"žensko telo nije tu da zabavlja muškarce": draganu zbog građe urnišu kritikama i traže joj da smrša da bi bila super riba, a ona radi kao model

sve tabove poruke bi morale da se brisu na ovoj temi

izrugivanje tudjeg izgleda je krsenje elemntarnih osnova vaspitanja i kulture
Vidi, kad je neko rođen ružan ili klempav, nije u redu rugati mu se jer to ne možeš da biraš...

Isto tako kad je neko rođen debeo, ne treba mu se rugati.

a sad ti meni reci, zasto je to izrugljivanje?
kritika sme da se kaze..
ili smatras da treba sve hvaliti?
nikoga nisam hvalio u ovoj temi oko izgleda

ali nisam ni kritikovao tudji izgled zar ne?

ono postavljanje krmace i tovje izrugivanje i smeksanje na to, sve dok nisam reagovao je nedopustivo ponasanje

i to jos dva moderatora foruma

pa ako ti iskazujes takvo ponasanje koji treba da si uzor ovde, sta mislis kako ce se onda drugi ponasati?

i onda se pitamo zasto nam je sistem vrednosti toliko nizak?

pa eto ti kao moderator si nasao za shodno sebi da das javno pravo da se izrugujes punasnim osobama....

toliko o tvom elemntarnom vaspitanju i koliko si ti COVJEK

Ako se gojazni ljudi osećaju dobro u svojoj koži,ne vidim zašto bi njihov izgled bilo ko komentarisao sa podsmehom ili nekim osudama.Mislim da svi prvo treba da pogledamo sebe .I sami sebi odredimo ili zacrtamo kako bismo hteli da izgledamo .E sada, to su želje.Da li ćemo uspeti u tome-upitno je.Možda se debela osoba oseća dobro baš tako.Možda ima neke zdravstvene probleme koji su razlog te debljine.Ko su ljudi da sude?Obično zlo.
Mislim da sad ide ubrzano mršavljenje. Vučić misli na naše linije!

Ako se gojazni ljudi osećaju dobro u svojoj koži,ne vidim zašto bi njihov izgled bilo ko komentarisao sa podsmehom ili nekim osudama.
slazem se, ali zasto onda te osobe izlaze u javnost sa propagiranjem takvih stavova?

da neko buckas ne izadje i kaze.."kako se lepo osecam ovako" niko ne bi ni imao nasta da skoci?

zasto ja ne izadjem i ne kazem.."joj kako je lepo biti zgodan" z:mrgreen:

slazem se, ali zasto onda te osobe izlaze u javnost sa propagiranjem takvih stavova?

da neko buckas ne izadje i kaze.."kako se lepo osecam ovako" niko ne bi ni imao nasta da skoci?

zasto ja ne izdjem i ne kazem.."joj kako je lepo biti zgodan" z:mrgreen:
Možda zato što nisi zgodan?

Ako se gojazni ljudi osećaju dobro u svojoj koži,ne vidim zašto bi njihov izgled bilo ko komentarisao sa podsmehom ili nekim osudama.Mislim da svi prvo treba da pogledamo sebe .I sami sebi odredimo ili zacrtamo kako bismo hteli da izgledamo .E sada, to su želje.Da li ćemo uspeti u tome-upitno je.Možda se debela osoba oseća dobro baš tako.Možda ima neke zdravstvene probleme koji su razlog te debljine.Ko su ljudi da sude?Obično zlo.
TO JE TO

samo to treba objasniti autoru teme

ako si covjek u rpavom smislu rjeci, neces to ciniti

da li je to samo nasla izgovor da se tovi? z:mrgreen:
A zašto kritika ? Super je izgledala ranije , čini mi se da je niža osoba. Mislim da samo priča o prihvatanju sebe , ne znači da neće raditi na tome da se vrati u formu , samo insistira na činjenici da to uradi zbog sebe , ne zbog drugih ili kako je drugi vide.

Možda zato što nisi zgodan?
Seth Meyers I Give Up GIF by Late Night with Seth Meyers

Da vas pitam nestou.
Jel u redu gojazno dete? Ne ukoliko ima nekakav poremecaj. Vec jednostavno mama i tata trpaju slatkisima, pecivima, hamburgercicima, pepsijima k'ka koulama i sl?
Ova moja ćerka neće da jede, živi kostur, brinem se za nju....

ovu pesmu dam, kad god se pokrene ovakva tema
Big women, I like the size, big women flabby thighs
Big women, big women, big women.. They fill my eyes

Oooh a a ah!

Here they come, walking down the street, big and bouncy look so neat
I like them best between the sheets, big women give me a treat

Skinny wenches will not do, I need a big one to see me through
I've gotta get some meat to see me through the night
In the morning I feel alright

ono postavljanje krmace i tovje izrugivanje i smeksanje na to, sve dok nisam reagovao je nedopustivo ponasanje
Ne laži više molim te, niko nije postavio "krmaču" nego malo slatko prasence.

Ako si ti gradsko dete pa ne znaš razliku između praseta i krmače, onda investiraj pet minuta da malo proguglaš.

ja sam los covek jer volim zgodnije ribe..jbg...
Jel si svestan sta pišeš?

Pa ko ti to brani da voliš?

Ali je nekulturno i osnovno covjecno da se punasnim osobama izrugujes!

Meni je bitnije kako se te punasne ugojen osobe ponašaju ka covjek!

Jel shvataš kolko si mizeran?

Ne laži više molim te, niko nije postavio "krmaču" nego malo slatko prasence.

Ako si ti gradsko dete pa ne znaš razliku između praseta i krmače, onda investiraj pet minuta da malo proguglaš.
Slatko malo prasence?

Jel se to sad pravdas?

Aj postavi opet. Vrlo je jasno šta si imao reči postavljanjem praseta bez da si rjec napisao!

nikoga nisam hvalio u ovoj temi oko izgleda

ali nisam ni kritikovao tudji izgled zar ne?

i to jos dva moderatora foruma

pa ako ti iskazujes takvo ponasanje koji treba da si uzor ovde, sta mislis kako ce se onda drugi ponasati?

i onda se pitamo zasto nam je sistem vrednosti toliko nizak?

pa eto ti kao moderator si nasao za shodno sebi da das javno pravo da se izrugujes punasnim osobama....

toliko o tvom elemntarnom vaspitanju i koliko si ti COVJEK
Pa ti je nazivaš krmačom, sram tebe da bude.

Imam prijateljicu koja je citav zivot gojazna. I to je velika borba sa kilogramima, fizicka i psihicka.
Ona sama je brutalno realna i kaze da su njeni roditelji kao deca bili siromasni i zeljni svega, onda su dosli u Austriju, zaradjivali ok i decu „nagradjivali“ cokoladama i slatkisima, jer oni to nisu imali.
I sad ona citav zivot pokusava da obuzda porive da sebe „nagradjuje“ na isti nacin.
Secer je kao droga.
Tesko je biti disciplinovan, ako 20 godina to nisi bio. A ni nema to svako u sebi. Tu istrajnost. Gojazni da je imaju mozds ne bi ni bili gojazni.

Back