Zgodni muškarci

limunada

Buduća legenda
Poruka
38.203
Pošto na forumu žene ima tema o lijepim i zgodnim ženama,hajde da vidimo iste takve i muškarce. 🙂
Možete staviti i svoju sliku ako spadate u tu kategoriju.😁
Za početak:
Alen Delon...sad i nekad.U ovu temu spada ovo "nekad", ali ne mogu da odvojim slike. 🙂
Znala sam da je bio miljenik zena,ali nesto nikad nisam vidjela neku njegovu sliku iz mladjih dana.
Zaista je bio lijep.
Eh,mladosti 🙂

Prilozi

• FB_IMG_1640083119336.jpg
    FB_IMG_1640083119336.jpg
    42 KB · Pregleda: 29
Ni meni nije omiljeni, ali preteruješ kad kažeš da je "ništa."

Alen Delon je bio vanserijski lep, zgodan...
ali kad se već tičemo Madonninih hitova, ovde je moj najprivlačniji glumac iz njenih spotova:
https://youtu.be/OsHnROYjdgo
Više cenim harizmu od zgodnoće.
Kapiram da lepotu dobijamo rođenjem, ali harizmu gradimo... moramo biti pametni da nešto što nije na prvi pogled lepo nadmaši standarde.

Od onoga što sam ispratila, Zac Efron je Alein Delon-ov naslednik. Zgodan, lep i još mišićaviji, plavljih očiju, baš kako standardi nalažu...

Meni su bradati Nordijci najlepši muškarci na planeti!Ofc,...ne mora biti niko poznat.
Pogledajte prilog 1072233
Ја сам слаба на дугокосе и помало испошћене фаце.

А јуче у галерији видех овај портрет Змаја, и помислих какав је фрајер био :)
zmaj.jpg

Од глумаца мој фаворит.
Одувек.
dKArLTzGUBqRwV6MI3Atc1xN9bc.jpg

Мени је Златан Видовић баш освежење.
Mogla si baciti i neku sliku... za nas koji ne znamo ko je Zlatan Vidović.
Radivoje Bukvić!
Jes' zgodan, ali malo na protekciju. Stanovali smo u istoj zgradi neko vreme i svi stanari su ga mrzeli i opanjkavali jer se tušira posle 22h.
Fora je da kad stanuješ u tim zgradama u velikim gradovima, svaki zvuk noću se čuje bar 5 puta jače nego inače... jeftina gradnja, i ti to kupuješ!
I sećam se da su jedva čekali da ode, ne može da se spava... Svašta!

1640293552656.png

Pošto na forumu žene ima tema o lijepim i zgodnim ženama,hajde da vidimo iste takve i muškarce. ?
Možete staviti i svoju sliku ako spadate u tu kategoriju.?
Za početak:
Alen Delon...sad i nekad.U ovu temu spada ovo "nekad", ali ne mogu da odvojim slike. ?
Znala sam da je bio miljenik zena,ali nesto nikad nisam vidjela neku njegovu sliku iz mladjih dana.
Zaista je bio lijep.
Eh,mladosti ?
E, moja mama je išla u školu sa Stevicom Markovićem ili beše Mirković i bila je pod njihovom zaštitom, dok Stiv nije otišao u Pariz. **** ženu ovog pjedera Alena i završio u kontejneru, jbga..

Žao mi Stevice

Back