Ima li neko iskustva,moze li mi reci kako ta veza funkcionise? Thanx!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu samo da ti prekucam iz knjizice o Vodoliji nesto. Iskustvo tog tipa nemam posto sam Vodolija, ali zenskaFRRR:Ima li neko iskustva,moze li mi reci kako ta veza funkcionise? Thanx!
iz licnog iskustva mogu reci da je ta kombinacija prava katastrofa! moze uspeti jedino uz dobru podrsku nekih aspekata iz natalne karte, zavisi.... :?Chiara:Mogu samo da ti prekucam iz knjizice o Vodoliji nesto. Iskustvo tog tipa nemam posto sam Vodolija, ali zenskaFRRR:Ima li neko iskustva,moze li mi reci kako ta veza funkcionise? Thanx!. Dakle:
Ovo je neobicna, retka i dragocena veza. Ako je muskarac Vodolija, a zena Skorpija, tu je prisutna magicna privlacnost Skorpije prema Vodoliji. On je odusevljen time i u njoj vidi zenu s kojom bi ravnopravno i potpuno mogao da dozivi svoju erotiku...
FRRR:Uhh...meni se bas cinilo suprotno,da vodoliju niko ne ume da iznervira kao skorpija... :? hm...
Pa... sve zavisi. Imam dvojicu drugara, i to bas bliskih, koji su Skorpije (ja Vodolija), i obojicu ja nerviram, oni su ti koji divljaju. Ne znam kako funkcionise obrnuto, kad su u pitanju muska Vodolija i zenska Skorpija. Izlazila sam sa jednom Skorpijom, onako, interesantni su, u stvari intrigantni, pomalo i perverzni, ali... ovaj moj se (nazalostkasper01.11.:FRRR:Uhh...meni se bas cinilo suprotno,da vodoliju niko ne ume da iznervira kao skorpija... :? hm...
To mu je to, biće da je dvosmerno......8)
slazem se potpuno :wink:kasper01.11.:Vrlo komplikovano, Vodolija je, prosto talentovana, da iznervira Škorpiju![]()
annasipi:Po mom iskustvu ta kombinacija uopste nije uspesna,jedino sto mozete da imate su dugi i meni smarajuci razgovori.Pozdrav od skorpije
Mnoge osobine, i to naročito one pozitivne, koje krase Vodoliju prosto nerviraju Škorpiju. Ali, to je moje ženskovodolijsko iskustvo s muškom Škorpijom. Takođe, imam jednu jako dobru drugaricu Škorpiju s kojom se odlično slažem.atenaellada:slazem se potpuno :wink:kasper01.11.:Vrlo komplikovano, Vodolija je, prosto talentovana, da iznervira Škorpiju![]()
BEŽI glavom bez obzira!!!!!!!!!!!FRRR:Ima li neko iskustva,moze li mi reci kako ta veza funkcionise? Thanx!
Pa , da to sam i ja rekla na osnovu iskustva sa jednom muskom skorpijom.to je jako losa veza po nasNestasna Ameba:Mnoge osobine, i to naročito one pozitivne, koje krase Vodoliju prosto nerviraju Škorpiju.atenaellada:slazem se potpuno :wink:kasper01.11.:Vrlo komplikovano, Vodolija je, prosto talentovana, da iznervira Škorpiju![]()
Imala sam momka Škorpiju, beše to velika i za mene veoma značajna ljubav iz koje sam izvukla jednu važnu pouku - da se nikad više emotivno ne vezujem za njih!
Uhh...pa sto losa po vas? I zasto vodolije da se ne vezuju? Meni se bas cini da su skorpije te koje hoce da se vezuju,a da su vodolije te koje jure na sve strane i nemaju vremena niti zele tako nesto? Hmatenaellada:Pa , da to sam i ja rekla na osnovu iskustva sa jednom muskom skorpijom.to je jako losa veza po nasNestasna Ameba:Mnoge osobine, i to naročito one pozitivne, koje krase Vodoliju prosto nerviraju Škorpiju.atenaellada:slazem se potpuno :wink:kasper01.11.:Vrlo komplikovano, Vodolija je, prosto talentovana, da iznervira Škorpiju![]()
Imala sam momka Škorpiju, beše to velika i za mene veoma značajna ljubav iz koje sam izvukla jednu važnu pouku - da se nikad više emotivno ne vezujem za njih!
FRRR:Uhh...pa sto losa po vas? I zasto vodolije da se ne vezuju? Meni se bas cini da su skorpije te koje hoce da se vezuju,a da su vodolije te koje jure na sve strane i nemaju vremena niti zele tako nesto? Hm:?
Mnooogo ti hvala,svaka ti ko NjegosevaNestasna Ameba:FRRR:Uhh...pa sto losa po vas? I zasto vodolije da se ne vezuju? Meni se bas cini da su skorpije te koje hoce da se vezuju,a da su vodolije te koje jure na sve strane i nemaju vremena niti zele tako nesto? Hm:?
Pa, vidi ovako. Ja sam zenska Vodolija, tako da ne bih znala da ti kazem sta mislim o kombinaciji muskarca Vodolije i zenske Skorpije. Naslucujem da je ipak tvoja (ako ne gresim) kombinacija manje zlo od dva zla, ali, naravno, nadam se da uzasno gresim. Rekla sam ti samo svoje iskustvo s muskom Skorpijom i sigurna sam da u obrnutom slucaju stvari mogu biti bitno drugacije, nabolje svakako.
A sto se vezivanja Vodolija tice... Veruj mi da se muske odolije mnogo jace vezu nego zenske, ali isto tako mogu preko noci da se "raspuste". Medjutim, ako muskarac Vodolija i prevari svoju voljenu zenu, to ce biti cisto fizicki. Ne treba im zameriti, ali bojim se da su Skorpije, i to narocito zenske, jako ljubomorne i posesivne, sto, naravno, ne mora uvek da bude slucaj (podznaci i aspekti cine cuda :wink: ).
Sve u svemu, iz svog iskustva mogu da kazem sledece: Vodolije treba da obuzdaju malo svoj vazdusasti duh ukoliko im je stalo do Skorpije, a Skorpije da nauce da prastaju vazdusastoj Vodoliji.
Ispravite me ako gresim!
PS. I da dodam da sam uprkos iskustvu i dalje slaba na istezbog cega me mnogi skorpijomrsci
smatraju nenormalnom. Jer, kad se zaljubim u Skorpiona, u stanju sam da izgubim sebe, a to nikako nije dobro
ops: