"žensko telo nije tu da zabavlja muškarce": draganu zbog građe urnišu kritikama i traže joj da smrša da bi bila super riba, a ona radi kao model

jedna stvar je ako si puniji iz medicniskih razloga a druga jer si lenj da radis na sebi.
to ti opet nedopusta za pravo da se ismiveas drugime nevaspitana osobo!

cak krsis i pravilnik ovde, jer nije dopusteno imsevanje tudjeg izgleda!

ima ljudi koji su i oboleli...

nezamislivo je to sto cinis. i jos si nalazis opravdanja ? da sve koje su debele treba izrugavati?

sizif je postavio sliku KRMACE!
EJ KRMACE!

zamisli da je tako postavi sliku za tvoju mamu recimo?

i kad sam ga nazvao kak osam ga nazvao ( jer kako nazvati onog koji krmacama naziva popunjene osobe?) ti si mene kaznio...

vasoj bahatosti i bezobrazluku ocito nema granica?

nije te sram da se i dalje raspravljas i opravdavas izrugujuci i komentarisuci tudji izgled?

Kazem ti, meni nije ruzno.
znaci tvoj muz je u ovom fazonu?

surprised-fat-man-25234867.jpg

:rotf:

nezamislivo je to sto cinis. i jos si nalazis opravdanja ? da sve koje su debele treba izrugavati?

EJ KRMACE!

i kad sam ga nazvao kak osam ga nazvao ( jer kako nazvati onog koji krmacama naziva popunjene osobe?) ti si mene kaznio...

nije te sram da se i dalje raspravljas i opravdavas izrugujuci i komentarisuci tudji izgled?
Nemoj toliko da se uzbuđuješ, skočiće ti šećer.

EJ KRMACE!

i aj da se sad ozbiljno osvrnem na tvoj komentar i time zavrsavam raspravu sa tobom.

kriticka prica nije ismevanje.
slika koju je sizif okacio je obrisana i time je zavrsena prica na tu temu
a ti umesto sto palamudis mogao bi da napises sta je pozitivno u tome biti debeo posto branis taj stav.

Kod nas na Balkanu gojaznost jos uvek nije tako veliki problem. Ljudi cesto idu peske, odrastamo u porodici u kojoj se hrana jos uvek kuva i jede se koliko-toliko zdravo.
Zapadna Evropa i Amerika (severna i juzna), vec imaju mnogo veci problem. Tako da svi ti gojazni ljudi pokusavaju da nadju svoje mesto pod suncem i budu (estetski) prihvaceni.
Prihvatanje moze, ali propagiranje kako je to ok ne moze. Jednostavno nije pametno, niti dobro propagirati stav - Debeo sam, lep sam, sta mi fali?!?

i aj da se sad ozbiljno osvrnem na tvoj komentar i time zavrsavam raspravu sa tobom.

kriticka prica nije ismevanje.
slika koju je sizif okacio je obrisana i time je zavrsena prica na tu temu
a ti umesto sto palamudis mogao bi da napises sta je pozitivno u tome biti debeo posto branis taj stav.
slika koj uje postavio sizif je tu podosta stajala!

nisi je uklanjao!

sve do moje reakcije... da je nezamislivo da neko pa jos ADMINISTARTOR ovog foruma postavlja sliku krmace rugajuci se punasnijim osobama

nisi tui sliku sklanjao vec si nastavljao da se podrugujes. uklonio si je tek posle moje reakcije.

i nemoj da lazes da si je sklanjao pre moje reakcije.

sve sam skenirao, kopirao, i za sve postoje dokazi kada si je uklonio.

Nee. :D On se grozi debljine i debele ljude smatra lenjim i neodgovornim.
Ja sam tu mnogo popustljivija i imam vise razumevanja.
On se bas mnogo krece. Na posao ide biciklom, a nije mu blizu. Pliva, trci, uopste je sportski tip. Sve mu uzmi, samo ne kretanje i bavljenje sportom. :D

da se razumemo ovde je moderator sizif bio postavio sliku krmace

rugajuci se na temu punasnijim osobama zenskog pola

:hahaha: Сиза је увек увек духовит.

Жао ми је што нисам видео ту слику крмач...јао да...ено је у првом посту.

ako i jeste neko debeo, ko si ti da m use javno ismevas?

komentarisanje tudjeg izgleda je zabranjeno

a ti nisi taj koji ce odredjivati iz kojeg ugla je recimo dozvoljeno....

oduvjek je bilo gojaznih pa ih nijesmo tako imsjevali javno!

Nee. :D On se grozi debljine i debele ljude smatra lenjim i neodgovornim.
Ja sam tu mnogo popustljivija i imam vise razumevanja.
On se bas mnogo krece. Na posao ide biciklom, a nije mu blizu. Pliva, trci, uopste je sportski tip. Sve mu uzmi, samo ne kretanje i bavljenje sportom. :D
moj covek :super:

ali meni je hit kako si ti koja si hot i tvoj muz koji je ocigledno isto zgodan toliko za druge da budu buce...
jel to da bi ste bili bez konkurencije po izgledu? :kez:

ali meni je hit kako si ti koja si hot i tvoj muz koji je ocigledno isto zgodan toliko za druge da budu buce...
ne da bi bili bez konkurencije

nego znaju za nekulturu da nije lepo izrugivati se bilo kome zbog izgleda!

sto ti ocito ne znas

Pa sta da rade?? Znas kako je njima tesko skinuti kilograme i obuzdati zelju za hranom. To je tako jaka emocionalna vezanost za srecu prilikom jela da im je tesko da se od toga rastanu. Ozbiljno.
Lako je nama pricati koji smo mrsavi i nikada nismo imali problema sa tim. Ja mislim da nisam ni sklona gojenju, medjutim koleginica me cesto zeza - Cekaj da dodjes u moje godine, pa te drmne klimaks, pa ti se svaki keks odmah zalepi za kukove. :D

I hvala za hot. 😘

ali je dobro da si naucio da se ne znas pise odvojeno :super:

bice nesto od tebe..samo napreduj :D
najmanja stvar u ovom tvom izrugivanju drugim osobama koje su punasnije, je sada vuk karadzic

ali to je ocito za one prostake, koji durge vredjaju po izgledu pa ostanu bez argumenata

najmanja stvar u ovom tvom izrugivanju drugim osobama koje su punasnije, je sada vuk karadzic

ali to je ocito za one prostake, koji durge vredjaju po izgledu pa ostanu bez argumenata
a sad ti meni reci, zasto je to izrugljivanje?
kritika sme da se kaze..
ili smatras da treba sve hvaliti, cak i ono negativno?

ja cu te vise ceniti ako mi u lice kazes sta ti se ne svidja kod mene nego da me tapes po ledjima a iza ledja pricas svasta

Ako se gojazni ljudi osećaju dobro u svojoj koži,ne vidim zašto bi njihov izgled bilo ko komentarisao sa podsmehom ili nekim osudama.Mislim da svi prvo treba da pogledamo sebe .I sami sebi odredimo ili zacrtamo kako bismo hteli da izgledamo .E sada, to su želje.Da li ćemo uspeti u tome-upitno je.Možda se debela osoba oseća dobro baš tako.Možda ima neke zdravstvene probleme koji su razlog te debljine.Ko su ljudi da sude?Obično zlo.

Back