- Poruka
- 42.590
putujem sutra, pa moram da ostavim sve cisto i ispeglano..a ova dvojica stetocina se presvlace dva puta dnevnoAl peglas vec 6 ti dan pratim ti lik i delo![]()
Sta si zeno radila koliko si masina nakupila ????

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
putujem sutra, pa moram da ostavim sve cisto i ispeglano..a ova dvojica stetocina se presvlace dva puta dnevnoAl peglas vec 6 ti dan pratim ti lik i delo![]()
Sta si zeno radila koliko si masina nakupila ????
Uvek je Čičak kriva...Pa znaš ono...kontala sam da će se malo ići dublje od samog peglanja...kao m/ž odnosi u Srbiji, Balkan, situacija žena, razlike nekad i sad, pa i ono što spomenuh generacijski jaz ili ne...A većina se u'vatila isključivo za peglu.Iako sam naglašavala da nije tema o peglanju ne puštate.A ja nemam toliko strpljenja da pričam o peglanju.Čičak je zapečatila temu sa sobom za peglanje zašto je dobra i korisna, pa kako širi veš ...Tako da... (smor) Prosto mislim da više nema smisla a ona rečenica je srž:" Fenomen mi je zasto tako lose podnosimo razlicitosti" , kad god je ovakva tema na redu zaključak je ovaj.
Što kaže Zvezdanka pošto to znamo kako se protiv toga boriti...kontam spuštanjem lopte, razumevanjem drugih, priznati da nismo uvek mi u pravu i pokušati da bolje razumemo drugog.Ali...veruješ li zaista da ćemo doći do tog stadijuma??
Eto zato mislim da nema više smisla.Ali ako hoćete i dalje da pišete o peglanju umesto da peglate samo napred![]()
Ebg, ja živa nisam da saznam koliki je procenat ukupne kvadrature Čičak dala za sobu za peglanje i sušenje, koju svaka udata žena treba da želi i ima
Samo da vidim gde sam ja, a gde je svet...![]()
a sto onda zena da ide na posao?da ima za sminku?![]()
...i za cipele!![]()
to onda svodi njen posao na hobi a nju na dete a ne odraslu osobu
u svakom slucaju navedena filozofija mi je patrijarhalna i ne bih mogla nikad tako da zivim
:
Ja smatram da svaka zena treba da ima posao i da radi bez obzira na visinu primanja ali ne vidim nista lose u tome ako tu svoju zaradu ne mora da pretvori u hranu,prasak i ostale potrepstine...
]
slazem se donekle ali opet zar muskarac nema potrebe kao i zena npr.na nov reket ako igra tenis,dezodorans,patike ze fudbal,opremu za teretanu,bicikli...zar ne bi bilo fer da podele troskove a od ostatka da kupe ono sto im dusa zeli![]()
:
Ja smatram da svaka zena treba da ima posao i da radi bez obzira na visinu primanja ali ne vidim nista lose u tome ako tu svoju zaradu ne mora da pretvori u hranu,prasak i ostale potrepstine...
]
slazem se donekle ali opet zar muskarac nema potrebe kao i zena npr.na nov reket ako igra tenis,dezodorans,patike ze fudbal,opremu za teretanu,bicikli...zar ne bi bilo fer da podele troskove a od ostatka da kupe ono sto im dusa zeli![]()
Naravno da ima potrebe, ali kako ja shvatam, kljucni deo je "ne mora"......mislila je na situaciju kad muskarac ovezbedjuje sve sto je potrebno i za sebe i za zenu, pa ona ne mora svoju platu da trosi na osnovne potrepstine, nego kupi nesto sebi detetu i muzu, radi svog zadovoljstva
Cekaj zena je u stvari dete ukoliko njena primanja ne mogu da pariraju plati njenog partnera?I ukoliko ide na posao ali svoju platu moze da potrosi na sebe,dete,pa i na njega a ne mora da placa racune i kredite?
Kako ne bi mogla da zivis?Uopste nisam cinicna ni maliciozna(da tako ne protumacis pitanje) ali me zaista interesuje sta to TACNO ne bi mogla tako?
Karakteristika ne samo ovog foruma već Srbije generalnoDobar zaključak
Ovim možemo i temu da završimo.