Mirela 88
Početnik
- Poruka
- 4
Gde se mogu kupiti jako sjajne carape?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Meni kombiniranje crne haljine i crnih cipela sa crnim carapama odmah ascocira na Aleksis iz Dinastije, samim tim na 80-te ili na sprovode.
Ako si joj dobra frendica i ne mislis da ide to sto misli obuci svakako na lijep nacin joj kazi, bar ja bi
Javi kako proslo i sto je obukla![]()
Е ово ме подсети на моју ћеру. Додуше она има 12 година, али ту је негде по начину размишљања:
- Почела летос нека кишица а ми биле у граду. Видим да неће јаче и предложим јој да наставимо, па и ако мало покиснемо ништа страшно, лепа топла летња киша...
А она мени:''Нећу да се бламирам! То је тотални аут!!!''
Питам у чему је фазон, а она мени каже да у часопису Браво редовно излази шта је ''ин'' а шта је ''аут'', и да је за ову недељу аут шетати по киши без кишобрана... Ја не могу да верујем.
И стварно, кад смо дошле кући она ми покаже. Заиста је тако.
Е па сад, ко хоће да буде ''ин'' мора строго да прати недељне трендове... Стога, ако ове недеље црне чарапе нису ''ин'' - онда нису!
П.С.
Узгред - уз свечану гардеробу (која је обично тамнија, јелте) уколико иду чарапе - онда су то претежно црне (наравно, ако су црне ципеле у питању)! Боја коже је више дневна и мање елегантна... То је бар по мом осећају за стил, а не по трендовима...![]()
Danas mi rece da je haljina crna, ali da ima par sivih detalja.
Bolje sive...nijansa Fumo ili Hematit...zavisno od proizvodjača...kada se obuku,deluje kao da su crne,ali je efekat bolji...
Danas mi rece da je haljina crna, ali da ima par sivih detalja.
Dame moje da vas pitam nesto, radi se o sledecem:
Drugarica uskoro ide u neke svatove i planirala je uz neku odevnu kombinaciju da obuce crne najlon carape. Druga drugarica joj rekla da niposto ne oblaci crne jer se ne nose, vec samo boja koze. Pitale su mene za misljenje, a ja sam posle ove druge ostala zbunjena, jer nisam primetila sa de ne nose crne carape.
Sta vi mislite? Da li se nose ili ne?![]()
Šibni sličicu bez čarapa da vidimo kako to izgleda, pa da predložimo nešto.za 18.rodjendan oblacim sivu haljinicu, neki neobican mateijal, malo sija. kakve carape idu uz to?
Predložio bih neke suptilne i tanke, u boji kože ili dima, i da sijaju malo kao i haljina. Ako slaviš bosa, ok, a ako nosiš cipele, trebalo bi da su slične boje kao haljina. Eto, ja sam izmaštao, a mogli bismo i da vidimo koju slikicu.za 18.rodjendan oblacim sivu haljinicu, neki neobican mateijal, malo sija. kakve carape idu uz to?