- Poruka
- 3.530
U čemu se ogleda ženstvenost?
Koje su osobine?
Koliko to može biti dobro/loše?
Koje su osobine?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta onda podrazumeva ženstvenost, da se smrzne? To su naše iskrivljene vizije kako žensko treba da izgleda i ponaša se, sačuvaj Bože da je asertivna ili glasnija, odmah je muškarača.Sećam se u srednjoj kad je jedna Tanja, košarkašica, podviknula malom Neši iz prvog reda "Zatvori taj prozor, bre!" jer joj je bilo hladno, tako ga mrko gledajući da je profesorka za katedrom, predavala nešto je imalo veze sa umetnošću ili tako nečim, možda jezik, nešto tako prefinjenije, nije bio neki tehnićki predmet, uglavnom zaprepašćeno je rekla "Pobogu dete gde ti je ženstvenost?". Znači ženstvenost je nešto suprotno od ovoga.
Ukrade mi misao.Ženstvenost se ogleda u smirenosti, pogledu, osmehu, pokretu, svakoj izmerenoj reči, sklopu rečenica i načinu na koji prezentujemo svoj karakter.
Uglavnom se to ne uči. Žene je poseduju ili ne.

Sećam se u srednjoj kad je jedna Tanja, košarkašica, podviknula malom Neši iz prvog reda "Zatvori taj prozor, bre!" jer joj je bilo hladno, tako ga mrko gledajući da je profesorka za katedrom, predavala nešto je imalo veze sa umetnošću ili tako nečim, možda jezik, nešto tako prefinjenije, nije bio neki tehnićki predmet, uglavnom zaprepašćeno je rekla "Pobogu dete gde ti je ženstvenost?". Znači ženstvenost je nešto suprotno od ovoga.

Misim da je profesorka reagovala na njen ton kako je to rekla i na njen preteći stav. Da to nije ženstveno.Šta onda podrazumeva ženstvenost, da se smrzne? To su naše iskrivljene vizije kako žensko treba da izgleda i ponaša se, sačuvaj Bože da je asertivna ili glasnija, odmah je muškarača.
Vratiću ti misao kasnijeUkrade mi misao.![]()
Nema veze, gotivno je ispalo.Vratiću ti misao kasnije![]()
Razumem ali se ne slažemMisim da je profesorka reagovala na njen ton kako je to rekla i na njen preteći stav. Da to nije ženstveno.
Može biti prirodno, urođeno, a paradoks je što više ima rođenih ženstvenih muškaraca nego ženstvenih žena.U čemu se ogleda ženstvenost?
Koje su osobine?
Sa ovim se slažem jer znam nekoliko.Latine su pojam ženstvenosti.
I ja kažem iz uskustva. Imaju to, nešto.Sa ovim se slažem jer znam nekoliko.
Ponašanje, stav, pozitivnost...U čemu se ogleda ženstvenost?
Koje su osobine?
Uh, ja birao fit. Ako te zgotive imaš i sex i ortaka. I uvek skockane. Gringo je bio očaran.Bukvalno, ima 3 stomaka, stajling očajan, 20 kg viška i opet je seksi wow! Imaju stav, ne znam da objasnim, ja imam 3 drugarice latine i sve su harizmatične.
Mislim da nisam ženstvena, ne samo po izgledu, već i po ponašanju. Ne može devojčica odrasla na voždovačkom asfaltu ( ja ) da bude dama.
Nisam odrasla na uliciali sam imala više prijatelja od prijateljica. I da ne širim priču dalje..
Latine su pojam ženstvenosti.
Mislim da jedno ne isključuje drugo. Subjektivno mišljenje, naravno.Možda malčice brkaš seksualnost sa ženstvenošću, mada jedno ne poništava drugo?