Zezanje sve u 16 :)

• Začetnik teme Začetnik teme Marge
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eeee zamisli kakva bi se galama napravila da su radikali pobedili...ispali bi radikali krivi za sve

A zasto bi oni bili krivi za sve? Pa Kosovo je uzeto vec 99 godine, pa cak i ranije.... Znalo se da ce Kosovo dibiti nezavisnost posle izbora, Amerika je cekala da se zavrse predsednicki izbori pa su onda poceli zvanicno da uzimaju nas teritorijalni integritet... A Tadic je polozio zakletvu da nece dozvoliti da Kosmet dobije jednoglasnu nezavisnost, mada dzabe je to sve, do sledece nedelje ocekuj da nam odlazi 15% teritorije....:(

A zasto bi oni bili krivi za sve? Pa Kosovo je uzeto vec 99 godine, pa cak i ranije.... Znalo se da ce Kosovo dibiti nezavisnost posle izbora, Amerika je cekala da se zavrse predsednicki izbori pa su onda poceli zvanicno da uzimaju nas teritorijalni integritet... A Tadic je polozio zakletvu da nece dozvoliti da Kosmet dobije jednoglasnu nezavisnost, mada dzabe je to sve, do sledece nedelje ocekuj da nam odlazi 15% teritorije....:(

Ne nego bi demokrate provocirale narod da je toma kriv za sve
Mi smo jos od raspada jugoslavije osudjeni na propast....Kosovo je vec bivse i vojvodini se isto pishe.......Sta ces,lak smo plen i raj za pljacku
Al dobro,vazno je da smo obezbedili oruzje ako zatreba:twisted:

Ne nego bi demokrate provocirale narod da je toma kriv za sve
Mi smo jos od raspada jugoslavije osudjeni na propast....Kosovo je vec bivse i vojvodini se isto pishe.......Sta ces,lak smo plen i raj za pljacku
Al dobro,vazno je da smo obezbedili oruzje ako zatreba:twisted:
Ja, nekako, ipak mislim da ne mogu da nam oduzmu Kosovo... ili, ako se to desi, da ce ubrzo biti o5 pripojeno Srbiji... ne znam zasto, imam taj osecaj, a osecaj me do sada nikad nije prevario... Kosovo FOREVER :heart::heart::heart::mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back