Moram da se slozim sa Aleksejem, po prvi put

Svaka zena treba da zna sta joj prija, u kojim polozajima lakse ili teze svrsava. Orgazam polazi iz glave i mnogo je bitno kako se zena oseca u tom trenutku, da li je opustena, da li ima stida, jer ako postoje neke smetnje u glavi, tesko ce doziveti vrhunac. Mislim da zenski orgazam nije nikakva misterija, vec prirodan svrsetak radnje. Kada se napalis tezis da zadovoljis svoju zelju,,,ili ces svrsiti i u tom momentu ti zelja opada ili ce te neko drndati dok ti ne dosadi, i splasnuce zelja, kao zadovoljio si je. Nesto mi ovo drugo i ne zvuci logicno. Velika vecina muskaraca moze da zadovolji zenu koja zna sta zeli i sta joj treba da bi svrsila. Ako kojim slucajem naidje na nekog ekstrema koji ima problem sa preranom ejakulacijom ili jednostavno ne moze da odradi ono sto njoj treba, onda je to problem. Ali, seks je jednostavan, nema tu neke prevelike nauke, barem po meni i velika vecina moze da zadovolji i svoju i tudju zelju. A za neke vise nivoe, naravno treba i vezbe i iskustva i poznavanje partnera i njegovih odnosno njenih zelja. To su vec nijanse. Ne verujem u pojam univerzalnih jebaca, koji mogu da zadovolje svaku zenu. Nije sve u tehnici, vec u osecaju. Kako ti je stvarno sa nekim. Dzaba sto neko zna sve pokrete, sto je naucio kako treba da ljubi ili dodiruje, ako tebi ne rade leptirici u stomaku sa njim, ako ti jednostavno nije 100% opsteno sa njim.