Ima li neko iskustva,moze li mi reci kako ta veza funkcionise? Thanx!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu samo da ti prekucam iz knjizice o Vodoliji nesto. Iskustvo tog tipa nemam posto sam Vodolija, ali zenskaFRRR:Ima li neko iskustva,moze li mi reci kako ta veza funkcionise? Thanx!
. Dakle:iz licnog iskustva mogu reci da je ta kombinacija prava katastrofa! moze uspeti jedino uz dobru podrsku nekih aspekata iz natalne karte, zavisi.... :?Chiara:Mogu samo da ti prekucam iz knjizice o Vodoliji nesto. Iskustvo tog tipa nemam posto sam Vodolija, ali zenskaFRRR:Ima li neko iskustva,moze li mi reci kako ta veza funkcionise? Thanx!. Dakle:
Ovo je neobicna, retka i dragocena veza. Ako je muskarac Vodolija, a zena Skorpija, tu je prisutna magicna privlacnost Skorpije prema Vodoliji. On je odusevljen time i u njoj vidi zenu s kojom bi ravnopravno i potpuno mogao da dozivi svoju erotiku...
FRRR:Uhh...meni se bas cinilo suprotno,da vodoliju niko ne ume da iznervira kao skorpija... :? hm...
Pa... sve zavisi. Imam dvojicu drugara, i to bas bliskih, koji su Skorpije (ja Vodolija), i obojicu ja nerviram, oni su ti koji divljaju. Ne znam kako funkcionise obrnuto, kad su u pitanju muska Vodolija i zenska Skorpija. Izlazila sam sa jednom Skorpijom, onako, interesantni su, u stvari intrigantni, pomalo i perverzni, ali... ovaj moj se (nazalostkasper01.11.:FRRR:Uhh...meni se bas cinilo suprotno,da vodoliju niko ne ume da iznervira kao skorpija... :? hm...
To mu je to, biće da je dvosmerno......8)
) poneo kao zesci manijak, tako da sam ja pobegla
ops: .slazem se potpuno :wink:kasper01.11.:Vrlo komplikovano, Vodolija je, prosto talentovana, da iznervira Škorpiju![]()
annasipi:Po mom iskustvu ta kombinacija uopste nije uspesna,jedino sto mozete da imate su dugi i meni smarajuci razgovori.Pozdrav od skorpije
Mnoge osobine, i to naročito one pozitivne, koje krase Vodoliju prosto nerviraju Škorpiju. Ali, to je moje ženskovodolijsko iskustvo s muškom Škorpijom. Takođe, imam jednu jako dobru drugaricu Škorpiju s kojom se odlično slažem.atenaellada:slazem se potpuno :wink:kasper01.11.:Vrlo komplikovano, Vodolija je, prosto talentovana, da iznervira Škorpiju![]()
BEŽI glavom bez obzira!!!!!!!!!!!FRRR:Ima li neko iskustva,moze li mi reci kako ta veza funkcionise? Thanx!
Pa , da to sam i ja rekla na osnovu iskustva sa jednom muskom skorpijom.to je jako losa veza po nasNestasna Ameba:Mnoge osobine, i to naročito one pozitivne, koje krase Vodoliju prosto nerviraju Škorpiju.atenaellada:slazem se potpuno :wink:kasper01.11.:Vrlo komplikovano, Vodolija je, prosto talentovana, da iznervira Škorpiju![]()
Imala sam momka Škorpiju, beše to velika i za mene veoma značajna ljubav iz koje sam izvukla jednu važnu pouku - da se nikad više emotivno ne vezujem za njih!
Uhh...pa sto losa po vas? I zasto vodolije da se ne vezuju? Meni se bas cini da su skorpije te koje hoce da se vezuju,a da su vodolije te koje jure na sve strane i nemaju vremena niti zele tako nesto? Hmatenaellada:Pa , da to sam i ja rekla na osnovu iskustva sa jednom muskom skorpijom.to je jako losa veza po nasNestasna Ameba:Mnoge osobine, i to naročito one pozitivne, koje krase Vodoliju prosto nerviraju Škorpiju.atenaellada:slazem se potpuno :wink:kasper01.11.:Vrlo komplikovano, Vodolija je, prosto talentovana, da iznervira Škorpiju![]()
Imala sam momka Škorpiju, beše to velika i za mene veoma značajna ljubav iz koje sam izvukla jednu važnu pouku - da se nikad više emotivno ne vezujem za njih!
:?FRRR:Uhh...pa sto losa po vas? I zasto vodolije da se ne vezuju? Meni se bas cini da su skorpije te koje hoce da se vezuju,a da su vodolije te koje jure na sve strane i nemaju vremena niti zele tako nesto? Hm:?
zbog cega me mnogi skorpijomrsci
smatraju nenormalnom. Jer, kad se zaljubim u Skorpiona, u stanju sam da izgubim sebe, a to nikako nije dobro
ops:Mnooogo ti hvala,svaka ti ko NjegosevaNestasna Ameba:FRRR:Uhh...pa sto losa po vas? I zasto vodolije da se ne vezuju? Meni se bas cini da su skorpije te koje hoce da se vezuju,a da su vodolije te koje jure na sve strane i nemaju vremena niti zele tako nesto? Hm:?
Pa, vidi ovako. Ja sam zenska Vodolija, tako da ne bih znala da ti kazem sta mislim o kombinaciji muskarca Vodolije i zenske Skorpije. Naslucujem da je ipak tvoja (ako ne gresim) kombinacija manje zlo od dva zla, ali, naravno, nadam se da uzasno gresim. Rekla sam ti samo svoje iskustvo s muskom Skorpijom i sigurna sam da u obrnutom slucaju stvari mogu biti bitno drugacije, nabolje svakako.
A sto se vezivanja Vodolija tice... Veruj mi da se muske odolije mnogo jace vezu nego zenske, ali isto tako mogu preko noci da se "raspuste". Medjutim, ako muskarac Vodolija i prevari svoju voljenu zenu, to ce biti cisto fizicki. Ne treba im zameriti, ali bojim se da su Skorpije, i to narocito zenske, jako ljubomorne i posesivne, sto, naravno, ne mora uvek da bude slucaj (podznaci i aspekti cine cuda :wink: ).
Sve u svemu, iz svog iskustva mogu da kazem sledece: Vodolije treba da obuzdaju malo svoj vazdusasti duh ukoliko im je stalo do Skorpije, a Skorpije da nauce da prastaju vazdusastoj Vodoliji.
Ispravite me ako gresim!
PS. I da dodam da sam uprkos iskustvu i dalje slaba na istezbog cega me mnogi skorpijomrsci
smatraju nenormalnom. Jer, kad se zaljubim u Skorpiona, u stanju sam da izgubim sebe, a to nikako nije dobro
ops: