Ženski kilogrami ?

1976!

Iskusan
Poruka
5.110
Joj, potrajalo bi da objašnjavam.
Malo sam pijan, a i žurim na ručak...Pokušaću...
Mislim da su te devojke sa viškom kilograma, upravo zato što su "obeležene" na neki način, prozivane, sa neprijatnim iskustvima sa tipovima, više propatile u životu od " kul riba" koje uvek "mogu ići dalje" i nemaju mnogo potrebe da objašnjavaju, analiziraju, razmišljaju, oholo nastavljaju dalje, ne cene ukazanu pažnu(zato što je uvek mogu imati), pravi su primer one"sit gladnom ne veruje"...itd, da ne dužim. U romanu "dDerviš i smrt"(kod nas je to lektira, možda je i kod vas) Ahmet Nurudin odlazi da moli milost za svog brata, kod neke lepotice, i konstatuje"ova žena je suviše mladfa i lepa, da bi mislila o smrti i Bogu" , odnosno, on nema reči kojima bi je ganuo, i ona nema razumevanja, samo bezbrižnost i oholost( to prepoznaješ kod onih tvojih drugarica koje mame i korpiraju tipove)...Dakle, što je devojka ružnija, ona ima više drugih kvaliteta koje je razvila da bi nadomestila nedostatak lepote, i koje muškarci ( u večini sličajeva) cene, ma šta vi o tome mislile...
Naravno, ima i onih koje odu u sasvim drugu krajnost...

light & dark

Buduća legenda
Poruka
37.758
Joj, potrajalo bi da objašnjavam.
Malo sam pijan, a i žurim na ručak...Pokušaću...
Mislim da su te devojke sa viškom kilograma, upravo zato što su "obeležene" na neki način, prozivane, sa neprijatnim iskustvima sa tipovima, više propatile u životu od " kul riba" koje uvek "mogu ići dalje" i nemaju mnogo potrebe da objašnjavaju, analiziraju, razmišljaju, oholo nastavljaju dalje, ne cene ukazanu pažnu(zato što je uvek mogu imati), pravi su primer one"sit gladnom ne veruje"...itd, da ne dužim. U romanu "dDerviš i smrt"(kod nas je to lektira, možda je i kod vas) Ahmet Nurudin odlazi da moli milost za svog brata, kod neke lepotice, i konstatuje"ova žena je suviše mladfa i lepa, da bi mislila o smrti i Bogu" , odnosno, on nema reči kojima bi je ganuo, i ona nema razumevanja, samo bezbrižnost i oholost( to prepoznaješ kod onih tvojih drugarica koje mame i korpiraju tipove)...Dakle, što je devojka ružnija, ona ima više drugih kvaliteta koje je razvila da bi nadomestila nedostatak lepote, i koje muškarci ( u večini sličajeva) cene, ma šta vi o tome mislile...
Naravno, ima i onih koje odu u sasvim drugu krajnost...

au kolega brate ja kontam da ste vi sceli dati neku pozitivnu konotaciju ovde...al bas onako ispade..hebi ga :)
mislm bar po 20 tacaka ste u krivu..evo ja sam debela pa nemam neprijatnih iskustava sa tipovima u tom smislu :lol: a i da ne uzimamo mene kao primer znam dve tri devojke sa po sto kila i u divnim su i stabilnim vezama
da ja tebi nesto kazem svako moze ici dalje..ne postoji osoba koja je privlacna samo jednoj osobi na ovom svetu pa da sece vene posle nje ili da bude luda od srece zato sto joj neko ukazao paznju
o smrti i Bogu razmisljaju ljudi koji imaju mozak...dakle razmisljaju uopsteno ljudi koji imaju cime..neke dublje stvari verovatno idu s godinama ali sa izgledom apsolutno nema nikakve veze
predrasuda da su lepe zene ohole je izvanredno glupa...oholi su ljudi koji imaju odredjeni nacin dozivljaja sebe..a ako razmislis videces da znas bar jednu zenu koja je u najmanju ruku prosecna ako ne i ruzna a ohola..plus samosvesnost i oholost su dve razlicite stvari
sto je devojka ruznija ima vise drugih kvaliteta..uh uh a sta cemo ako je osoba tokom zivota razvila frustracije i zbog toga negativne osobine
kvaliteti coveka zavise od genetike, vaspitanja i prozivljenog iskustva...i koliko je svestan da uvek treba da radi na sebi bez obzira gde je
a budala da ti ja kazem imas na obe strane..i samo kreten moze da misli da je dovoljno samo da postoji

1976!

Iskusan
Poruka
5.110
au kolega brate ja kontam da ste vi sceli dati neku pozitivnu konotaciju ovde...al bas onako ispade..hebi ga :)
mislm bar po 20 tacaka ste u krivu..evo ja sam debela pa nemam neprijatnih iskustava sa tipovima u tom smislu :lol: a i da ne uzimamo mene kao primer znam dve tri devojke sa po sto kila i u divnim su i stabilnim vezama

Uvažena koleginice, vašoj fizičkoj lepoti nema se šta prigovoriti, kao što sam vam objasnio na pp.Nekoj drugoj lepoti....pa, imalo bi:lol:

da ja tebi nesto kazem svako moze ici dalje..ne postoji osoba koja je privlacna samo jednoj osobi na ovom svetu pa da sece vene posle nje ili da bude luda od srece zato sto joj neko ukazao paznju

Ne sećam se da sam tvrdio suprotno.Samo, neko ima više izbora, neko manje, neko više ceni ukazanu pažnju(vreme, živce, emocije, novac koji je uložen da se ta pažnja pokaže) a neko to stvi pod dupe.

o smrti i Bogu razmisljaju ljudi koji imaju mozak...dakle razmisljaju uopsteno ljudi koji imaju cime..neke dublje stvari verovatno idu s godinama ali sa izgledom apsolutno nema nikakve veze

Vi, kao verovatni primerak onih oholih, ne možete shvatiti povezanost između izgleda , kao i onoga što izgled donosi, ili uskraćuje, i razmišljanja o smrti i životu. osim toga, to je samo pomenuti primer iz literature, za koji mnogi znaju, i koji ilustruje ono što sam hteo reći.

predrasuda da su lepe zene ohole je izvanredno glupa...oholi su ljudi koji imaju odredjeni nacin dozivljaja sebe..a ako razmislis videces da znas bar jednu zenu koja je u najmanju ruku prosecna ako ne i ruzna a ohola..plus samosvesnost i oholost su dve razlicite stvari

Oholosti lepih žena umnogome doprinose pogledi muškaraca, njima upućivani od 16-e godine.
Nije mnogo daleko od samosvesti do oholosti, kao što je tanka linija između samopouzdanja i besmislene uobraženosti. Čak i ružne žene mogu biti ohole, ako nauče upotrebiti moć svoje čkapi.

sto je devojka ruznija ima vise drugih kvaliteta..uh uh a sta cemo ako je osoba tokom zivota razvila frustracije i zbog toga negativne osobine

Te su pomenute, kao one koje su otišle u drugu krajnost.
kvaliteti coveka zavise od genetike, vaspitanja i prozivljenog iskustva...i koliko je svestan da uvek treba da radi na sebi bez obzira gde je
a budala da ti ja kazem imas na obe strane..i samo kreten moze da misli da je dovoljno samo da postoji

......

light & dark

Buduća legenda
Poruka
37.758
vi kolega delujete kao covek u tudjem tanjiru je sve sladje
a ondak delujete kao neko ko ima tendenciju ne ka ruznim zenama nego ka podredjenim..ona koja ce da kuje u nebo vase postojanje i sve sto uradite za nju..naravno da treba covek da ceni ono sto drugi ljudi rade za njega...ali pod jedan ako meni treba kilo brasna da umesim hleb a ti mi doneses litar vode mislim lepo je sto si se ti potrudio but hebi ga..a drugo ne ostaje se sa nekim iz zahvalnosti..i bre ljudi nisu hebena poslovna investicija
kada neko ko ne mora (mada ja i dalje mislim da niko ne mora sve je u glavi) ali ko ima vecu mogucnost izbora izabere bas tebe zato sto hoce i trudi se oko tebe, e to je ono sto treba da bude, sve ostalo su obicne manipulacije
elem ja mogu da potpisem da lepota nema nikakvu upotrebnu vrednost sem te neke vece paznje mozda a i s njom sta covek da radi...lepota cak ne moze ni da podize samopouzdanje jer samopouzdanje je stanje svesti...lepota nije garancija da cete kroz zivot lakse ici i ko tako misli zestoko se zaebo..a tek nije garancija da cete biti srecni zadovoljni i ispunjeni
a ako ti sad padaju na pamet zene koje su sebi stvorile odredjene pozicije u zivotu na ovaj ili onaj nacin a znam ih i ja, to nije zato sto su bile lepe nego zato sto su bile izvanredno manipulativne

a sto se tice kolega moje unutrasnje lepote to je vase misljenje sa kojim se ja ne slazem :)
covek je kompleksan stvor koji se izgradjuje ceo zivot

1976!

Iskusan
Poruka
5.110
Vi, koleginice, delujete kao neko ko ima tendenciju da pokuša meni nametnuti svoje mišljenje, kao jedino tačno, i poništiti poene kod onih devojaka koje nisu u vašem taboru. Ako bih doneo tu nesrećnu vodu, vratio bih se i po brašno, pa bi i bilo nekog 'leba, valjda...
Samo, one druge devojke bi podelile taj hleb sa mnom, a vi biste kukumakali kako je prepečen, ili nepečen, ili žilav, i za to bi bio ja kriv, ili brašno, ili voda u najboljem slučaju, i brzo bi mi preseo...Za to vreme, vi biste potražili pogače preko hleba, ili kolača, ili krofne...nešto bolje, što vam se nudi, po vašem mišljenju.
Možda bi se pokazalo da to drugo nije ni bilo jestivo, pa biste shvatili da ste pogrešili, ali do tada bi me prošla svaka glad, bio bih sit svega:lol:
P.S.Ne mislite li da je za dobar hleb potrebno i malo soli?