Miki 13991
Veoma poznat
- Poruka
- 11.546
Sta se desilo??!
Ovo sada prvi put u zivotu vidim...
Odkud oni koj' djavo znaju odakle sam uz'o sliku...
Eee svasta......![]()
Гремлини! :-D

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta se desilo??!
Ovo sada prvi put u zivotu vidim...
Odkud oni koj' djavo znaju odakle sam uz'o sliku...
Eee svasta......![]()

Ko je ovo?'
Гремлини! :-D![]()
More... to stoka kapitalisticka... na sve 'oce pare da zarade...
Dzukele obicne...
eee,pa zar mogu i solo zhenske?
onda je spisak josh vecji
Alanis Morisette,Belinda Carlisle,Laura Branigan,Bonnie Tyler(hrapav glas,ali odlichan skroz),Kim Wylde,Lita Ford,onda Peggy Lee,Liza Minelli,Pat Benatar,onda iz Skunk Anansie,Sade,ona iz Vaya con DIos,Macy Gray,neneh Cherry,ona iz 4 non blondes,i vishe nikad necju docji na ovu temu jer inspiraciji nikad kraja
![]()
da, on&on je najpoznatija njena pesma...mnogo je dobra erykah
Kako samo volim da je pustim... i da ne razmisljam... bas me opusta...
Trenutno strashno zavidim Kate pierson iz B-52's.
Zhena ima glas za 50.Fantastichno.I prelepa je.
Ако волиш ствари које опуштају и са којима можеш да "отплуташ" у мислима... дефинитивно Blackmore's Night![]()
Daa... Cika Blackmore...![]()
То је страшно битно у музици :razz:

<_<
chuj je kako peva s chika Iggyjem i videcjesh.Josh bolje,pusti spot.
Dotad zachepi.![]()

Мислио сам на оно, прелепа је. Лепота је страшно битна у музици :razz: Чика Игги? Ко је тај![]()
1-nemoj sad da se pravish kao da uopshte nije bitno.Naravno,nama nije,koji cenimo muziku.Ali mnogi glasovi se nisu probili jer nisu izgledali kako nekom odgovara.Sada je to vecj prevazidjeno,ali vrati se unazad i videcjesg koliko je "muzichara" bilo samo maska za ljude koji su pevali umesto njih.jedan glas,drugo telo.
2-Iggy Pop.
edit:
Evo najochiglednijeg primera.Hit Boba Sinclaira "Rock this party" je obrada pesme "Gonna make you Sweat" grupe C+C Music factory,gde zhenski vokal ne pripada zgodnoj zhenskoj koju vidish u spotu vecj nekoj debljoj devojci chija pojava nije bila "prikladna".
Danas imamo Miku sa Big girls,you are beautiful,gde mosh da vidish gomilu debelih zhena kako skachu s njim,i josh jednu pevachicu kojoj ne znam ime,pesma je "Give me the food",nema vishe cenzure i glasovi nisu u toj meri vezani za tela.