Ženske seksualne navike i izbor partnera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da si preskočila opciju u kojoj je muškarac situiran, pa plati nekoj da mu rodi, što je jedan moj poznanik uradio. A seks ionako može da nadje van toga, bitna su deca, Vučić je jednom dok nije postao predsednik lepo rekao da uvek savetuje svoje prijatelje "ne moraš da se ženiš, ali pravi decu". I to je novi zakon, ako imaš novac lako možeš da stekneš naslednike, ne moraš čak ni da yebeš nego ugovoriš radjanje i daš svoju spermu. Ima dosta toga danas, ako imaš novac lako je za seks van toga. A brakovi ionako pucaju svako malo baš zbog promiskuiteta obe strane, vremena nisu teška i egzistencija nije ugrožena pa ljudi istražuju i švrljaju što je očekivano, ne mogu da se smire jer je seks na svakom koraku, tako da nije toliko pametno uletati u brak.

To se zove surogat majcinstvo, muski gej parovi u svetu koriste tu opciju da dobiju decu.
Brak je odluka koja treba da potekne i iz razuma i iz srca, jer se zakonski regulise.
Najbitnije u svakom odnosu, bio brak ili veza, je uzajamno postovanje i da oboma odgovara.

Ne znam ko je izmislio tu glupost da je cool kada zena ne gleda na to da li muskarac ume da zaradi lovu za normalan zivot, da li ima kucu, stan itd... Normalna i kvalitetna zenska osoba mora prvenstveno da gleda to, mnogo pre nego muski izgled i to je opet daleko ljudskije i moralnije od muskarca kome je presudan vizuelni izgled zene...

Zene idu na fakultet da nadju muza i obrazuju se da ga zavaraju kako kao imaju nesto u glavi. Samo one najruznije su bas bas orjentisane na karijeru jer je to tesko odricanje i mora da stalno radis. Generalno vecina ljudi nema taj trip muskarci ili zene nego rade jer moraju da prezive. Samo u glavama glupacha je biti zena karijeristkinja ko u nekoj fensi americkoj seriji gde eto ona malo telefonira i prevrce nogicama u kancelariji lol

Mirna, Djurdjina.

Tipicna razmisljanja sovinistickih gluperdi - drustvenog korova.

Upravo si ispljuvao sve obrazovane ljude, bez obzira na pol, i obrazovanje kao delatnost uopste, na kojoj pociva razvijenost svake zemlje.
Drzava najvise profitira i mocnija je u svakom smislu sto je vise obrazovanih ljudi. Inace bi Nigerija bila naprednija od Nemacke.
Ono podjednako kosta za muskarce i zene.

Znam za zene inzenjere i programere koje su same kupile svoje stanove, pa se udale i zive u srecnim brakovima, ostvarene kao majke.
Zasto bi inteligentna, talentovana zena koja zeli da uci, provela zivot samo dvoreci i kuvajuci rucak. To je kao terati Teslu da bude obucar. Unisten potencijal jednog zivota, tragedija i za osobu i za drustvo.
meni je jasno sasvim kakvo je srpsko obrazovanje. PISA test rezultat medju najgorima u evropi 448 poena to je 2 standardne devijacije losije od evropskog proseka. Srpsko obrazovanje je bazirano na memorisanju podataka, a ne na razvijanju kreativnosti. Nemacka je 1971 imala oko 3% visokoobrazovanih i bila je jako zaostala zemlja, ali kad bi se zezali. Ovde ljudi misle ako uzmemo debila i skolujemo ga on ce postati genije. A sto se tice PISA testa muskarci su ubedljivo bolji u matematici od zena, tako da je jasno da ovaj procenat zena sto navodno zavrsava fakultete moze samo da parazitira u javnom sektoru.
Sta mislis sto postoji podela poslova, vulkanizer, zidar, stolar, informaticar itd. Podela rada postoji jer svako postane ekspert u svojoj oblast. Tih talentovanih i inteligetnih zena u zemlji gde je iq prosecan 90 ima sta mislis koliko. Da bi bio inteligentan i talentovan za nauku treba ti neki iq od 120. A to je 2 standardne devijacije udaljeno. Koliko procenata ljudi spada u te 2 standardne devijacije. Pa mozda 2-3% ljudi.

Za drustvo bi daleko bilo korisnije da inteligetne zene radjaju desetoro, jer inteligencija je sa majcine strane. To sto ce kao istrazivati moja muda i neke druge nebuloze to su price za malu decu. Danas imamo slucaj da ribe bez skole imaju u proseku jedno dete manje od zena bez skole. To znaci da se gen inteligencije gubi. Ako to nije korisno za drustvo ne znam sta je.
obrazovanje.PNG

Ja se često zapitam, kao neko ko bih mogao u budućnosti mogao biti moralni uzor, očinska figura:
Šta sam to, zaista - ja? Šta je ono što ja vidim, a šta će to drugi ljudi govoriti o meni?
I često se pitam: koje moralne vrednosti bi prihvatilo moje dete, iko nisam otac - moje, ili tuđe...
A, eto, ovde su svi tak' sigurni u sebe...

Obožavam svoj fakultet, nijednu jedinu ocenu nisam dobila na flert, o muževima nisam razmišljala (najbolji savet koji sam dobila početkom 20-ih: usredsredi se na sebe, muškarci će doći). Još jedan ću da upišem 💗
pa sta znace ocene. TI na faksu ne ucis da mislis. A da bi danas drustvo dobro proslo potrebni su misleci ljudi, a ne ljudi sa diplomama. Evo sve formuske dame ne znaju da rese ni jedan zadatak za 8 razred osnovne skole. To nije nikakva uvreda, nego samo pokazuje da sto duze ides u skolu, samo specijalizujes ucenje napamet bez ikakvog razvijanja logike, postajes gluplji. Ta kreativnost koja je potrebna ubija se vremenom.
https://dms.rs/wp-content/uploads/2019/05/JSMO19_4.pdf

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back