Zenskarosi

ja sam u poodmakloj fazi, kad treba da mi bude jasno sve, a i jeste mi jasno.

Mozda jos nije kasno da preokrenes stvari u svoju korist. Mislim, nisam upoznata sa situacijom, ali ako si jos uvek u njegovoj blizini, mozda je vreme da pocnes da mu radis ono sto je on tebi, pa ako ga to ne prodrma, onda ipak nije vredan truda, a jos manje suza. Muskarci cesto tek kad izgube nesto, shvate sta su imali...

e to...a koji je on tuki da ti njemu hranis ego i jos cutis i trepces da dragi kad ga on hrani okolo
ok je zezati se s njim ali uzimati to za ozbiljno

Mi se izgleda ne razumemo. : )
Jasno je to da ne treba ti da mu hranis ego, ali ne znas dok ne probas, tj. ne treba odustati u startu, samo zato sto je zenskaros. Pa, ako bismo odustajali u startu, sta bi bilo od nas? : )
Samo kazem da pokusa, pa ako ne ide-cao.
A i prethodni post-lozi se zato sto je faca-mozh biti, a mozh i ne, mozda je imala prilike da ga upozna nezavisno od toga, tipa, dobar drugar njenog brata, radili nekad zajedno ( :lol: ) i tako to, pa se tek onda nalozila, ne znajuci pre toga da je zenskarosh... : )
Sve u svemu, ja joj drzim palcheve, a ona neka chuva razum. : )

Mozda jos nije kasno da preokrenes stvari u svoju korist. Mislim, nisam upoznata sa situacijom, ali ako si jos uvek u njegovoj blizini, mozda je vreme da pocnes da mu radis ono sto je on tebi, pa ako ga to ne prodrma, onda ipak nije vredan truda, a jos manje suza. Muskarci cesto tek kad izgube nesto, shvate sta su imali...

Hehe, kako da mu radim isto, kad me ne zove uopste? :lol: Da kazem samoj sebi, e slusaj, javicu ti se za par dana, pa mu se ne javim? :lol:
Izvini sto se smejem, ali ja sam kao sto rekoh, u poodmakloj fazi. : )

Moj drug je zenskaros najgori...i ovih dana ga nesto spopalo da se smiri.
Kao smorile ga zene. :lol:
I smirice se sa prvom koja mu dodje pod ruku,tako da...cekaj i budi tu,ako ti je stalo.
Jednog dana ce odrasti.
Mene licno takvi slucajevi nikada nisu privlacili.
Imaju one teze o Kazanovi i Don Zuanu,i o cemu se tu zapravo radi...ako nadjem prepisacu ovde,ne znam gde sam citala.

Mi se izgleda ne razumemo. : )
A i prethodni post-lozi se zato sto je faca-mozh biti, a mozh i ne, mozda je imala prilike da ga upozna nezavisno od toga, tipa, dobar drugar njenog brata, radili nekad zajedno ( :lol: ) i tako to, pa se tek onda nalozila, ne znajuci pre toga da je zenskarosh... : )
Sve u svemu, ja joj drzim palcheve, a ona neka chuva razum. : )

Ma, sto je najgore nije taj neki nabedjeni frajer sa pola mozga, nego jedno uzasno inteligentno stvorenje (inace ne bi ni mogao da bude manipulator), jedan od najharizmaticnijih muskaraca koga sam ikada srela, ma sve u superlativu (da je prazna ambalaza ne bih ga dvaput ni pogledala), e jedino kad su zene u pitanju, tu je povrsan, izgleda da mu je bitniji kvantitet nego kvalitet, ali i ta faza jednom prodje...Da sam u startu znala da je zenskaros ne bih mu ni dala do znanja da mi se svidja, ali tek sam nedavno saznala da sam samo jedna od sto...(kao ona Leontinina pesma) i BAS zbog toga NECU da budem SAMO jos jedna u nizu. Izazov, priznajem. Treba mnogo strpljenja i zivaca za to, ali ne odustajem ja tako lako.
Sto je najgore, neko je vec napisao kako se takvi tipovi jednom zasite, pa se skrase pored prve koja se zadesi. Kao tocak srece, zaustave se na nekoj...Bedak.

Pa za onu koja ga ceka...i lupa glavu kako da ga osvoji i smara ljude po forumima z:D i onda naidje neka klinka ni upola bolja i dobije sve na tacni. Life's a bitch.

Бедак није за ту клинку.
Она се спасла.
Бедак је за ту која се затекне.
За ту која је изабрана само зато што је "затечена".
Ниједна жена не заслужује то.
Заправо, ниједно људско биће то не заслужује.

Ne ide to tako...spolja šatro hladna, nešto ovamo femme fatale, a srce bije 200 u minuti...primeti se...

Ako se uzivim u ulogu, mozda i nece.z:p Ni ja nisam pristalica pretvaranja, ali cilj ne bira sredstvo. Pretvaranje u smislu "svidja mi se-ne svidja mi se" je po meni OK, mnogi to rade, ali pretvaranje u smislu karaktera, da si nesto sto nisi, e to je vec ozbiljna stvar i ne vodi nicemu. Ali ako odustanes u startu i kazes sebi "necu da se trudim" onda nikad nista neces postici u zivotu. I ja bih volela da mi sve padne s neba, a muskarac na kolena, bez mog truda, ali tesko to biva u zivotu. A najveca ironija je sto kad muskarac vidi koliko se zensko trudi, odmah se ohladi (i obrnuto zene se hlade kad muskarac non-stop oblece oko njih). E, zato je ta hladnoca pozeljna spolja kao mamac.

Samo ti njega zoves, a njemu kao svejedno?
Fuj, kakav folirant...

Ma, gde si ti procitala da ja njega zovem? : )
Ne zovemo se vise uopste, ma, to je komplikovana i veoma duuuuga i stara prica. : )
Koja se, doduse, nastavlja. :neutral:

Miss, izvini sto upadoh sa svojom pricom, ali eto podsetila me.

Nista, ti smisli nesto, i obavezno poziv, konkretan, nemoj nikakve smsove i to... Kao, drugarski poziv, i tako se vidite, a ti sve drugarski, i bude mu super, kao, eto, jedno normalno zensko s kojom moze recimo, da igra bilijar... Posle mozda on tebe pozove na isti taj bilijar, i tako se zdruzite prvo, pa onda... : )

Ako se uzivim u ulogu, mozda i nece.z:p Ni ja nisam pristalica pretvaranja, ali cilj ne bira sredstvo. Pretvaranje u smislu "svidja mi se-ne svidja mi se" je po meni OK, mnogi to rade, ali pretvaranje u smislu karaktera, da si nesto sto nisi, e to je vec ozbiljna stvar i ne vodi nicemu. Ali ako odustanes u startu i kazes sebi "necu da se trudim" onda nikad nista neces postici u zivotu. I ja bih volela da mi sve padne s neba, a muskarac na kolena, bez mog truda, ali tesko to biva u zivotu. A najveca ironija je sto kad muskarac vidi koliko se zensko trudi, odmah se ohladi (i obrnuto zene se hlade kad muskarac non-stop oblece oko njih). E, zato je ta hladnoca pozeljna spolja kao mamac.

Simpatično iskreno...samo...nema da upali...

Taman posla hladnocha...ne volim da glumim...ako mi se svidja znache...ali nisam pokushavala da ga zadrzzim, to je neshto drugo. Nijedan "trik" nisam upotrebila. Odmah rekla sebi ako che da ide nek ide i tako disala....

Back