the Maximus
Početnik
- Poruka
- 14
...ok, postoje neke stvarcice koje stvarno bacaju u rebus....Atlantida, piramide, cudoviste iz Loh Nes-a...
...ova iz naslova je tu...pred nama, pa ipak....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
the Maximus:...ok, postoje neke stvarcice koje stvarno bacaju u rebus....Atlantida, piramide, cudoviste iz Loh Nes-a...
the Maximus:...iako sam nov i stvarno nemam iskustva u ovim dopisivanjima, imam utisak da je "Silvester" pogresno protumacio temu...
...fora je u pokusaju da se bolje razume zensko telo...a kako znamo da je nase drage cice tesko razumeti i u slucajevima kada koriste puno reci za objasnjavanje necega, onda je prava umetnost shvatiti poruku "izmedju redova"...
...hej "kiss me" - samo da znas da imas mnolo lep nick
Aleksej_BASO:Jasno!
Koja zena zna da svrsi svrsice sa bilo kim, a koja ne zna... Njen problem.
Moj najbolji drug ima teoriju da se "svako pobrine za sebe" i nije lose. Znaci ako mi je frka ja cu opaliti i bilo kakvu ribu i svrsicu. A zena nek se potrudi sama za sebe da svrsi.
Pozdrav.
Kiss_me:Meni nije jasna jedna stvar. Zar niste upoznati sa cinjenicom da zenski orgazam ne zavisi od NJENOG znanja, vec od NJEGOVOG sem ako nije u homosexualnom odnosu sa drugom zenom :?
pa tebi stvarno nije dobrosinnke:Razlika je ko dupe i oko. Nesto sto je nasilno napravljeno, protiv prirode je logicno da i s tim ima puno problema. Zenski orgazam je vise nametnut nego neophodan.
One samo puno hoce. Za koju godinu ce trazit i da kitu imaju da vide kako mi svrsavamo.
da li ti znas da samo 20 % zena dozivi pravi orgazam ove dalje samo glume...zenu zadovoljiti je isto ko dobiti na loto-uthe Maximus:...iako sam nov i stvarno nemam iskustva u ovim dopisivanjima, imam utisak da je "Silvester" pogresno protumacio temu...
...fora je u pokusaju da se bolje razume zensko telo...a kako znamo da je nase drage cice tesko razumeti i u slucajevima kada koriste puno reci za objasnjavanje necega, onda je prava umetnost shvatiti poruku "izmedju redova"...
...hej "kiss me" - samo da znas da imas mnolo lep nick
Kiss_me:Joj opet niste nista shvatili
Pa ovako... Verovatno ste culi za tacku G i isto tako (sem u slucaju onanije) sex se upraznjava sa partnerom i intenzitet uzitka zavisi od stimulacije koju pruzi partner. E sad, ako me ne stimulise, kako da dozivim orgazam sem jedino da se sama "trljam" a onda mi ne treba skoro ni da me gleda, sem opet za njegovo zadovoljstvo. Du verschten?
Kiss_me:Meni nije jasna jedna stvar. Zar niste upoznati sa cinjenicom da zenski orgazam ne zavisi od NJENOG znanja, vec od NJEGOVOG sem ako nije u homosexualnom odnosu sa drugom zenom :?
lara#1:Zena treba da zna kako da svrsi - tako nekako je zvucila nebuloza koju sam ovde procitala. Zena treba da poznaje sebe, svoje telo, svoje potrebe, a to "uci" jedino u kontaktu s muskarcem (ili zenom, zavisno od sexualne orjentacije), a ne sama sa sobom i slicne gluposti. Ali te koje svrse a da ih dragi muskarac samo pogleda, ne postoje. Postoje samo zene sa razlicito rasporedjenim nervnim zavrsecima, pa kod nekih se oni lako provaljuju (citaj:erogene zone) a kod nekih malo teze.