B
baco
Gost
Mislite li i vi tako:da zenu treba dobro......pa da onda i ostaje pored partnera svoga i nece nikog drugog.Danas su zene takve ili???
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
luna:i ja mislim da je tako.Samo nema vise pravih muskaraca!
a dali ima neko ko ume da da i pozitivni komentar ili čete večito takmičiti između Žena i Muškarca (oboje namerno pisano sa velikim slovom)...kosmopolit:luna:i ja mislim da je tako.Samo nema vise pravih muskaraca!
a ni pravih zena , zbog kojih bi se mi muskarci tako "umarali" :wink:
Princessa:Da li to znaci da sa muskarcima treba raditi isto da bi ostali pored nas?
pazi nije da sex nije bitan u vezi... jeste veoma je bitan... veza bez "pravog" sexa neče se održati ali nije ni sve u njemu... ima tu malih sitnih stvari koje čine život... od velikih se umire od malih umrebaco:Mislite li i vi tako:da zenu treba dobro......pa da onda i ostaje pored partnera svoga i nece nikog drugog.Danas su zene takve ili???
madz:Oh yeah![]()
![]()
![]()
Budite mastovite, po nekad preuzmite inicijativu, ostavite nas bez daha i klecavih kolena-i ne idemo mi nigde![]()
![]()
lepa:Vi "jaki" muskarci ste na jeziku jaki a na delu ste nula!
-------------------------------------------------------plava devojka:To je istina.Ako mene neko dobro zadovolji,onda mi niko drugi ne treba.Zene vole kada si divlji!
baco:Mislite li i vi tako:da zenu treba dobro......pa da onda i ostaje pored partnera svoga i nece nikog drugog.Danas su zene takve ili???
Gazdarica:Ma, Done ima nesto u toj izreci... Nek' je i 21. vijek...![]()
Gazdarica:Kad smo vec kod toga, pogledaj sliku koju sam ubacila u svoj profil, pa da je sklanjam...![]()
Mislila sam ono prvo, ali ako hoces, posto je ovo forum, pokusaj ono drugo.madz:I confused :shock:
Da li sam te ubedio sa dve reci ili tek treba da pokusam?
Gazdarica:Jesi vidio ti to moj kosmo... I kaze covjek, hajde da se vidimo... :shock: :shock: :shock: Ma, hocemo malo sutra... Daleko ti lijepa kuca od mene...![]()
![]()
![]()