Zet je zabranio mojoj kćerki da komunicira sa mnom

Otac mog unuka je copina.

Zabranio partnerki, mojoj kćerki, da komunicira sa mnom.

Više puta se nakašljava na mom spratu /3/ oni su na /5/.

Ne znam šta to znači.
To znači, da nipošto, ne treba, da su roditelji i deca, koja imaju svoje porodice, na pljuckomet, jedni, od drugih. To je, veoma loša praksa. Ideš, bar na 2 do 5 km, nema potrebe dalje, i mirna glava. E, sad, postupak zeta, nije baš u redu. Ali, možda ga je neka nevolja naterala. Ne možemo mi znati, šta se, kod nekoga dešava i zašto. Stoga, bar par km., i rasterećen si, sa te strane. Biti blizu, a pogotovo, u istom objektu, ni pod razno. Znam iz iskustva.

Otac mog unuka je copina.

Zabranio partnerki, mojoj kćerki, da komunicira sa mnom.

Više puta se nakašljava na mom spratu /3/ oni su na /5/.

Ne znam šta to znači.
Nije bitan vaš zet, vec vaša ćerka i razlog zašto je prihvatila zabranu komuniciranja sa vama
Jer,podjimo od sebe.. ne postoji osoba na svetu koja bi nam zabranila da razgovaramo sa svojim roditeljima ako mi to necemo

Nije bitan vaš zet, vec vaša ćerka i razlog zašto je prihvatila zabranu komuniciranja sa vama
Jer,podjimo od sebe.. ne postoji osoba na svetu koja bi nam zabranila da razgovaramo sa svojim roditeljima ako mi to necemo
U pravu ste,ona je jedinica kao i ja i ima sina koji svemu sudeći biće jedinac.letos mi je panično rekla kad je copina sankcionisan zbog nasilničkog ponašanja /30 dana zabrane prilaza njoj i meni/da joj je verovatno suđeno da bude razvedena kao njena pok baba/moja majka/.

U svakom slučaju hvala svima što se se uključili u diskusiju.copkko je frustriran seljober,psihopata koji davi svoju partnerku u kadi/ima ga skoro 2 metra a ona 1.66,/nema tragova fizičkih sa 2 prsta je pritiska kao i mene na ležaju,u jednom trenutku izmenjenim glasom kaže kao u hororu /nikad me nisi voleo/posle skapiram da je u tom trenutku mislio na oca s kojim nije u dobrim odnosima.

Iako ste finansijski učestvovali, morate tu decu da pustite da imaju svoj život.
Svakako ne biste bili zaboravljeni-deli vas jedan sprat iste zgrade, ali izgleda kao da vi želite neko posebno učešće u bračnom životu vaše ćerke.

To je njihov BRAK.
Samim tim što odvajate svoju kćer od zeta u ovoj konstataciji, pokazujete da niste zadovoljni zetom.
A vaša ćerka? Je l' ona srećna?
Da li zet vuče velike dugove, ima lošu prošlost?
Ako je ćerka srećna, to je vaš roditeljski san!
U dugovima je /doguše/neće ništa da plaća kaže nema rezona za to jer je sve otišlo u ****.

Back