Imam jako dobar internet u kuci i mjesecna pretplata je velika za placanje.Znaci internet mi je dobar i komp.Ali kad udjem u LoL i Pubg Lite koci svako malo.Dta treba da uradim Windows 10 u pitanju
Jesi uradio sve sto se tice update-a ?Ma dzabe ovo.Jer ja stvarno ne znam.Internet super,kompjuter zvijer i jos smije da koci.A prije kad sam imao los komp islo je sve po loju
Auu,ja ni znam ni gdje se to nalazi.Kako to da provjerim.Moze li biti da je do toga???Jesi uradio sve sto se tice update-a ?
Ja do sada nikad nisam imao problem samo ako redovno radim update sistema.
Mozda je do same igrice.Probaj skini je sa drugog mesta,ako ne igras online.Proveri i sa provajderom,da nema slucajno nekih problema ili radova u tvom kraju.Sad sam gledao,sve ,i je update na zadnju verziju,onda nije do toga.Do cega je ufff?????
Ma brate govori mu da izadje malo napolje ima zivota van kompa
Oce li mi pomoci ako izgasim??Majko mila....ugasi windows update. Kucaj u start meni: services,nadji na listi windows update i ugasi ga. Dalje,idi na speedtest i izmeri brzinu i ping.
Ping na csgo mi je 30,dok je na Pubg Lite koji nenormalno koci 55 vise manje kako kad...Pocelo je da me nervira viseZa početak se uveri da je problem sa internetom (proveri ping ako je dostupan info), ali isprati i ostale resurse (cpu, memorija,...)
zasto bih gasio,ne razumem se bas u komp,da ne poremetim nestougasi to zauvek i nikad nemoj upaliti vise.
Nece kociti ako to uradim?punjenje hard diska nepotrebim smecem.
Ovo placam skupo jer u taj paket ulaze i tv programi i fiksni.Nemam se cemu hvalitiA kad se vec hvali da placa skupo, sto ne uzme staticki ip i resi problem?
Ja stvarno ne znam kakve tto veze ima sa mojim internetomljudi rade update redovno,a pojma nemaju cemu to "sluzi". cisto rade onako,da bude aruzirano...bre...cak i telefoni danasnji ljudi vracaju na stariji softver,jer kako se azurira vremenom padaju performanse,cak i namerno se izbacuju azuriranja koja usporavaju