joGooOOD
Ističe se
- Poruka
- 2.201

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joj ne ne ne ne ne ne!!!!!! to nikako nije bila uvreda ni nesto lose sto sam apisala!! nemam ja nista protiv tebe! (; evo pitaj bleach i swan da i njih tako zovem... ja jednostavno tako sve zovem.. nemoj da se ljutis ):joGooOOD:mala?ok.ok. NISAM ZNALA :shock: STA SE ODMA LJUTIS?ukini mi temu,nije bitno tish
wild_child:Vi to nesto protiv mog zeke.......
marame... mmm... da... (: Ono sto jos vise volim (kad je hladno naravno (: ) su salovi... dugi, meki, elegantni, rucno strikani, bordo ili maslinasti salovi (u obzir dolaze i ostale naj boje)... (((:bleach:jaoj... sto ne volim kad ovako dodje do nesporazuma...
elem... ne znam sta sad da pisem na temu, a i nemam vremena...
hm... svidjaju mi se marameali, ozbiljno!... mislim da mogu mnogo da znace... jednostavnom otvaraju to sto nosis, mogu da ucine nesto elegantnim, a mozes da ih nosis i uz patike bukvalno
sad se ja naluph![]()
ops:
pisem kasnije vise... 8)
Sasha85:wild_child:Vi to nesto protiv mog zeke.......
Nisam rekla da imam nesto protiv tvog zeke,vec protiv tvog chata na pogresnoj temi...
Keeper:ovde ima posla za dechjeg psihologa keve mi
wild_child:Sasha85:wild_child:Vi to nesto protiv mog zeke.......
Nisam rekla da imam nesto protiv tvog zeke,vec protiv tvog chata na pogresnoj temi...
Zasto ja uvek ispadnem kriva....neko drugi ubrljavi sa temom koja je vec bila i onda posle ja ispadnem kriva....ma bole me....Kad pokrenem staru temu Shinoda me napada,kad vam pokazem zeku ti me napadash.Zao mi je zbog zeke ali nisam videla da je osim mene i Bleacha neko dao pravi odgovor na postavljenu temu.Gonite se svi
wild_child:Svejedno...ja sam se izvinula i to je to...ali ipak..pogledas li vecinu ostalih topica primetices da vecina njih ne prati temu i da su se pretvorile u chatove a ne diskusije......preterala sam ali ni ti nisi fer!
(; OK (;Sasha85:Znam da nisi imala tu nameru... Razumela sam te ja,ali posto ona nije,bilo je bolje da odmah reagujem,da ne bi to otislo predaleko...![]()