Zenske ravne kose ruzne, dokle bre vise?

Poruka
4.292
Gde nestadose one zenske lepe frizure, uvrckana loknasta kosa ili bujna duga u valovima??? Danas sve imaju istu frizuru prava kosa nimalo inspirativna i romanticna, nimalo kreativna, a ponajmanje lepa. Ok moda pa moda ali kad ce da promene vise tu modu za tu frizuru vec 10 godina ta moda?

download.jpg

A pogledajte sad ovu ruznu frizuru kao da je pokisla na kisi:

ravna-_kosa_cijela.jpg

Poslednja izmena:
Ruku na srce, zene izgledaju mocnije, jace, uspesnije i seksepilnije sa kovrdzavom/uvijenom kosom. Jednostavno je dinamicnije, zivo, lepo!

Kada vidim da devojka ima ravnu kosu, bas ravnu, izgleda kao da je stavljala malter na zid. To je poprilicno odsutno, distancirano, daleko, moderno, minimalisticki na neki nacin. Podseca me na one stare spotove iz 2000ih kada su se svi lozili na Matrix.

Saglasan sam da je kovrdzava, prirodnija kosa lepsa na zeni. :ok:

Ali, koliko je PRAKTICNA takva kosa, to je vec pitanje.

Gde nestadose one zenske lepe frizure, uvrckana loknasta kosa ili bujna duga u valovima??? Danas sve imaju istu frizuru prava kosa nimalo inspirativna i romanticna, nimalo kreativna, a ponajmanje lepa. Ok moda pa moda ali kad ce da promene vise tu modu za tu frizuru vec 10 godina ta moda?

download.jpg

A pogledajte sad ovu ruznu frizuru kao da je pokisla na kisi:

ravna-_kosa_cijela.jpg

Kakva moda zivota ti?
A sta ce devojke koje jednostavno imaju ravnu kosu i ne mogu tako...da upropaste kosu stalnim minivalima,loknama itd samo jer se tebi to svidja?
Da mi neki muskarac prebaci za ravnu kosu oterala bi ga u tri lepe...ako mu je do promena,mogu da je promenim na prirodan nacin i da je ne ostecujem,ako mu se ne svidja nek ide i trazi sa loknama

[/IMG]

I ja sam svojoj kćerki rekla: šta je ovo danas, vi sve ličite jedna na drugu?

Back