Žestoko nevreme u Beogradu za prisilni narodni miting, pa posle kažu nema Boga

nesko101

Elita
Poruka
19.108
AUTORSKA
Božija ruka neće dozvoliti da bilo ko sa nekim prisilnim skupom nazivajući ga veličanstvenim i jakom propagandom na TV Pink prekrije sve ono što je taj isti režim uradio protiv državnosti Srbije na svetoj Srpskoj zemlji Kosovo i Metohija.
Braćo Srbi budite sigurni da sve ovo nije slučajno.Samo pogledajte koji je potop noćas po Beogradu a tek je počelo a trajaće tri dana.

Ja mislim da bi on plebs doveo do orgazma kada bi na mitingu rekao(a nije iskljuceno da nece); Pokusavaju strane agenture da nas pobede harpom i ovom provalom oblaka, a ja im sa ovog mesta porucujem, da nasu sabornost niko ne moze da pobedi !!! Mi se kise ne boljimo!!! Stojimo ponosito i hrabro.... Zivela Srbija!!!

Ja mislim da bi on plebs doveo do orgazma kada bi na mitingu rekao(a nije iskljuceno da nece); Pokusavaju strane agenture da nas pobede harpom i ovom provalom oblaka, a ja im sa ovog mesta porucujem, da nasu sabornost niko ne moze da pobedi !!! Mi se kise ne boljimo!!! Stojimo ponosito i hrabro.... Zivela Srbija!!!
Ovo mora da se desi. :D

AUTORSKA
Božija ruka neće dozvoliti da bilo ko sa nekim prisilnim skupom nazivajući ga veličanstvenim i jakom propagandom na TV Pink prekrije sve ono što je taj isti režim uradio protiv državnosti Srbije na svetoj Srpskoj zemlji Kosovo i Metohija.
Braćo Srbi budite sigurni da sve ovo nije slučajno.Samo pogledajte koji je potop noćas po Beogradu a tek je počelo a trajaće tri dana.
Varam li se ili si ti nekoć bio pristalica Herr Vučića? :think:

ALARM!!! ALARM!!! ALARM!!! Upravo sam dobio insajdersku informaciju: - SNS i aleksandar vučić planiraju pravljenje nasilnih nereda sutra na njegovom protestu i da za to optuže opoziciju! To će uraditi grupe koje će za tu svrhu biti dovedene u Beograd, koje će 'nasilno napasti' članove SNS i potom se lažno predstaviti kao "opozicija". Režimski mediji: novine Informer, Alo itd, TV Pink, TV Happy i drugi se U OVOM ČASU pripremaju za kreiranje lažne medijske lavine sa ovom temom: "nasilna opozicija napala mirne protestant SNS", i da takvu sliku pošalju u svet i među stanovništvo. To je i razlog zašto je premijerka danas pozvala sve građane, sa naglaskom na nas protivnike vlasti, da dođemo! 》Informacija za strane medije: SNS i aleksandar vučić su slično već radili angažovanjem kriminalaca iz Belivuk grupe ( https://nytimes.com/2023/05/03/magazine/aleksandar-vucic-veljko-belivuk-serbia.html… ) i drugih kriminalnih i navijačkih grupa i nasilnim napadima na nas građane koju smo protestovali, su sejali strah i uništavali demokratski potencijal društva od 2012. do danas, a sada će pokušati da lažno prikažu da "njih nasiljem napada opozicija". To nikada NE može biti tačno jer sva kontrola je u rukama diktatora aleksandra vučića. Sva policija, obaveštajne službe, vojska. Fotografije dole delimično prikazuju nasilje koje je SNS ranije koristio《 Mi smo SLOBODNI LJUDI i imamo PUNO PRAVO da budemo sutra na tom sramnom mitingu i da zviždimo i pritestno vičemo aleksandru vučiću. I niko nema pravo da nam to zabrani! I ja ću se sutra svakako pojaviti na tom sramotnom mitingu, ali mene mediji znaju i ne može mi se podvaliti da sam radio nešto što nisam i što sigurno neću raditi. Uz to, moj dolazak sam najavio i policiji. Svi ostali protivnici režima: okitite sebe ponosom i izbegavate delove skupa na kojima se nalaze sumnjive ličnosti. To znači da treba da budete u centru skupa jer tamo su sve kamere i najmanje su mogućnosti za podmetanje i zloupotrebu vašeg prisustva Od dolaska aleksandra vučića na vlast - mi smo bili mirni demokratski građani a on je slao siledžije i kriminalce na nas. Bićemo mirni i sutra. A ova njegova operacija lažne zastave, samo će iznova dokazati da je aleksandar vučić isti onaj čovek koji je bio i kada je bio Miloševićev ministar propagande, i da se ni malo nije promenio. PROTIVNICI VLASTI ĆE SUTRA IMATI SAMO PIŠTALJKE. PALICU VEĆ 11 GODINA DRŽI aleksandar vučić. Ovaj tvit služi kao upozorenje njima da znamo šta planiraju. ZAHTEVAM od SNS da od tih nasilnih sramnih planova odustane. To ne smete da radite.

Vučić je danas sve na kocki ali opet ne znači da je propa. Propao je ako ne bude mitinga ili bude neki mlaki niti g a on bude gleda samo kako uteć s kiše. Ali ako posve natopljeni Vučić bude satima mahnito govorio, dobile skoro svetačku aurolu.
Da vidimo. Kisa mora da pada, treba zaraditi dnevnicu, i snaci se gde da kenjas i pisas :>P

AUTORSKA

Nije žestoko nevreme. Samo pada normalna kiša uz povremenu grmljavinu. A i sa prekidima; raščisti se.

Back