Ženske seksualne navike i izbor partnera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trebalo je da ga/njih prijavi, ili neki svedok to da ucini, bar nekako je zastiti. Za to se dobija disciplinska kazna. Koji maloumni bilmezi.
ti si najveci licemer. Govoris zenama da treba da spuste standarde sa 35 godina. Toliko ucila i mucila se da bude ugledna i posle da spusta stadnard, tj da se krese sa nekim ko joj se ne svidja. Da li je to ta emancipacija o kojoj govoris. A recimo kad bi joj roditelji nasli da je krese neko ko joj se dovoljno ne svijda to bi bilo ropstvo. Ti mislis da si pametna, evo imas zadatke za 8 razred. Sve formusice ni jedan ne znaju da urade. Jake ali samo na recima.

Kad mi resis sa ispisanim dokazom ovu kratku i elegantnu jednacinu:

epFexCJ.png

za n>2 i prirodne x,y,z, mozda i bacim pogled na te zadatke.

Za drustvo bi daleko bilo korisnije da inteligetne zene radjaju desetoro, jer inteligencija je sa majcine strane.

A ti da kopas u rudniku povazdan i ne vidis bela dana, mesto da se kacis na internet i palamudis zenomrzacke budalastine.

Poslednja izmena:
Meni su ipak najbolje zene koje kukaju na tu nepravdu a prve su u redu da popiju musku pesnicu. Vole bre to.
I naravno opet je krivo vaspitanje, neki tamo muskarac bla bla truc. Nikad zene krive svetice.
Brt, iz moje perspektive,ja sam bila tučena tu i tamo, i moram da ti kažem da ne postoji ništa odvratnije i više ponižavajuće od toga. Da se bukvalno radi o instiktima koji ti šalju poruku da si ugrožen, na tom istom nivou se stvara strah od te osobe, i da je vrlo ograničavajuć faktor. To je kompleksna tema, i daleko bilo da bilo koje fizički slabije stvorenje uživa kad ga neko tuče. Tako da otvoreno ti kažem, nema ništa od toga.

Koliko je samo to kompleksno.
Sistem vrednosti koji ti usadi na podsvesnom nivou porodica, a podsvesno je veće od svesnog, te upravo uvlači u veze koje su pogubne za tebe. Detetu koje je tučeno je uslovno rečeno "normalnije" da primi udarac, dok negovano dete iz momenta odlazi ili zove policiju. Tako da su žrtve nasilja u prvoj porodici, često žrtve i u drugoj jer su im je poremećen sistem vrednosti na pidsvesnom nivou. OK mi možemo i tako da živimo. Zakon jačega. Ćao zdravo. Ali NE ŽELIMO.
Želimo da budemo srećni ljudi i da imamo neki bolji život. He he he

Poslednja izmena:
Sad sam on fire, jednom za svagda, zašto je dobrom delu žena napaljivo spankovanje? Pa zato što je nama polni organ između, i kad lupiš guzicu pošalju se te vibracije tu unaokolo i onda se blago, veoma blago, idealno blago zatrese i vagina. To je pod a.
Pod b, postoji stegnutost u žena, te kad lupiš malo guzicu fokus ode na taj udarac, a to oslobadja malo vaginu i ona se više loži, vlaži, šta god.
Aman ljudi to je seks, to je fizička aktivnost. Pa ni trčanje nije najprijatnije pa je prijatno, ima tu zavrzlamica. Ali da ti udaraš i zastrašuješ nekog to je za javni linč, ako mene pitate...

Sad sam on fire, jednom za svagda, zašto je dobrom delu žena napaljivo spankovanje? Pa zato što je nama polni organ između, i kad lupiš guzicu pošalju se te vibracije tu unaokolo i onda se blago, veoma blago, idealno blago zatrese i vagina. To je pod a.
Pod b, postoji stegnutost u žena, te kad lupiš malo guzicu fokus ode na taj udarac, a to oslobadja malo vaginu i ona se više loži, vlaži, šta god.
Aman ljudi to je seks, to je fizička aktivnost. Pa ni trčanje nije najprijatnije pa je prijatno, ima tu zavrzlamica. Ali da ti udaraš i zastrašuješ nekog to je za javni linč, ako mene pitate...
Ja bih samo priupitao:
Kakva je vatra u pitanju?

Brate sto se pravdas i odbojkasi lupnu jedni druge po guzici za omasen poen.

Inace, nema razlika u inteligenciji mus. i zena u proseku pokazano je u bezbroj istrazivanja. Ponegde, na specificnim zadacima, malo vise zene, negde mus, medjutim i tu ima sporova, ali u svakom slucaju nista znacajno.
muskarci su pametniji. sto nije lose za zene jer zene traze partnera koji je bolji od njih.
In most countries boys have better scores in maths than girls, and the
differences are statistically significant for 44 out of the 63 countries

muskarci se ne porede sa zenama. Kao sto prodavac cokolade nije konkurent prodavcu autodelova. Ali se prodavac cokolade poredi sa drugim prodavcima cokolade. Obrazovanje te ne pravi jakim i nezavisnim, to mozda samo par procenata ljudi. kes te pravi jakim i nezavisnim

danasnje zene se stvarno dosta trude i imaju daleko bolju etiku od muskaraca. Ali recimo da bi bile na mom nivou u bilo cemu moraju da rade 10x vise. tj ja ne radim gotovo nista i bolji sam od svih zena zajedno.

Mi smo bolesna vrsta, razumite to

Zapravo, samo odredjena vrsta "muskaraca" koji su nasilni prema zenama su bolesnici, na koju si i ti nazalost naletela, kao i mnoge druge. Iskljucivo oni su krivi, nikako ne zaboravi to, molim te. Ma sta zena mislila da je uradila ili zasluzila, za fizicki napad na nju nema opravdanja, ni moralno, ni pravno, i to je zlocin. Bez obzira na razne predrasude zatucane okoline koje i dalje postoje u nekoj meri.

Ali nasilnicima se smanjuje manevarski prostor, postoje zakoni, zene se emancipuju - zavrsice iza resetaka.
Posto su kukavice, pi*kice i sljam spremni da udare na zenu, a boje se zatvora.
Srbija, kao u mnogo cemu, i tu zaostaje, ali ce se i ovde popraviti stanje.
Prosto, to je nezaustavljiv globalni proces osvescivanja ravnopravnosti i regulativa kojem ce Srbija morati da se prilagodi da ne bi bila odbacena od civilizovanog sveta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back