Zenski svet koji sporo vozi kako savetujete da se zastiti od nasilnika?

Zauz

Buduća legenda
Poruka
40.800
Screenshot_20240808-115958_Instagram.jpg

Jedan od razloga zasto ima manje zenskih vozaca je tacno ovaj.Neki nasilnici muski koji hoce da biju kad im se nesto ne dopada.

Zenski svet koji sporo vozi kako savetujete da se zastiti od nasilnika na putu ?

Ja mislim da je svaki muskarac takav .....100%
Inace smederevac je prepun muskaraca koji voze i gledaju gde je zena sama u automobilu pa da je biju...

Ali zene ne vole muskarce *****....vole da je grub, da je agresivan da je zeli....da pokaze da je musko...

Oni bez strasti su samo dobri za gnezdo , mirni , prosto ti miina da ih zaebavas i iskoristavas..

Sprdam se a mozda, ali samo mozda ne bi trebalo ....Trebalo bi jer je to u trendu , a ne bi trebalo jer su zene koje ne zasluzuju to sprdanje izumrle...ili izumiru pri kraju su..

Zena trazi agresivnog modernog muskarca, trazi i budalu i glupaka...
To vazi za Srbiju , onda mora da se prilagodi tome....pa da ili ima vozaca ili branica...
Ili da ume da smiri zveri....

To nije od interesovanja za nas normalne, mi izumiremo sami , pa nam svejedno...ne mesamo se....mi ugrabimo neke staromodne...

Poslednja izmena:
Mozda pomogne kako mi nemoderni muskarci izlazimo na kraj sa modernim muskarcima..
Pa usled jajarizma, u Srbiji je pravilo da te zabole za bezobrazluk, tj ides brzinom kojom hoces i radis sta hoces, a to znaci na skretanju ulevo ako treba cekas i po 10 min, dok se neko ne smiluje da stane...zabole te uvo sto ocigledno blokiras saobracaj i kao trebalo bi da vozis ludacki da ugrabis prostor izmedju dva vozaca koji voze pravo iz suprotnog smera...

Jok brate...kulirana...das lepo migavac i cekas...da se ne cimas, stresiras i nerviras....za mesec dva , ukapirace ovi iz suprotnog pravca da nekad budu iza tebe u istom pravcu pa da onda moraju oni da cekaju dok se neko ne smiluje tebi...

Ja ne vozim ovako , ali bih mogao da pocnem...ima tu prednosti i razmisljam ozbiljno da tako pocnem da vozim....smirela teska....kad vidim kako drugi voze i kako parkira na pet minuta gde mu se digne...tako i ja za levi migavac....

Inace iz iskustva, zene su veci problem...one su uvek nervozne i uvek negde zure, uvek su spremne da se svadjaju , strasno su nekulturne ....a i cesto skoro namerno hoce da prave udes, tj cackaju mecku...Misle moze im se, ako su zene, a sa druge strane je muskarac...

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 1591083

Jedan od razloga zasto ima manje zenskih vozaca je tacno ovaj.Neki nasilnici muski koji hoce da biju kad im se nesto ne dopada.

Zenski svet koji sporo vozi kako savetujete da se zastiti od nasilnika na putu ?
koliko tek muskaraca ima koji nemaju pojma da voze? ili du 20km/h jer kucaju poruke?

Back