Zhene i opijanje

fala bogu ja živim u opskurnom predgradju gde su naroljane klinke i utegnute milfače dobar dan :lol:

- - - - - - - - - -

Zaboravio si da dodaš da pijane žene izvuku stojećki svoj polni organ iz gaća i ispiške se stojećki u tom haustoru, odnosno ne pogode wc šolju u tom wc-u, već se tako pJane ispiške negde pored.
Za razliku od pijanih muškaraca koji su puni digniteta, ofkors.

Čučnu uz zidić, zaborave i tange da skinu...

Radna koleginica je pozvala na Party , nisam imala namjeru da se odazovem medjutim molila me da dodjem i tako se spremim iako nisam imala volju . stvarno je bila super organizacija od dekoracije ambijenta do itja i pitja , u neka doba sam svatila da je gazdarica mortus i da se jedva drzhi na dve noge zatim je uhvatila muchnina i krenulo je vetj kako je krenulo , zahvalila sam se na pozivu pozheljela svima lepu veche i krenula svojoj kutji .

Mene sad zanima shta je uzrok pa se zhene tolko opuste ? Zashto se zhene opijaju ?

ajme pobogu Paranormalna ko da ne zivis u nemackoj gde se slavi karneval kako sto se i slavi, i helovin, i nova godina, svi znamo kako se zavrsava mahom sa nekim pijanim muskarcima koji prave probleme koji se potuku i pijanim zenama koje se svlace, igraju po stolovima izvode neke stripove, svagog zavode i onda se mahom desi to sto se i desit mora, ostanu bez casti dal je to kao sto neko spomene, dal zavrse po WC ima ili parkplacu u neka kola a cesto i u nekoj redaljki

ajme pobogu Paranormalna ko da ne zivis u nemackoj gde se slavi karneval kako sto se i slavi, i helovin, i nova godina, svi znamo kako se zavrsava mahom sa nekim pijanim muskarcima koji prave probleme koji se potuku i pijanim zenama koje se svlace, igraju po stolovima izvode neke stripove, svagog zavode i onda se mahom desi to sto se i desit mora, ostanu bez casti dal je to kao sto neko spomene, dal zavrse po WC ima ili parkplacu u neka kola a cesto i u nekoj redaljki

Ja u takvim vodama nikad nisam bila .

Inache u tzentru jednog povetjeg grada u Sprdiji, u sred leta je palo privremeno zatvaranje jedne dizkoteke, jerbo su tzurama metjali u alkohole (koktele na primjer) tzv. "drogu za silovanje". To je tzv. smesha drojza koje prave crne rupe u setjanju. Ribitze se samo dve nedelje kasnije bude sa jutarnjim muchninama, a ni ne znaju ko je sve na redaljki bijo unjima...

Radna koleginica je pozvala na Party , nisam imala namjeru da se odazovem medjutim molila me da dodjem i tako se spremim iako nisam imala volju . stvarno je bila super organizacija od dekoracije ambijenta do itja i pitja , u neka doba sam svatila da je gazdarica mortus i da se jedva drzhi na dve noge zatim je uhvatila muchnina i krenulo je vetj kako je krenulo , zahvalila sam se na pozivu pozheljela svima lepu veche i krenula svojoj kutji .

Mene sad zanima shta je uzrok pa se zhene tolko opuste ? Zashto se zhene opijaju ?

zasto si tako postupila?
i zasto da se ne opijaju ako su zdrave i nemaju neke smetnje?

ja ne vidim ništa loše u tome :rumenko:

Inache u tzentru jednog povetjeg grada u Sprdiji, u sred leta je palo privremeno zatvaranje jedne dizkoteke, jerbo su tzurama metjali u alkohole (koktele na primjer) tzv. "drogu za silovanje". To je tzv. smesha drojza koje prave crne rupe u setjanju. Ribitze se samo dve nedelje kasnije bude sa jutarnjim muchninama, a ni ne znaju ko je sve na redaljki bijo unjima...

toi su ovde Ko kapi, i meni je jednom stavljeno pre 7-8 g. samo sam izaso napolje auto bio par metara udaljen i kako sam se dovuko tako sam i zaspo, posle par sati sam ustao. sreca sto sam osetio na vreme da mi je lose i znao da nesto nije u redu a bili neki poljaci koje je gazda izbacio pa su mi sipali
inace sam to cesto vidjao i cuo, u Spaniji je jednoj mojoj poznanici stavljeno a ovde dok sam bio po Sachsenhausenu ima oko 80 kafica na jednom kilometru kvadratnom npr. na nekoj zurci neki klinci od 16,17-20 su ponapili neku devojku i u lokalu su poceli da je skidaju da prave redaljku, srecom da sam ih video i izbacio napolje...da ne pricam kolko puta nisam iz WC izbacivao npr. 3 na jednu

Poslednja izmena:
ja ne vidim ništa loše u tome :rumenko:

toi su ovde Ko kapi, i meni je jednom stavljeno pre 7-8 g. samo sam izaso napolje auto bio par metara udaljen i kako sam se dovuko tako sam i zaspo, posle par sati sam ustao. sreca sto sam osetio na vreme da mi je lose i znao da nesto nije u redu a bili neki poljaci koje je gazda izbacio pa su mi sipali
inace sam to cesto vidjao i cuo, u paniji je jednoj mojoj poznanici stavljeno a ovde dok sam bio po Sachsenhausenu ima oko 80 kafica na jednom kilometru kvadratnom npr. na nekoj zurci neki klinci od 16,17-20 su ponapili neku devojku i u lokalu su poceli da je skidaju da prave redaljku, srecom da sam ih video i izbacio napolje...da ne pricam kolko puta nisam iz WC izbacivao npr. 3 na jednu

A shta sad velish disho, a?

Ne znam... razliciti smo... Moja drugarica se probudila u kucici za psa. Nicega se ne seca.
Ja imam dva pijanstva onako bas... Jednom sam bila u fazonu:"gladna sam, piski mi se" kada me je nosio na ramenu nakon sto me je pokupio sa poda jer sam se prosula. A drugi put sam posle tri flase vina na prazan stomak zavrsila na wc solji istovremeno sa lavorom u krilu :lol:. Oba puta sam imala manje od 20 god. Sada to sebi ne bih dozvolila. I kada popijem mozda teze kontrolisem telo, pokrete, ali znam sta pricam i radim.
Moj takozvani, a sada vec prosli :) zivot me je naveo da budem subjektivna, stroga i bez milosti prema porocima, tj. zavisnicima od istih. Ne mogu da nadjem opravdanje niti imam saosecanje i zelju da takvima vise pomazem.
Drugo je nekada se opustiti i dati sebi oduska. Dok druge ne ugrozavas, naravno.

Sta znam, ja ne pijem nesto posebno, napijem se jednom u 2-4 meseca bez povoda, nadjem se sa nekim prijateljima, popijemo koju vise i eto. Da sam pravo gluposti, jesam, sad pijem umerenije, a ne da se nalijem da ne znam i ne mogu kuci da odem. Blam nad blamovima.
Ovako, popijem pivce-dva jednom mesecno nekada a i cesto i redje, zavisi kada se ima i ko me nudi, ovako sam ne pijem.

Ali tesko da bih bio sa devojkom koja pije svaki drugi-treci dan, ili koja pije a ne zna da se kontrolise.

Back