Zenski orgazam - najveca misterija ili ne?

Kvalitet i vreme postizanja orgazama zavise od mnogo faktora, od raspolozenja, od toga koliko ti se svidja partner, od svega pomalo, ima tu jos puno stvari... Kao uostalom i muskarci... Kad shvatis zasto, kad i kako svrsavas, shvatices kako je to i kod zene. Razlike su male, samo u polu, inace psihicki dozivljaj je, mislim, isti

Kvalitet i vreme postizanja orgazama zavise od mnogo faktora, od raspolozenja, od toga koliko ti se svidja partner, od svega pomalo, ima tu jos puno stvari... Kao uostalom i muskarci... Kad shvatis zasto, kad i kako svrsavas, shvatices kako je to i kod zene. Razlike su male, samo u polu, inace psihicki dozivljaj je, mislim, isti

huh...sad mi je lakše...a taman sam poželeo da budem žensko...

koji ti je ku*ac za zenskim orgazmiranjem...shta dizesh ove teme iz praistorije..
otvori novu ako te neshto zanima...
Што си нервозна? :D Смири се, лутко. ;)

Тема је отворена, пошто је једна тема "
Pregledajte prvu novu poruku Bez orgazma :/ (Višestrana tema 1 2)
martinova mala
недовољна.

ma da ako ne znash da zadovoljish zenu to odmah znaci da je frigidna...
to znaci da samo nece da glumi,kao one prije nje shto su glumile...:mrgreen:
већину до сада сам задовољавао без да су глумиле оргазам, и све су после тражиле још моје алатке. Две су се чак почупале за косу која ће пре да од мене прими киту. А ја сам им рекао и понудио најбоље решење. Можемо секс у троје. и оне прихватиле :D :super:

већину до сада сам задовољавао без да су глумиле оргазам, и све су после тражиле још моје алатке. Две су се чак почупале за косу која ће пре да од мене прими киту. А ја сам им рекао и понудио најбоље решење. Можемо секс у троје. и оне прихватиле :D :super:

i kad si se probudio skontao si da si jebbuckao jorgan i da ti je kita ispala kroz onaj prorez na boxericama :)

kako znash da nisu glumile orgazam? :mrgreen:

Back