jelena1991
Domaćin
- Poruka
- 3.791
[zeva]
Ne mogu da idem jos...Jos 10 min. do VH1 rocks...Nemam sta da radim do tada![]()
Tako je zeno! Tako treba!

Ja cekam C.S.I.Miami, pa vas napustam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[zeva]
Ne mogu da idem jos...Jos 10 min. do VH1 rocks...Nemam sta da radim do tada![]()

Tako je zeno! Tako treba!
Ja cekam C.S.I.Miami, pa vas napustam.

Obozavam te
Evo, sada pocinju...Sad ce reklame da im se zaFrse...Aj ljubim te..Vidimo se tomorrow![]()

Sta radite?Ja se kao i obicno
S-M-A-R-A-M
De si Bajo pobratime kuco stara
Tu sam, si ziv ti nema te, sta ima new?
Ma ziv sam nego dugo nisam bio tu zbog skole...duga je to prica...
Ima nesto novo,a to je-VRATIO SAM SE
Ma ko ebe skolu, vazno da se mi druzimo...
To i ja kazem....sta ste radili dok nisam bio tu?
Polako ali ide....Ma nista, ja se edukovao i pratio malo desavanja na politickoj sceni..... Ode nam Kosovo ipak.....Polako ali ide....
Eeee zamisli kakva bi se galama napravila da su radikali pobedili...ispali bi radikali krivi za sve

Sta ima?
A zasto bi oni bili krivi za sve? Pa Kosovo je uzeto vec 99 godine, pa cak i ranije.... Znalo se da ce Kosovo dibiti nezavisnost posle izbora, Amerika je cekala da se zavrse predsednicki izbori pa su onda poceli zvanicno da uzimaju nas teritorijalni integritet... A Tadic je polozio zakletvu da nece dozvoliti da Kosmet dobije jednoglasnu nezavisnost, mada dzabe je to sve, do sledece nedelje ocekuj da nam odlazi 15% teritorije....![]()
Ja, nekako, ipak mislim da ne mogu da nam oduzmu Kosovo... ili, ako se to desi, da ce ubrzo biti o5 pripojeno Srbiji... ne znam zasto, imam taj osecaj, a osecaj me do sada nikad nije prevario... Kosovo FOREVERNe nego bi demokrate provocirale narod da je toma kriv za sve
Mi smo jos od raspada jugoslavije osudjeni na propast....Kosovo je vec bivse i vojvodini se isto pishe.......Sta ces,lak smo plen i raj za pljacku
Al dobro,vazno je da smo obezbedili oruzje ako zatreba![]()

Ja, nekako, ipak mislim da ne mogu da nam oduzmu Kosovo... ili, ako se to desi, da ce ubrzo biti o5 pripojeno Srbiji... ne znam zasto, imam taj osecaj, a osecaj me do sada nikad nije prevario... Kosovo FOREVER![]()
Ja, nekako, ipak mislim da ne mogu da nam oduzmu Kosovo... ili, ako se to desi, da ce ubrzo biti o5 pripojeno Srbiji... ne znam zasto, imam taj osecaj, a osecaj me do sada nikad nije prevario... Kosovo FOREVER![]()

Optimizam nam jedino preostaje...Voleo bih da mogu da budem optimista kao ti....
Deda mi je s Kosova..Volim neke Kosovske pesme
VoJim Kosovo
I volim tebe![]()