Баја мали Книнџа
Ističe se
- Poruka
- 2.671
Kad bi de udarijo jednom, mislim da se ne bi digo vise!
Auuuuu![]()
Ljudi, mislim da imamo krticu(Vodjena), kakva si ti budala Booze!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad bi de udarijo jednom, mislim da se ne bi digo vise!
Auuuuu![]()
Vodjena oladi.....:razz:
A to, da si vernik, znao bi da se "Boze" pise sa velikim "B"...
Ljudi, mislim da imamo krticu(Vodjena), kakva si ti budala Booze!
A to, da si vernik, znao bi da se "Boze" pise sa velikim "B"...
U pravu si... toliko su vam mali, jadni, da bi se odma' o'ladila...KAD BI JOJ GURNULI PO ***** JEDAN ONDA BI SMO JE OLADILI!
Alo bre vodjena ovo je forum!!!Pa sta ako je covek pogresio u pisanju pa napisao udarijo?Kladio bi se da si i ti jedanput tako pogresila i zato se smiri
Lazare, pozz![]()
Jaoj, ovo je klasicna decija reakcija, u stilu "E bas necu."Mislim necu vise da se prepirem sa Krticom RUZNOM!!!! AJ CAO!!!

Mnogo si ograniceniji od nje...Pa njoj je forum sve... Ona samo gleda ko sta gresi i sere...
Jaoj, ovo je klasicna decija reakcija, u stilu "E bas necu."
Voljena, gubimo vreme ovde.
OK, stizem!Aj na friends...
Jaoj, ovo je klasicna decija reakcija, u stilu "E bas necu."
Voljena, gubimo vreme ovde.
Ok onda!! SALE STAVI KESU NA GLAVU da ne kvaris uzitak!
Ok onda!! SALE STAVI KESU NA GLAVU da ne kvaris uzitak!
Qliraj malu malu vaginu, Voljena, ae na friends...Ahahahhaa...Ajoj...Ahahaha..Alex je PRELEP momak, u jednom trenutku sam mogla da se zaljubim, ali ti...Ruznije stvorenje...Znaci..
Ahahahhaa...Ajoj...Ahahaha..Alex je PRELEP momak, u jednom trenutku sam mogla da se zaljubim, ali ti...Ruznije stvorenje...Znaci..
Ko joj kazeNecu da govoris sta si pre pricala za mene, a sta sad pricas... Juuu sto si ti neka balava devojka...

Necu da govorim sta si pre pricala za mene, a sta sad pricas... Juuu sto si ti neka balava devojka...