Женски бокс на ОИ: финална одлука Међународног олимпијског комитета - у рингу ће је чекати мушкарац

Iskreno rečeno nemam ni volje da raspravljam sa desničarima
Нису то десничари, јер има и левичара који нису за ЛГБТ.У СССР-у и СФРЈ је хомосексуалност била кривично дело.

Mislim da spinujes.

IBA je kazala svoje.
Druge takmicarke su svedocile.
Navratilova kao advokat prava homosexualaca je kazala sta misli.

MOK je ocigledno primio debele pare na ime lobiranja.
Na zalost, Olimpijske igre u Parizu ce uci u istoriju kao najgore u modernom svetu.
Upravo smo napisali istoriju koju ce nasi potomci uciti.
Dopustili smo da lobi lomi zenama glave u ringu i da MOK kaze kako ne zeli da je ukloni sa takmicenja jer je takmicenje u toku.

Sada bih volela da predaju sve takmicarke i da uzme zlato pa da istorija sutra kaze svoje.
Da ovo ne padne u zaborav.
Ne spinuje nego otvoreno laže zato što njegova woke ideologija tako zahteva.

Јуче смо мало на теми о ОИ дотакли ту тему.
Било је извесно да ће се ово дешавати.
Али, чак и да не дозволе, да се савези изборе са том болештином, докле је дошао овај свет кад мораш да утврђујеш ког је пола неко?
Раније је било лако и утврдити, скини гаће, хвала лепо, молим лепо, сад читави тестови и наука.
Ona ni u jednom jedinom trenutku nije rekla da se povukla zato sto je sa druge strane trandza(jer i ona zna da nije trandza)...Istrazi sam kako nastaju te lazi...
Ali ona nije tipična žena sa xx hromozomima i određenim nivoima hormona. Ako svima ostalima proveravaju doping i hormone zašto je problem da se sve moguće uradi da se zaštite takmičari od nekorektne konkurencije?
Saglasna. Kategorije u boksu su na osnovu tezine, samim tim i snage. Nivo testosterona ne moze tu biti beznacajan.
U ostalim sportovima to mozda ne bi bilo toliko bitno.
Sada sam pročitala da je prva protivnica posle jednog udarca odustala, samo je skinula opremu i izašla iz ringa bez pozdrava. Ovo je baš sramota, ništa protiv nemam takvih osoba ali ovo se zove nenormalnost, dozvoliti muškarcu da nokautira ženu , sa opravdanjem, ja sam mentalno žena.
To je ta "rodna ravnopravnost"
Kakva zena,kakvo xy?
O čemu ovde diskutujemo kad su počeli da zatvaraju muškarce koji se izjašnjavaju kao žene u ženske zatvore:

F7788590-93BD-40E1-9E72-94A78EDAA187.jpeg

Кристина Ласк, трансродна жена која је тужила Одељење за поправне казне Минесоте због лечења док је била у затвору, постигла је нагодбу која укључује пресељење у државни затвор Шакопи само за жене и приступ здравственој заштити која афирмише пол.​

Ласк се борила за ова права од када је била у затвору 2019. и поднела је тужбу против Одељења за поправке Минесоте пре скоро годину дана.

Као део нагодбе, Луск ће такође добити исплату од 495.000 долара, што укључује око 250.000 долара правних трошкова.

„Овим решењем, Одељење за поправке предузима важан и неопходан корак ка испуњавању својих одговорности према људима о којима брине“, рекла је правна директорка родне правде Џес Браверман. Организација је представљала Луск у овом случају, заједно са Робинсом Каплан ЛЛП.

https://www.npr.org/2023/06/01/1179...suit-transgender-inmate-christina-lusk-prison

Christina Lusk, a transgender woman who sued the Minnesota Department of Corrections over her treatment while in prison, has reached a settlement that includes a move to the state's women-only Shakopee prison and access to gender-affirming health care.

Lusk had been fighting for these rights since she was incarcerated in 2019 and filed the lawsuit against the Minnesota Department of Corrections nearly a year ago.

As part of the settlement, Lusk will also receive a $495,000 payout, which includes about $250,000 in legal fees.

"With this settlement, the Department of Corrections takes an important and necessary step toward fulfilling its responsibilities to the people in its care," said Gender Justice Legal Director Jess Braverman. The organization represented Lusk in this case, along with Robins Kaplan LLP.

Богати, не лупетај. Нигде масовнијег спорта у детињству није било него тамо. Квантитет се претварао у квалитет а они који су мислили да су богом дани измишљаху приче. Ево, као ова о допингу тамо а ниједан случај није откривен, само нека лупетања као ово, на пример.
Свако зло потиче из Америке па и дрога у спорту. Тамо је измишљена и тамо се највише развија. Када се по свету сазна за њу онда је ставе на списак забрањених. Врло просто а компликовано.
Čovek se sam deklariše kao trol koji namerno provocira:
70DBE3C0-5996-4EBE-8786-7785B81977E1.jpeg

Back