Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
pa ebem li ga, to jeste za decu, to stoji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@nadre - ako si ochekiv'o odgovor, zaeb'o si se, bole njih bazzko
ma znam.
(samo ne znam zašto koji k*rac ljudi uopšte dolaze ovde.)
možda im njihovi sopstveni komentari lepo izgledaju dok pregledaju teme.
Nikada nisam procitala ,,sumnjivo lice,,(koji ce mi to)niti ciru i spiru..tek to mi ne treba i nikako me ne interesuje..dosadno je a i pola ne razumem...
Bilo bi lepo kad bi uveli da se cita nesto drugo,da idemo u korak s vremenom malo..inace ovako,sve manje i manje se cita..
Ајд' направи неку мини листу онога што мислиш да је у тренду, па да размотримо.![]()
Nikada nisam procitala ,,sumnjivo lice,,(koji ce mi to)niti ciru i spiru..tek to mi ne treba i nikako me ne interesuje..dosadno je a i pola ne razumem...
Bilo bi lepo kad bi uveli da se cita nesto drugo,da idemo u korak s vremenom malo..inace ovako,sve manje i manje se cita..
Ja to nikako ne bih uvela u lektiru iz mnogo razloga.
Mislim da izbacuju Druzinu Sinji galeb.
Malo se secam te knjige , ali ono malo je bilo super .
EE pa ja sam to procitala..jedino ta lektira i ,,hajduci,, su mi ostali u lepom secanju...ma ono ostalo nisam ni citala,sve je bilo dosadno!![]()
EE pa ja sam to procitala..jedino ta lektira i ,,hajduci,, su mi ostali u lepom secanju...ma ono ostalo nisam ni citala,sve je bilo dosadno!![]()
ali brate... u 7. razredu pop cjira i spira...
shta mene boli k za dva debela popa i to kako su oni zhiveli pre 200 god?!
. . .i posle se chude shto ne chitamo lektire. . .
Ako zelite pakost i ostale ljudske gluposti onda treba citati Cica Gorija,Proces,Stranac...
Isto treba izbaciti i Tomasa Sojera...
Ako zelite pakost i ostale ljudske gluposti onda treba citati Cica Gorija,Proces,Stranac...
Isto treba izbaciti i Tomasa Sojera...
Evo sad uvode Gospodara prstenova i Hari Potera u lektiru.
Koliko sam ja razumela.
. Pa, ako im je Tolstoj tezak, mozda Kundera nece biti. Ako ne vole Nusica, mozda ce neko od sjajnih, domacih pisaca biti pitak za citanje.
QUOTE]
Pa ko je pitkiji za citanje od Nusica? I Tolstoj jeste tezak,ja ga ne varim, ali je predvidjen za drugi razred od strane nekog ko zna malo vise od nas. I neka se procita ta njegova je bena knjiga, nece nikom da padne kruna s glave.
Dajte, molim vas...deca od 15-16 godina treba da se smaraju sa Hamletom, Antigonom, Anom Karenjinom![]()