SeverZapad
Domaćin
- Poruka
- 3.237
E, baš takosve zavisi od utiska
negde se to zove reklama a negde ogovaranje
Mada, ne znaju da nekad same sebi čine medveđu uslugu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, baš takosve zavisi od utiska
negde se to zove reklama a negde ogovaranje
Ne lupetaj i ne vredjaj ljude. Drzi se teme. Istina je da zene izmedju sebe kad dodje i ako dodje do toga da pricaju o sexu medju prvim temama im je alatka muskaraca sa kojim su imale sex. Oduvek.ako si u drustvu u kome su to aktuelne teme
onda si totalni idiot
poposamdesetujes
haha tačno ja sam naučila na teži način.E, baš tako
Mada, ne znaju da nekad same sebi čine medveđu uslugu
ako os dusevni mir, bolje da te pljuju das nikakividi...
dovoljno je da te jedna pohvali, sve ti se od danas popodne javljaju i smeškaju po kraju...
one su uvek iskrene za razliku od nas
Sto je sigurno sigurno.Plašiš se da te neka ne ogovara pa stoga i ne rizikuješ?
Ogovaraju ako je sex izmedju prijatelja tj u drustvu gdje se svi poznajemo , sve znam kakav mi je koji prijatelj preko zene tj njoj sve ispricaju prijateljice.Aha, sad smo od svih došli do skoro svih
Ja bih ipak rekla da to radi manjina. Ako se govori o prepričavanju sexa. Možda je ipak u pitanju prepričavanje ono gde smo bili, šta smo radili, otvorio mi je vrata auta, onda me je zagrlio, onda me je odveo na večeru, zamisli nije mi pridržao kaput, gledali smo film posle toga je bilo mnogo dobro i slično... čisto sumnjam da žene ogovaraju sam sex. tipa uradio mi je ovo ili ono - to još nikad nisam čula.
Zasto bi ti to bilo bitno ?Од оговарања генерално црвени ми се и душа, крчка се, али што се конкретно тиче ове оговарачке теме од ње ме пуца комплекс јер није баш пријатна помисао да постоји могућност да те неко (лепо) женско оговара негативно у том контексту и перципира те као лајт мушкарца
obicno to rade i kad traze savjet sta dalje.Pa to je odvratno. Zar nije gadno slušati nečiju intimu..
Uverena sam da to rade pozerke u seksu, što gledaju tjubić da vide kako se pushi, za njih je sve predstava, šta drugo
Možda neki.Muškarci pričaju o svemu osim o ženima
Muškarci pričaju o svemu osim o ženima
Kad ordiniras u jednoj parohiji, ostale pustis same da zovnu. Ako ne zovnu - predjes na drugu parohiju.Сећам се кад сам био негде у средњим двадесетим да сам се смејао другару који се истраумирао јер је лоше одрадио вече са једном девојком, та његова реакција ми је била смешна у фазону "шта те брига, нема назад, одрадио си своје", а тек данас схватам да такве ствари ретко кад остану у 4 зида и у суштини много велико изненађење ми је било кад сам схватио да девојке итекако причају о томе међу собом, мислио сам да су у фазону "јао нећу о томе срамота ме".