Зеза Вибер на компу

Trandaiflko

Aktivan član
Poruka
1.473
Раније се често блокирао на андроиду, а сада ради нормално.
Међутим, на компу зеза:
- не могу да пошаљем никоме ни слику ни видео, могу само куцани текст,
- примљене видео клипове не може да отвори нити да их преузме на десктоп.

То се раније дешавало пар пута али се увек само регулисало. Сада ево две недеље зеза.
Пошто се раније кочио на андроиду, уградим га у Ајфон, који ради боље, али он у јафону није могао да повуче ни контакте ни поруке са рачунара.
Вратим у андроид. Ништа.
Данас ажурирам Вибер на андроиду, али на компу не могу. Сећам се да се он понекад ажурирао сам.

Не знам да ли да га реинсталирам на комп...
Иначе, писао сам раније да ми је картица у старој Нокији а Вибер без картице на андроиду и на рачуанру.
Мислио сам да се "гурају" кад је на два уређаја, али сам био неколико дана далеко до куће, стотине км када су ми јавили од куће да зеза и неће да отвара видео.

Раније се често блокирао на андроиду, а сада ради нормално.
Међутим, на компу зеза:
- не могу да пошаљем никоме ни слику ни видео, могу само куцани текст,
- примљене видео клипове не може да отвори нити да их преузме на десктоп.

То се раније дешавало пар пута али се увек само регулисало. Сада ево две недеље зеза.
Пошто се раније кочио на андроиду, уградим га у Ајфон, који ради боље, али он у јафону није могао да повуче ни контакте ни поруке са рачунара.
Вратим у андроид. Ништа.
Данас ажурирам Вибер на андроиду, али на компу не могу. Сећам се да се он понекад ажурирао сам.

Не знам да ли да га реинсталирам на комп...
Иначе, писао сам раније да ми је картица у старој Нокији а Вибер без картице на андроиду и на рачуанру.
Мислио сам да се "гурају" кад је на два уређаја, али сам био неколико дана далеко до куће, стотине км када су ми јавили од куће да зеза и неће да отвара видео.
Možda bi trebao da se uradi apdejt Vibera.Što se tiče dužih video klipova ume da ne otvori uopšte,a to se dešavalo i na ranijim verzijama.Za video klipove koristim WatsAp.I na kompu na Viberu,ako ne prebaciš slike ili videa,posle izvesnog vremena ne možeš da ih otvoriš.Zašto je to,još nisam prokužio.

Probaj da ga deinstaliraš i reinstaliraš. Ako to neće, probaj da ga deinstaliraš i uloguješ se na komp kao drugi korisnik (napravi drugi ako nemaš) i onda da ga u tom drugom korisničkom profilu instaliraš od nule, onda će problem biti skoro sigurno rešen.

Збирни одговор: Знам да не може без синхронизације са мобилним.
И пре апдејта је понекад знао да се заблесави па не шаље мсике и видео.
Него, чудна ствар: Раније је на три различита андроида зезао, кочио се а сада ради супер.

Него, на андроиду не могу да подесим да непричпитане поруке иду на врх. На компу може. А овде, имаш рецимо 100 особа у именику и она са дна ти послала нешто. Пробао сам све сетинге на мобилном и не може.
Има ли начина?

Иначе, добра ствар на Воберу на компу је што можеш да га закључаш. После 1 минути или дуже некоришћења.
Рецимо, имаш га на послу али не смеш да оставиш кад изађеш, а овако...

И да поновим питање. Како да на мобилном подесим Вибер да контакт који ми је послао поруку иде на врх, као што је на рчауанру.
Јер овако, може неко ко ми је на 100-ом мјесту у именику да пошаље поруку а да ја не видим

И да поновим питање. Како да на мобилном подесим Вибер да контакт који ми је послао поруку иде на врх, као што је на рчауанру.
Јер овако, може неко ко ми је на 100-ом мјесту у именику да пошаље поруку а да ја не видим
Kod mene to na telefonu samo prebacuje,bez podesavanja.

Све синхронизовано, Вобер на мобилном се сад не кочи. Али на компу не може да се отвори слика ни видео само куцање ради
I slike na Viberu,ako ne prebacis na komp da ih sacuvas,mislim da 7-10 dana,kada prodje ne mogu da se otvore,pa ni videa.Nisam siguran,ali za 7,ili 10 dana,treba da se prebace i sacuvaju.Dok na telefonu ostaju dok ne preinstaliras Viber.

Овако: Не може да пошаље ни слику ни видео,
нити да прикаже макар послато пре секунде.
А што се тиче чувања: Знам да Вибер брише после рецимо 6 месеци. Међутим, шта ради, сам по себи, нисам то ја подесио: Све слике и клипове пакује на Диск Ц- Мај доцументс - Вибер даулолоадс.
То је добро, остају заувек, осим да крахира рачунар.
A moже да се осреди и друга локација за тај фолдер , рецимо на Д. на Подешавања- медији
Једино што, ако слику пошaљем ан 10 адрeса, он ће урадити 10 копија, па онда укључим duplicate ereaser.

Sa kompa nece,cim se pokaze slika planine i sunca,umesto slike,ne mozes vise da je otvori,a ni da je premestis bilo gde.Ja sam to radio ranije redovno,sada ne,vec prikacim fon na komp i prebacim slike koje cuvam na drugoj particiji,ako slucajno dodje do problema sa prvom.

Na Win.7 vec duze vreme nece Viber,ali na Win.10 radi bez problema,ali opet mora telefon,da se ucita Kod i da se sinhronizuju komp i telefon.
Radi Viber na W7...

Screenshot_93.png

Neke video snimke neće da otvori već pokreće podrazumevani video program u kompjuteru (PotPlayer kod mene)

Back