Trandaiflko
Aktivan član
- Poruka
- 1.473
Раније се често блокирао на андроиду, а сада ради нормално.
Међутим, на компу зеза:
- не могу да пошаљем никоме ни слику ни видео, могу само куцани текст,
- примљене видео клипове не може да отвори нити да их преузме на десктоп.
То се раније дешавало пар пута али се увек само регулисало. Сада ево две недеље зеза.
Пошто се раније кочио на андроиду, уградим га у Ајфон, који ради боље, али он у јафону није могао да повуче ни контакте ни поруке са рачунара.
Вратим у андроид. Ништа.
Данас ажурирам Вибер на андроиду, али на компу не могу. Сећам се да се он понекад ажурирао сам.
Не знам да ли да га реинсталирам на комп...
Иначе, писао сам раније да ми је картица у старој Нокији а Вибер без картице на андроиду и на рачуанру.
Мислио сам да се "гурају" кад је на два уређаја, али сам био неколико дана далеко до куће, стотине км када су ми јавили од куће да зеза и неће да отвара видео.
Међутим, на компу зеза:
- не могу да пошаљем никоме ни слику ни видео, могу само куцани текст,
- примљене видео клипове не може да отвори нити да их преузме на десктоп.
То се раније дешавало пар пута али се увек само регулисало. Сада ево две недеље зеза.
Пошто се раније кочио на андроиду, уградим га у Ајфон, који ради боље, али он у јафону није могао да повуче ни контакте ни поруке са рачунара.
Вратим у андроид. Ништа.
Данас ажурирам Вибер на андроиду, али на компу не могу. Сећам се да се он понекад ажурирао сам.
Не знам да ли да га реинсталирам на комп...
Иначе, писао сам раније да ми је картица у старој Нокији а Вибер без картице на андроиду и на рачуанру.
Мислио сам да се "гурају" кад је на два уређаја, али сам био неколико дана далеко до куће, стотине км када су ми јавили од куће да зеза и неће да отвара видео.