Ženski pametni sat

zasto ?

na mom modelu i dalje traje oko 5 dana.

imam ovaj
https://www.samsung.com/rs/watches/galaxy-watch/galaxy-watch-46mm-silver-sm-r800nzsasee/

sjajan je.

jedino sto je on model pre androida, ganja ga tizen
Ја имам 5 про, батерија 3 до 4 дана, али кажу да код ових новијих модела пуниш сваки дан као и телефон.
Код ових других произвођача са једноставнијим хардвером уз већину идентичних функција батерија траје и по 10, 15 дана.

Ја имам 5 про, батерија 3 до 4 дана, али кажу да код ових новијих модела пуниш сваки дан као и телефон.
Код ових других произвођача са једноставнијим хардвером уз већину идентичних функција батерија траје и по 10, 15 дана.
Meni se to ne sviđa kod ovih koji imaju opciju komunikacije, što bateriju puniš non stop, svaki dan, dva, tri. A recimo noću ako ga puniš on ti nije na ruci i ne meri puls. Zato ako nekome treba striktno opcija health, najbolje je da sat bude više na ruci nego na punjaču. Satovi bez komunikacije su tu bolji izbor, po mom mišljenju.
Ja sam jedno vreme nosio sat koji ima komunikaciju, i nisam je nikad koristio osim na motoru ponekad, nekako mi glupo da govorim u sat. xD
Pa sam prešao na ove koji nemaju comm opciju, to mi je mnogo bolje.

Meni se to ne sviđa kod ovih koji imaju opciju komunikacije, što bateriju puniš non stop, svaki dan, dva, tri. A recimo noću ako ga puniš on ti nije na ruci i ne meri puls. Zato ako nekome treba striktno opcija health, najbolje je da sat bude više na ruci nego na punjaču. Satovi bez komunikacije su tu bolji izbor, po mom mišljenju.
Ja sam jedno vreme nosio sat koji ima komunikaciju, i nisam je nikad koristio osim na motoru ponekad, nekako mi glupo da govorim u sat. xD
Слажем се, ја сам исто пар пута користио у ауту, кад не извадим телефон из јакне, а њу бацим на задње сједиште, осјећао се као да сам Бен - Тен. Мада сад код доста модела имаш ту опцију класичног позива, нема навигације и других напредних функција али имају све health опције и батерија траје десетак дана.

Poslednja izmena:
Meni se to ne sviđa kod ovih koji imaju opciju komunikacije, što bateriju puniš non stop, svaki dan, dva, tri.
moguce je da ovaj moj zbog tizena ima slabiju potrosnju..
preko njega gledam poruke, odlican mi je kad vozim da pricam preko njega i baterija lagano izdrzi 5 dana a imam ga vec brat bratu 5..6 godina

doduse ne koristim AOD, ali sam podesio senzor da kad god pomerim ruku da pogledam sat da se aktivira displej.

Poslednja izmena:
Imaš mogućnost da isključiš u opcijama komunikaciju po potrebi. Pa ako ti zatreba, uključiš...

Back