Zenski orgazam - najveca misterija ili ne?

undo:
A moje pre svega, ja se nadam da se svi ovde (pomalo) zezamo, mada se poneko i :-x
A ja je jesam dozivela, i to nije stvar ucenja ili tehnike, samo posledica velikog uzitka. :!:

To je stvarno super. ALI O TOME SE I RADI SVE VREME!
Fizicki dozivljaj takvog orgazma doveo je do velikog uzivanja uopste.
Verujem da se tu strast nije zavrsila.
Mislim, verovatno je akcija nastavljena. To je bila poenta. U svakom slucaju, buduci da mozes da uzivas u njemu, sigurno je i tvom partneru super.

undo:
A moje pre svega, ja se nadam da se svi ovde (pomalo) zezamo, mada se poneko i :-x
A ja je jesam dozivela, i to nije stvar ucenja ili tehnike, samo posledica velikog uzitka. :!:

Blago tebi, ali.... To nije posledica SAMO velikog uzitka, neke zene to mogi a neke ne mogu....

Ta kod koje sam ja to video je imala tada oko 36-37 g. I nikad joj se to nije desilo u zivotu. Znaci ona to moze ali treba da se poklope svu uslovi.... A kad sam joj rekao sta je uradila nije mi verovala, hihihi, dok nije videla ogromnu mokru fleku na krevetu...

Aleksej_BASO:
Ajoj! Prvo pa si lupila!

Neke zene dozive orgazam i kada muskarac ima kesha. Da dodje neki golja moze da cacka po svim tackama djaba mu.

Znaci onda ne treba ni predigra ni nista drugo nego samo zavucem prs i stimulisem G a ja zaista znam gde je, i to je to? Ma ne lupaj....

Uopste ne lupa! Gledao si onaj snimak sa neta. Tu je muskarac koji POKAZUJE gde, sta kako, kuda, pravac, ritam... i gle cuda: upalilo je kod svake. Radi se o tome da on ZNA, ima osecaj ili neki specijalni talenat. To ne mogu svi da provale kod svake zene, vec samo kod nekih i to verovatno sasvim slucajno.

lara#1:
Uopste ne lupa! Gledao si onaj snimak sa neta. Tu je muskarac koji POKAZUJE gde, sta kako, kuda, pravac, ritam... i gle cuda: upalilo je kod svake. Radi se o tome da on ZNA, ima osecaj ili neki specijalni talenat. To ne mogu svi da provale kod svake zene, vec samo kod nekih i to verovatno sasvim slucajno.

...Hej, kakav snimak? LJudi, morate da radite u interesu nauke :D

lara#1:

Ka daaaj....

To moze kod TE ribe SVAKO, jer je ona takva......

ON ZNA?????

Hahahaha, to moze i ona sama, i to sa bilo kim. To je ekstrem.

Moram da se slozim sa Aleksejem, po prvi put :)
Svaka zena treba da zna sta joj prija, u kojim polozajima lakse ili teze svrsava. Orgazam polazi iz glave i mnogo je bitno kako se zena oseca u tom trenutku, da li je opustena, da li ima stida, jer ako postoje neke smetnje u glavi, tesko ce doziveti vrhunac. Mislim da zenski orgazam nije nikakva misterija, vec prirodan svrsetak radnje. Kada se napalis tezis da zadovoljis svoju zelju,,,ili ces svrsiti i u tom momentu ti zelja opada ili ce te neko drndati dok ti ne dosadi, i splasnuce zelja, kao zadovoljio si je. Nesto mi ovo drugo i ne zvuci logicno. Velika vecina muskaraca moze da zadovolji zenu koja zna sta zeli i sta joj treba da bi svrsila. Ako kojim slucajem naidje na nekog ekstrema koji ima problem sa preranom ejakulacijom ili jednostavno ne moze da odradi ono sto njoj treba, onda je to problem. Ali, seks je jednostavan, nema tu neke prevelike nauke, barem po meni i velika vecina moze da zadovolji i svoju i tudju zelju. A za neke vise nivoe, naravno treba i vezbe i iskustva i poznavanje partnera i njegovih odnosno njenih zelja. To su vec nijanse. Ne verujem u pojam univerzalnih jebaca, koji mogu da zadovolje svaku zenu. Nije sve u tehnici, vec u osecaju. Kako ti je stvarno sa nekim. Dzaba sto neko zna sve pokrete, sto je naucio kako treba da ljubi ili dodiruje, ako tebi ne rade leptirici u stomaku sa njim, ako ti jednostavno nije 100% opsteno sa njim.

alo bre, cemu tolika fama oko jednog ili vise strceva? svasta. nije to nikakva misterija. ako devojka ne dozivi orgazam, a tip je yebao duze od 5 minuta, sa predigrom, onda je u njoj problem. ako doticna bar nesto oseca od emocija ili uzbudjenja, onda orgazam nije problem. uopste. e sad sto vecina devojaka to ne priznaje, vec su muskarci krivi jer oni "rade nesto" a one sve cetiri uvis, to je vec posebna tema. mislim zensko sam, ali majku mu, nikakva fama oko te G tacke i "ej ovo radi ovako, ovo onako". gluposti.

Sandy_BG:
Moram da se slozim sa Aleksejem, po prvi put :)
Svaka zena treba da zna sta joj prija, u kojim polozajima lakse ili teze svrsava. Orgazam polazi iz glave i mnogo je bitno kako se zena oseca u tom trenutku, da li je opustena, da li ima stida, jer ako postoje neke smetnje u glavi, tesko ce doziveti vrhunac. Mislim da zenski orgazam nije nikakva misterija, vec prirodan svrsetak radnje. Kada se napalis tezis da zadovoljis svoju zelju,,,ili ces svrsiti i u tom momentu ti zelja opada ili ce te neko drndati dok ti ne dosadi, i splasnuce zelja, kao zadovoljio si je. Nesto mi ovo drugo i ne zvuci logicno. Velika vecina muskaraca moze da zadovolji zenu koja zna sta zeli i sta joj treba da bi svrsila. Ako kojim slucajem naidje na nekog ekstrema koji ima problem sa preranom ejakulacijom ili jednostavno ne moze da odradi ono sto njoj treba, onda je to problem. Ali, seks je jednostavan, nema tu neke prevelike nauke, barem po meni i velika vecina moze da zadovolji i svoju i tudju zelju. A za neke vise nivoe, naravno treba i vezbe i iskustva i poznavanje partnera i njegovih odnosno njenih zelja. To su vec nijanse. Ne verujem u pojam univerzalnih jebaca, koji mogu da zadovolje svaku zenu. Nije sve u tehnici, vec u osecaju. Kako ti je stvarno sa nekim. Dzaba sto neko zna sve pokrete, sto je naucio kako treba da ljubi ili dodiruje, ako tebi ne rade leptirici u stomaku sa njim, ako ti jednostavno nije 100% opsteno sa njim.
Yap... Sve lepo receno...
Samo ima problem... prvog orgazma... Mnoge ga nikad ne dozive... To treba neki "dobar" tip da joj probudi... posle zavisi vecinjom od nje... njenog mozga, opustenosti, filinga...
Naravno da ima onih koje vise vole stimulacije odredjenih delova i tako lakse svrsavaju... nekima je cak taj uslov neophodan nekima totalno nepotreban... no sve u svemu bitno "da se dobro svrsi" :mrgreen: :lol:
A ove sto kazu da je to sve u glavi... ima neke logike... jer u glavi je bitno samo da nemaju neko lose misljenje o tipu i da imaju dozu postovanja... sa tim ce i zelja biti veca... svrsavanje lakse...

slazem se sa vecinom.nema tu nikakve misterije
kad zena lezi ko klada tesko da ce ista da dozivi i nije sve do muskarca
moraju oboje da ucestvuju
a sto se tice zenske ejakulacije i ona je normalna i osecaj je neopisiv,ali verujem da je ta pojava usko povezana sa osecanjima koje zena gaji prema partneru,bar je tako u mom slucaju
sa svojim muzem od samog pocetka sam dozivljavala orgazam kao luda i oni su vremenom sve zesci,zajedno smo 8 godina i nekad se zezamo da se plasim da cu se jednog dana pretvoriti u veliku baru
sto si prisniji sa nekim i sto vise znas sta tvom parneru odgovara to je intenzivnije i bolje
ali mora biti obostrano

rox_aching_hunger:
alo bre, cemu tolika fama oko jednog ili vise strceva? svasta. nije to nikakva misterija. ako devojka ne dozivi orgazam, a tip je yebao duze od 5 minuta, sa predigrom, onda je u njoj problem. ako doticna bar nesto oseca od emocija ili uzbudjenja, onda orgazam nije problem. uopste. e sad sto vecina devojaka to ne priznaje, vec su muskarci krivi jer oni "rade nesto" a one sve cetiri uvis, to je vec posebna tema. mislim zensko sam, ali majku mu, nikakva fama oko te G tacke i "ej ovo radi ovako, ovo onako". gluposti.
ako mislish da si potpuno jednostavna ok,ali ne mozhe medicina sve objasniti i posle 10 min neche svaka da dozhivi orgazam,a to opet ne znachi da je ona kriva ili ti "problem je u njoj",ma bla,bla....................

bie:
ako mislish da si potpuno jednostavna ok,ali ne mozhe medicina sve objasniti i posle 10 min neche svaka da dozhivi orgazam,a to opet ne znachi da je ona kriva ili ti "problem je u njoj",ma bla,bla....................

A nego u cemu je?

Kako ja mogu da svrsim i za 2 min ako hocu, a mogu i za pola sata ako hocu.

Ima zena koje imaju "medicinski" problem pa ne mogu da svrse, ali to je opet do njih.

Aleksej_BASO:
A nego u cemu je?

Kako ja mogu da svrsim i za 2 min ako hocu, a mogu i za pola sata ako hocu.

Ima zena koje imaju "medicinski" problem pa ne mogu da svrse, ali to je opet do njih.

zensko sam, i slazem se u potpunosti
a one ribe koje izigravaju besne gliste i kojima trebaju vino i svece i pizdarije za orgazam, pa...necu da kazem "nek se yebu" posto im ni to ocigledno ne vredi....precutacu:)

Back