Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 54.453
Pametnije bi joj bilo da je vrijeme potrošeno na pisanje ovoga trčala ili radila čučnjeve.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to ti opet nedopusta za pravo da se ismiveas drugime nevaspitana osobo!jedna stvar je ako si puniji iz medicniskih razloga a druga jer si lenj da radis na sebi.
Tab jeste zgodan! Da bar smijem sliku da mu okačimZato što su zgodnisve im prolazi.
dopusta dok ne naucis da se ne dopusta pise odvojenoto ti opet nedopusta za pravo da se ismiveas drugime nevaspitana osobo!
Nemoj toliko da se uzbuđuješ, skočiće ti šećer.to ti opet nedopusta za pravo da se ismiveas drugime nevaspitana osobo!
cak krsis i pravilnik ovde, jer nije dopusteno imsevanje tudjeg izgleda!
ima ljudi koji su i oboleli...
nezamislivo je to sto cinis. i jos si nalazis opravdanja ? da sve koje su debele treba izrugavati?
sizif je postavio sliku KRMACE!
EJ KRMACE!
zamisli da je tako postavi sliku za tvoju mamu recimo?
i kad sam ga nazvao kak osam ga nazvao ( jer kako nazvati onog koji krmacama naziva popunjene osobe?) ti si mene kaznio...
vasoj bahatosti i bezobrazluku ocito nema granica?
nije te sram da se i dalje raspravljas i opravdavas izrugujuci i komentarisuci tudji izgled?
i aj da se sad ozbiljno osvrnem na tvoj komentar i time zavrsavam raspravu sa tobom.to ti opet nedopusta za pravo da se ismiveas drugime nevaspitana osobo!
cak krsis i pravilnik ovde, jer nije dopusteno imsevanje tudjeg izgleda!
ima ljudi koji su i oboleli...
nezamislivo je to sto cinis. i jos si nalazis opravdanja ? da sve koje su debele treba izrugavati?
sizif je postavio sliku KRMACE!
EJ KRMACE!
zamisli da je tako postavi sliku za tvoju mamu recimo?
i kad sam ga nazvao kak osam ga nazvao ( jer kako nazvati onog koji krmacama naziva popunjene osobe?) ti si mene kaznio...
vasoj bahatosti i bezobrazluku ocito nema granica?
nije te sram da se i dalje raspravljas i opravdavas izrugujuci i komentarisuci tudji izgled?
slika koj uje postavio sizif je tu podosta stajala!i aj da se sad ozbiljno osvrnem na tvoj komentar i time zavrsavam raspravu sa tobom.
kriticka prica nije ismevanje.
slika koju je sizif okacio je obrisana i time je zavrsena prica na tu temu
a ti umesto sto palamudis mogao bi da napises sta je pozitivno u tome biti debeo posto branis taj stav.
a gde sam rekao da jesam sklonio pre tvoje reakcije?i nemoj da lazes da si je sklanjao pre moje reakcije.
Nee.znaci tvoj muz je u ovom fazonu?
![]()
![]()
da se razumemo ovde je moderator sizif bio postavio sliku krmace
rugajuci se na temu punasnijim osobama zenskog pola
ako i jeste neko debeo, ko si ti da m use javno ismevas?znaci tvoj muz je u ovom fazonu?
![]()
![]()
moj covekNee.On se grozi debljine i debele ljude smatra lenjim i neodgovornim.
Ja sam tu mnogo popustljivija i imam vise razumevanja.
On se bas mnogo krece. Na posao ide biciklom, a nije mu blizu. Pliva, trci, uopste je sportski tip. Sve mu uzmi, samo ne kretanje i bavljenje sportom.![]()
ne da bi bili bez konkurencijemoj covek
ali meni je hit kako si ti koja si hot i tvoj muz koji je ocigledno isto zgodan toliko za druge da budu buce...
jel to da bi ste bili bez konkurencije po izgledu?![]()
Ko mi je obrisao slatko malo prasence...da li je to samo nasla izgovor da se tovi?![]()
-ne fali joj ništa, što se mene tiče... dosta liči na moju drugu kumu Čda li je to samo nasla izgovor da se tovi?![]()
Pa sta da rade?? Znas kako je njima tesko skinuti kilograme i obuzdati zelju za hranom. To je tako jaka emocionalna vezanost za srecu prilikom jela da im je tesko da se od toga rastanu. Ozbiljno.moj covek
ali meni je hit kako si ti koja si hot i tvoj muz koji je ocigledno isto zgodan toliko za druge da budu buce...
jel to da bi ste bili bez konkurencije po izgledu?![]()
najmanja stvar u ovom tvom izrugivanju drugim osobama koje su punasnije, je sada vuk karadzicali je dobro da si naucio da se ne znas pise odvojeno
bice nesto od tebe..samo napreduj![]()
a sad ti meni reci, zasto je to izrugljivanje?najmanja stvar u ovom tvom izrugivanju drugim osobama koje su punasnije, je sada vuk karadzic
ali to je ocito za one prostake, koji durge vredjaju po izgledu pa ostanu bez argumenata
evo ovaj se jos i sprda sa tom slikomKo mi je obrisao slatko malo prasence...![]()