Zenske carape

Verovatno neće pogrešiti ako je boja čarape ista kao boja cipela, uz crne cipele crne čarape, uz sive cipele odgovarajuća nijansa sivih čarapa, uz bele ili srebne cipele neke tanke čarape u boji kože, providne... Ako joj je kombinacija skroz elegantna, najbolje da uzme crne čarape, a ako je pomalo neobična, fanky mogla bi i neke otkačenije. Dobra varijanta bi bila i da uz crnu haljinu uzme neke lepe crvene cipele ili sandale uz isti takav kaiš i tašnicu - da malo osveži kombinaciju. Uz to bi išle neke u boji kože čarape.

Е ово ме подсети на моју ћеру. Додуше она има 12 година, али ту је негде по начину размишљања :mrgreen::
- Почела летос нека кишица а ми биле у граду. Видим да неће јаче и предложим јој да наставимо, па и ако мало покиснемо ништа страшно, лепа топла летња киша...
А она мени:''Нећу да се бламирам! То је тотални аут!!!''
:eek:
Питам у чему је фазон, а она мени каже да у часопису Браво редовно излази шта је ''ин'' а шта је ''аут'', и да је за ову недељу аут шетати по киши без кишобрана... Ја не могу да верујем.
И стварно, кад смо дошле кући она ми покаже. Заиста је тако.
Е па сад, ко хоће да буде ''ин'' мора строго да прати недељне трендове... Стога, ако ове недеље црне чарапе нису ''ин'' - онда нису! :mrgreen:

П.С.
Узгред - уз свечану гардеробу (која је обично тамнија, јелте) уколико иду чарапе - онда су то претежно црне (наравно, ако су црне ципеле у питању)! Боја коже је више дневна и мање елегантна... То је бар по мом осећају за стил, а не по трендовима...;)

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

@tema
Na svadbu nikad ne bi obukla nista crno....samo kad su u pitanju neki poslovni sastanci, koktejl partiji i sl..
Volim sve boje da nosim..i nerviraju me saveti tipa "Koje boje su u modi ovu jesen"...bem ti pa sve boje su uvek IN ako umes da ih iskombinujes i umes da ih nosis...
Dodjem u Zaru sve crno.:roll:..ko da slute nekoj katastrofi...:dash::dash:
E u inat ocu da nosim zuto, ljubicasto, roza, zeleno....bojkot bree ispiranju mozga!!!!" :evil::evil:

P.Nije bitno sta ce da obuce za svadbu ali zaista su prikladnije carape u boji koze sa neznim sjajom...

Volim crno i kombinacije uz crno, te sam istu boju nosila i na neke svadbe. Ne klot crno, ali crno-belo, crno-crveno, crno-tirkizno.... i nisam primetila da su se svatovi bunili :zper:. Cak su mi stavljali ceduljice sa svojim br. tel. u ruku, onako neprimetno :think:. Bila sam fina i bacila sve porukice :cool:.

Carape najcesce nosim crne jer mi se najbolje uklapaju uz kombinacije koje nosim. Neka se tvoja drugarica lepo skocka, kao za svadbu, pogledaj izdanje pa ces najbolje oceniti kako ti izgleda, a i ona moze lepo da se vidi u dobrom zeninom prijatelju - ogledalcetu (mada je to prijateljstvo nekad i diskutabilno... :eek:).

U svakom slucaju, ima vise mogucnosti uz crno-sivu kombinaciju, a sta joj najbolje stoji videce kad proba.

Dame moje da vas pitam nesto, radi se o sledecem:
Drugarica uskoro ide u neke svatove i planirala je uz neku odevnu kombinaciju da obuce crne najlon carape. Druga drugarica joj rekla da niposto ne oblaci crne jer se ne nose, vec samo boja koze. Pitale su mene za misljenje, a ja sam posle ove druge ostala zbunjena, jer nisam primetila sa de ne nose crne carape.
Sta vi mislite? Da li se nose ili ne? :D

Па, најбоље онда да обуче беле :zcepanje:
(које глупости, да се не носе црне чарапе :roll:)

ja ne bih oblacila sve skroz crno uz crne svilene carape.
To mi je onda malo precrno...

Milsim, ako bas hoce crne carape, onda bolje neke sa uzorkom, cipkaste, ili bar na crne tufnice. Mislim, ako je sve ista boja, onda treba razlicita tekstura da je razigra malo...

I ako hoce sve crno, onda treba da nadje neki upadljiv nakit i tasnicu i sl, da ne izgleda ko da je u zalosti.

za 18.rodjendan oblacim sivu haljinicu, neki neobican mateijal, malo sija. kakve carape idu uz to?
Predložio bih neke suptilne i tanke, u boji kože ili dima, i da sijaju malo kao i haljina. Ako slaviš bosa, ok, a ako nosiš cipele, trebalo bi da su slične boje kao haljina. Eto, ja sam izmaštao, a mogli bismo i da vidimo koju slikicu.
z:poz:

...Wolford...

wolfordspringsummer1102.jpg

Back