Zenske cipele mali brojevi 33, 34, 35

giravaru

Primećen član
Poruka
633
Pozdrav prvo za sve....
Imam jedno pitanje a to je u vezi ženskih cipela ali baš malih brojeva. Ja nosim ili 32 ili 33 ili 34 broj i sve zavisi od proizvodjača.. Uglavnom su to patike ili baletanke (ako nadjem na crnu boju). Cipele na štiklu sam kupovala dok je postojao Ćumičevo sokače. I od tad nista. Dal ste čule jel neko radi u Bg pravi male brojeve štiklica... Ili bilo sta drugo?!

hbt imas 10 cm krace stopalo od mene. :eek: zensko sam, nosim 42 :mrgreen:
1 broj = 1 cm
ja stiklu kupujem sad u dajhmanu, ima brojeva jos u rieker, tamaris radnjama...mozda oni imaju i male brojeve.
probaj u obuci simic, onda guliver na obilicevom vencu (nemoj da te zbuni guliver, imali su i male brojeve),...ali meni su nudili sve baletanke, kad sam pre ihaj godina se raspitivala za moj broj. ja mrzim baletanke. bio je sajt andipola sa malim i velikim brojevima, ali nemam pojma dal to jos funkcionise i ne mozes da probas, online je. vidi i u alpina radnjama oni imaju 42 i 43, mozda rade i nestandardne male brojeve.

kupujem nekada i na limundu na aukcijama obucu, posto iz uvoza stizu veliki brojevi tjah sad manje, vrv zbog korone, mozda imaju i male brojeve. ali to je polovna obuca, moras da dobro gledas sta kupujes, ja nisam imala negativnih iskustava sa obucom tako kupljenom. ali kupovala sam samo od par prodavaca.

Pozdrav prvo za sve....
Imam jedno pitanje a to je u vezi ženskih cipela ali baš malih brojeva. Ja nosim ili 32 ili 33 ili 34 broj i sve zavisi od proizvodjača.. Uglavnom su to patike ili baletanke (ako nadjem na crnu boju). Cipele na štiklu sam kupovala dok je postojao Ćumičevo sokače. I od tad nista. Dal ste čule jel neko radi u Bg pravi male brojeve štiklica... Ili bilo sta drugo?!
Pa patike i baletanke ,sandalice nije problem naći , kada su mali brojevi u pitanju ..
Štiklice ne znam, ne nosim ih..ali verovatno može da se napravi po meri , kao što rade i velike brojeve...

Ovako nešto je 33
IMG_20210921_181101.jpg

hbt imas 10 cm krace stopalo od mene. :eek: zensko sam, nosim 42 :mrgreen:
1 broj = 1 cm
ja stiklu kupujem sad u dajhmanu, ima brojeva jos u rieker, tamaris radnjama...mozda oni imaju i male brojeve.
probaj u obuci simic, onda guliver na obilicevom vencu (nemoj da te zbuni guliver, imali su i male brojeve),...ali meni su nudili sve baletanke, kad sam pre ihaj godina se raspitivala za moj broj. ja mrzim baletanke. bio je sajt andipola sa malim i velikim brojevima, ali nemam pojma dal to jos funkcionise i ne mozes da probas, online je. vidi i u alpina radnjama oni imaju 42 i 43, mozda rade i nestandardne male brojeve.

kupujem nekada i na limundu na aukcijama obucu, posto iz uvoza stizu veliki brojevi tjah sad manje, vrv zbog korone, mozda imaju i male brojeve. ali to je polovna obuca, moras da dobro gledas sta kupujes, ja nisam imala negativnih iskustava sa obucom tako kupljenom. ali kupovala sam samo od par prodavaca.
Hvala ti do neba....

Hvala ti do neba....

evo nije me mrzelo da pogledam..dajhman uopste nema male zenske brojeve. :eek: nista salonke, nista stikla.

pa nista vidi u obuci simic, onda setih se na banovom brdu zigi obuca, ali oni dok se sete da naprave ima da osedis...barem je bilo takvo moje iskustvo. vidi i kod lidije jovanovic, ako jos ima radnju, ona pravi obucu. imala je tamo kod mazestika u onom trznom centru radnju. ne znam gde bi jos mogla da pogledas.

kucaj po googlu mali brojevi zenske obuce, mozda iskoci jos neki rezultat.

provalila sam da je mnogo teze naci tako mali broj, nego moj.

Da, za odrasle osobe pitam. Do sada sam i kupovala dečiju obuću... Ali zbog novog posla ću morati da se oblačim elegantnije... I treba da imam adekvatnu obuću za to.
Jedna strana firma kod nas da ih ne reklamiram, naručuje vanstandardnu obuću za svoje zaposlene. Mi smo se davili od smeha i hteli da idemo i vidimo tu žensku osobu koja je imala 45 ili neki još veći broj zaboravio sam :mrgreen:

Imao sam jednu devojku koja je bila patuljčica sa stopalom 35 ako se dobro sećam. Ujutro sam voleo da joj gledam stopala dok spava to je bilo remek delo prirode! Mali prst je bio toliko malecak da sam se ja pitao dal bi otpao ako bi ga zakačila slučajno što se nama svima dešava. To bukvalno pincetom nisi mogao da uhvatiš.

E sad savet. Lepo ti izmeri svoju nogu na papiru, premeri dužinu i širinu pa sa tim merama pravac na internet u kupovinu. Preko svi sve prave nemoj da se brineš brže poštom stigne nego što ovi kod nas naprave ako iko više išta pravi. Pod dva ima i tih malih brojeva ali naši govnhari to neće da uvoze jer slabo "ide" možda kada bi kontaktirala uvoznike ili prodavnice privatne!
Nadam se da sam pomogao :-)

Back