Žestoki sukobi u Engleskoj nakon masovnog ubistva dece u Sautportu! Nemile scene obilaze svet!

Otpor je uzaludan.Novi Englezi to jeste oni tamne ili tamnije puti pobediće stare pirgave Engleze za 20,30 ili 50 godina.Sasvim svejedno.
УК је прва почела са капитализмом, и све што се тамо сада дешава, дешаваће се и овде за 5,10 или 15 година.

Imperijalizam je najviši stadijum kapitalizma
savasavanovic
То је написао друг Лењин, да си то читао са разумевањем у младости, сада би разумео зашто се у В.Британију досељавају мигранти из ваневропских земаља, и зашто се дешавају расни сукоби у тој земљи.

Čuvajmo bratstvo i jedinstvo kao zjenicu oka svog
savasavanovic
Proleteri svih zemalja,ujedinite se
savasavanovic
Narod koji ima ovakvu mladež ne treba se bojati za svoju budućnost
savasavanovic
У социјализму сам добио два стана, беспатно школовање, државну службу у полицији, пензију у 49-ој години живота, али тај систем није ништа није ваљао.Много је бољи капитализам.

Грубан-бивши радник Титовог СУП-а.

У социјализму сам добио два стана, беспатно школовање, државну службу у полицији, пензију у 49-ој години живота, али тај систем није ништа није ваљао.Много је бољи капитализам.

Грубан-бивши радник Титовог СУП-а.
Komunizam ili ako više voliš socijalizam postojao je u SFRJ 45 godina.Koliko i u zemljama istočne Evrope.U Sovjetskom Savezu oko 73 godine.
Komunizam u SFRJ izdašno je finansijski podržavan od strane zapadnih kapitalista i imperijalista.Uprkos i toj pomoći komunizam kao ni u drugim komunističkim zemljama nije doneo blagostanje ili ti savice smatraš da je komunizmu trebalo dati šansu još jedno 700-800 godina ?

Komunizam ili ako više voliš socijalizam postojao je u SFRJ 45 godina.Koliko i u zemljama istočne Evrope.U Sovjetskom Savezu oko 73 godine.
Komunizam u SFRJ izdašno je finansijski podržavan od strane zapadnih kapitalista i imperijalista.Uprkos i toj pomoći komunizam kao ni u drugim komunističkim zemljama nije doneo blagostanje ili ti savice smatraš da je komunizmu trebalo dati šansu još jedno 700-800 godina ?
Ја сам написао да су тренутни расни немири у В.Британији тесно повезани са друштвено-економским системом у тој земљи-капитализмом.Не знам зашто скачеш као опарен чим ја поменем демографске, етничке и расне последице капитализма у В.Британији, и одмах покушаваш да скренеш тему у другом правцу.

Можда је капитализам донео материјално благостање једном делу становништва у В:Британији, али је етничке Енглезе, Шкоте, Ирце и Велшане претворио у стерилну популацију, која више није у стању да се размножава, и која ће изумрети за пар деценија.Они ће бити замењени придошлицама из Азије и Африке.Ко се буни против тога, добиће пендреком по леђима.

Ја сам написао да су тренутни расни немири у В.Британији тесно повезани са друштвено-економским системом у тој земљи-капитализмом.Не знам зашто скачеш као опарен чим ја поменем демографске, етничке и расне последице капитализма у В.Британији, и одмах покушаваш да скренеш тему у другом правцу.

Можда је капитализам донео материјално благостање једном делу становништва у В:Британији, али је етничке Енглезе, Шкоте, Ирце и Велшане претворио у стерилну популацију, која више није у стању да се размножава, и која ће изумрети за пар деценија.Они ће бити замењени придошлицама из Азије и Африке.Ко се буни против тога, добиће пендреком по леђима.
Druže Savo,rekao bih ds ste vi pod jakim uticajem marksističke ideologije.
Nekad je bilo inteligenntih jedinki koje su bile pod uticajem te ideologije.Eto kad smo već kod Engleza ili Britanaca mada je taj drugi pojam sumnjiv,ja bih izdvojio Kima Filbija.Ali u to vreme postojao je jedan bitno drukčiji ambijent pa je marksistička ideologija možda izgledala kao nešto što nudi rešenja.Danas sa iskustvom skoro poluvekovnog komunizma na prostoru istočne Evrope i više od 7 decenija komunizma u Sovjetskom Savezu,samo budala ne može ne primetiti da je taj eksperiment neuspeo.
Slatkoća marksizma je u tome što nudi jednostavna tumačenja i što nudi jednostavna rešenja.Međutim marksistitčka rešenja naišla su na nepremostivu prepreku u prirodi čoveka.

Druže Savo,rekao bih ds ste vi pod jakim uticajem marksističke ideologije.
Nekad je bilo inteligenntih jedinki koje su bile pod uticajem te ideologije.Eto kad smo već kod Engleza ili Britanaca mada je taj drugi pojam sumnjiv,ja bih izdvojio Kima Filbija.Ali u to vreme postojao je jedan bitno drukčiji ambijent pa je marksistička ideologija možda izgledala kao nešto što nudi rešenja.Danas sa iskustvom skoro poluvekovnog komunizma na prostoru istočne Evrope i više od 7 decenija komunizma u Sovjetskom Savezu,samo budala ne može ne primetiti da je taj eksperiment neuspeo.
Slatkoća marksizma je u tome što nudi jednostavna tumačenja i što nudi jednostavna rešenja.Međutim marksistitčka rešenja naišla su na nepremostivu prepreku u prirodi čove
Ово није тема о марксизму или социјализам vs капитализам, већ о расним сукобима у В.Британији.

Не знам о чему полемишеш са мном, ја сам написао "УК је прва почела са капитализмом, и све што се тамо сада дешава, дешаваће се и овде за 5,10 или 15 година".

Све ово што се дешава у В.Британији, само је део еволуције капитализма.УК је једна од земаља у којој је капитализам на високом нивоу развоја, па се тамо последице модерног капитализма најбоље уочавају.

Садашња етапа еволуције капитализма подразумева изумирање народа попут Енглеза, Шкота, Велшана и Ираца и њихова замена мигрантима из Африке и Азије.Капитализам и конзумеризам су узроковали да се европски народи више демографски не обнављају, и због тога власти подупиру досељавање миграната.

Back