne moze izgubiti spasenje zbog toga.
Na osnovu cega da ga Bog kazni kada nije ni znao niti namerno doneo odluku za nesto.
A Isus nam u svojim pricama vise puta pokazuje da ce se od ljudi traziti onoliko koliko im je dato.

3. Posto iz biblijskog izvestaja vidimo da ce oni uvesti sankcije a onda smrt da ljudi prihvate zver, ikonu i njen zig, to nam govori da je zig zveri nesto sto se samo voljom prihvata.
Znaci ne moze nesto da bude sto bi se prevarom ili silom ubacilo u telo.
Jer da moze silom, oni ne bi uvodili ekonomski embargo i smrtnu kaznu sto je mnogo komplikovanije i sporije nego da te pozovu u policijsku stanicu na priemer, i ubrizgaju ti nesto na silu.
Ili pak bez tvog znanja.
kada bi to ucinili na silu ubrizgavajuci ti nesto, onda imas zig zveri ali ti to nisi dozvolio.
Opet nemas odgvornost pred Bogom.
Sto nam govori da zig zveri nije nesto opipljivo ili u epluveti.
Vec moras samo voljom da prihvatis.
Na primer?
Recimo neko nije katolik ili bilo koje vere.
I sada neiko ne moze da ti ubrizga nesto u telo bilo prevarom ili silom i posle toga ti postanes katolik.
Vec mogu samo da te prisile kao ustase Srbe.
Oduzece ti sve ako ne prihvatis ili pretnja smrcu.
Razumes?
To nam govori da je zig zveri nesto ne opipljivo.
Samo moze voljom da se prihvati.
I kada citas nesto negde o zigu zveri i znas ove biblijske kriterije, odma znas da li je toisitina ili ne.

4.
Mnoge speklulacije se pravesSto se tice broja 666.
Zasto 3 sestice?
Zato sto se Vavilon sastoji od 3 entiteta.
1.Zmaj,
2. prva zver
3. druga zver.

To citamo u bibliji.

A zmaj imitira Oca dok prva zver Hrista a druga zver Duha svetoga.
Unazad negde sam to detaljnije sa dokazima obajsnio.
Dakle broj nije sesto sezdest sest, vec imamo sesticu za svaki od ova tri entiteta 3 sestice..

Zasto 6 ?

Zato sto Otac ima broj 7
Isus ima boroj 7
Duh sveti ima broj 7.

7 znaci savrsenstvo u bibliji, istina.
Dok 6 znaci nije isitna,mada ima i delove istine.
Ovaj prvi trojac ce nastutpiti kao religozna hriscanska sila.
Ali njihova nauka i namere su sve pogresne i lazne, nisu potpuna istina vec prevara i zato broj 6.

Ako tog jedinstvenog Boga ima, neka nas ne kinji.
Noćas oko 3 sata dobijem veliko i implozivno BOOOM, Probudih se, uplaših se malo jer je bilo iznenenada...
Sutra mi ukućani prave ludilo, nije bilo, ne, umislih, sanjam! Ne, oni su tek oko 8 osetili neki zemljotres.
Bilo je BOOOOM iznutra, trznuh se iz sna... zovem koga najviše volim, i sve tone lepo polako u mir, spavam.
Danas gledam levo-desno i kapiram: Mogao je i kraj sveta da bude!
Veliko BOOOM i nema više polemike!

Ja sam neko ko je napustio sebe u kratkom intervalu.
Da li je moguće da je bog zbog mene specijalno poslao to veliko BOOOM!?
Šta bogu značim ja, gov*no jedno malo, šta se buni ako sam ja taj koji odlazi daleko?

Ne znam ni ja kako to da objasnim, ali Rihterova skala je pokazala. Jedino što je meni bilo booom je bilo stvarno. Oni su čuli stvar oko 8 ujutro, ja oko 3.
Zapravo, i dalje ne znam kako da objasnim to implozivno booom.
Nijedan zemljotres pre nije bio takav u mom sećanju.

Što me je taj Bog našao sad a nije me tražio do sad, što od mene traži da sam to i to kad mi je um daleko od njega, šta hoće?
Hoće da me postavi za gubitnika?
Zašto prosto ne da da pobedimo nego smo uvek gubitnici?

Što me je taj Bog našao sad a nije me tražio do sad, što od mene traži da sam to i to kad mi je um daleko od njega, šta hoće?
Hoće da me postavi za gubitnika?
Zašto prosto ne da da pobedimo nego smo uvek gubitnici?
Nije te naso pre.
Ili su ti usi i misli bile zauzete?
Pocni da se bavis duhovnim stvarima i pobedices.

Back