Nudista
Zainteresovan član
- Poruka
- 415
Nevini ste everybody.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je glupo pitaj onih 50% koje otvoreno kazu da nisu,27% koje misle da jesu a onih kojima se to desava svaki put,nema nazalost znaka za promil.Jedino je koska dal` je to muski ili zenski problem.HeRoInA_84:Extra gloopo pitanje! Naravno da je stvarnost! I to mnogo lepa... :-D
Kaa:Da li je glupo pitaj onih 50% koje otvoreno kazu da nisu,27% koje misle da jesu a onih kojima se to desava svaki put,nema nazalost znaka za promil.Jedino je koska dal` je to muski ili zenski problem.
O...da ima normalnih ...osvezenje je chuti neshto ovakvo...arabella:ma sve je to u glavi , mislim na zenski orgazam, ako ne poznajes sebe i svoje telo ne vredi ti ni najbolji super obdareni zalizali latino ljubavnik![]()
E,bez sale - jedino sto nepobitno mogu da tvrdim da je najjace biti sa zenom koja ume da se opusti,batice- dozivis stvari koje ni sanjao nisi kad se ona raspomami...Ako su za to potrebne godine vezbe,neka- vrede.arabella:pa sta ces...iskustvo
godine i godine vezbanja i treniranja su iza mene![]()
da li si ti gay?AntunTun:maaa mit...to je kao da bi nas navatale na foru...pa mislim ko je lud da poveruje...verujem samo kad shtrcne?...to je bato orgazam a jok da se uvijash i tresesh ko shulovrtan...proklete zhene i njihove lazhi...zavera nishta drugo...zhenski orgazam...pih nemaju one pojma shta je orgazam...
Ovaj...mozda sam stvarno zaostao....ali moram da pitam.Nasao si temu o muskom orgazmu uz pomoc stimulacije prostate od pozadi dok si trazio nesto o analnom seksu?sa koje strane si se interesovao za analni seks?raven17:http://www.acustick.com/ - tema za rzamisjanje.... malo bolesno, zar ne? Nadjoh dok sma se informisao o analnom sexu....