Женска оговарања о томе ко је какав у кревету?

Aha, sad smo od svih došli do skoro svih ;)

Ja bih ipak rekla da to radi manjina. Ako se govori o prepričavanju sexa. Možda je ipak u pitanju prepričavanje ono gde smo bili, šta smo radili, otvorio mi je vrata auta, onda me je zagrlio, onda me je odveo na večeru, zamisli nije mi pridržao kaput, gledali smo film posle toga je bilo mnogo dobro i slično... čisto sumnjam da žene ogovaraju sam sex. tipa uradio mi je ovo ili ono - to još nikad nisam čula.
Ogovaraju ako je sex izmedju prijatelja tj u drustvu gdje se svi poznajemo , sve znam kakav mi je koji prijatelj preko zene tj njoj sve ispricaju prijateljice.

Од оговарања генерално црвени ми се и душа, крчка се, али што се конкретно тиче ове оговарачке теме од ње ме пуца комплекс јер није баш пријатна помисао да постоји могућност да те неко (лепо) женско оговара негативно у том контексту и перципира те као лајт мушкарца
Zasto bi ti to bilo bitno ?

Сећам се кад сам био негде у средњим двадесетим да сам се смејао другару који се истраумирао јер је лоше одрадио вече са једном девојком, та његова реакција ми је била смешна у фазону "шта те брига, нема назад, одрадио си своје", а тек данас схватам да такве ствари ретко кад остану у 4 зида и у суштини много велико изненађење ми је било кад сам схватио да девојке итекако причају о томе међу собом, мислио сам да су у фазону "јао нећу о томе срамота ме".
Kad ordiniras u jednoj parohiji, ostale pustis same da zovnu. Ako ne zovnu - predjes na drugu parohiju.
I pravilo je: ni pod kojim uslovima, parohije se ne dodiruju.
Ako slucajno jedna kaze: e sinoc sam pricala sa Lelom, znas Lelu, kaze da tebe zna, skoci odmah i budi verbalno agresivan. Koja Lela jbte? Jeste li vi normalne? Aj okanime se! Yebala te Lela i ti se yebi.

Back