N
Nice
Gost
e , sta sve ovde moze da se sazna interesantno
Vrela:Devojke,imate li neku novu ideju za samozadovoljenje?
Vrela:Devojke,imate li neku novu ideju za samozadovoljenje?
Lens:Neiskusna kamperko, da si imala tu srecu da te neko zadovolji, ne bi trazila savet sta da guras u sebe i ne bi lecila svoje frustracije prozivajuci mene. Ja ti najiskrenije zelim da nadjes sebi dobar `urac i da budes s njim zadovoljna. Da li si probala sa antenom od televizora? 8)
Lens:Ovaj deo foruma se zove savremen muskarac, a ne ne`ebana zena![]()
paralela:Gazdarica:Krastavac, kukuruz, drska od cekica, dezodorans, bebi puder...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oprostite na digresiji... ali cuh da je bebi puder (valjda miris) jedan od najjacih afrodizijaka za zene?![]()
vrucina:Kazu da je jedna zavrsila na menjacu ,pa **biga probaj i ti nista te nekosta{gledaj da bude kamion mislim menjac od kamiona} ako se pitas zasto kamion eto veci je,cvrsci i izdrzljivijiVrela:Devojke,imate li neku novu ideju za samozadovoljenje?![]()
Gazdarica:Pa, ne da se posipa, nego da koristi onu flasicu...
Kad smo vec kod flasica, moze ona od mineralne 0,5 l, ili vec ko je kakav kapacitet...![]()
Eh da, jos jedna stvar... Staviti sumecu tabletu unutra i pustiti je da se tamo topi...![]()
Naravno,... malko vezbas, pa na kraju sama sebi licnes :wink:Vrela:Devojke,imate li neku novu ideju za samozadovoljenje?
Gazdarica:Hah, zamisli je dok joj u guzi zvoni telefon, sve sa pertlom koja iz nje viri...![]()
![]()
![]()