BELFABIO
Iskusan
- Poruka
- 5.766
a sta imamo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:mad:
ops:
:rolleyes:
:sad:
Evo ja dosao sad iz skole pa cu da jedem! Kod vas?
danas u shkoli je bio opshti haos.... dechaci su lomili stolowe na geosu i dodhsli neki likowi iz suprotne smene i upali nam na chas goworeci da su nowi uchenici... onda su doshle qrve iz branka copica da se tuku sa nama i swe je zawrshilo tako shto su se nashi dechaci potukli sa njihowim dechacima i doshla policija i swe nas rasterala... strashno....
Ja necu nikome nista a uz malo srece videcu nekoga...![]()
danas u shkoli je bio opshti haos.... dechaci su lomili stolowe na geosu i dodhsli neki likowi iz suprotne smene i upali nam na chas goworeci da su nowi uchenici... onda su doshle qrve iz branka copica da se tuku sa nama i swe je zawrshilo tako shto su se nashi dechaci potukli sa njihowim dechacima i doshla policija i swe nas rasterala... strashno....
molim lepo... ja se nisam tukla.... JA SAM SAMO BEZALA.... :smile::smile::smile::smile:Hehe, sta sve deca rade...ccc![]()
molim lepo... ja se nisam tukla.... JA SAM SAMO BEZALA.... :smile::smile::smile::smile:
molim lepo... ja se nisam tukla.... JA SAM SAMO BEZALA.... :smile::smile::smile::smile:

axa.... ali to nazalost ne wazi za nashe dechake....