Женска оговарања о томе ко је какав у кревету?

Momci da vam ja kazem.
Ogovaraju nas.
Ali ne FI ku.R.ca kao sto mislite
vec da le se perete redovno i secete li nokte...
Plus perete li zube ilis te geaci.
Pa mozda tu i tamo umete li da otvorite vrata
i da li podrigujete naglas posle piva.
tacno,i obicno na kraju zavrsimo sa -stoka.

Prvo, da bi opravdale svoju zaljubljenost hvale dečka na sva usta, onda kada vide kako ovima teku bale da ga probaju okrenu priču, al ga ne puštaju, kao jadne moraju da ga trpe jer je dobar, a kad nadju švalera onda ga hvale, dok se neke ne prime i kresnu švalera...posle je opšta ćutnja o toj temi....dok se nešto ne promeni....

Prvo, da bi opravdale svoju zaljubljenost hvale dečka na sva usta, onda kada vide kako ovima teku bale da ga probaju okrenu priču, al ga ne puštaju, kao jadne moraju da ga trpe jer je dobar, a kad nadju švalera onda ga hvale, dok se neke ne prime i kresnu švalera...posle je opšta ćutnja o toj temi....dok se nešto ne promeni....
imas iskustva sa opasnim zenama :mrgreen:

Tongue Goat GIF

Laže qrva

Мислим да не, бар не у смислу оговарања, можда се похвале да су задовољ(е)не, бивше можда само ако су екстремно повређене. Баш ретко сам о томе са пријатељицама причала а камоли детаљисала.

Aha, sad smo od svih došli do skoro svih ;)

Ja bih ipak rekla da to radi manjina. Ako se govori o prepričavanju sexa. Možda je ipak u pitanju prepričavanje ono gde smo bili, šta smo radili, otvorio mi je vrata auta, onda me je zagrlio, onda me je odveo na večeru, zamisli nije mi pridržao kaput, gledali smo film posle toga je bilo mnogo dobro i slično... čisto sumnjam da žene ogovaraju sam sex. tipa uradio mi je ovo ili ono - to još nikad nisam čula.
Međusobno sve, svaka devojka sa kojom sam bio mi je priznala da bar njena najbolja drugarica zna baš sve, a i ona za njena iskustva. A neke umeju i da na tu temu ogovaraju i pred muškarcima.

Јасно је да мушкарци прилично често оговарају жене/девојке у том неком сексуалном контексту али колико често жене/девојке међу собом оговарају мушкарце у том контексту ? Деле ли оне своје "ловачке приче" међу собом као што мушкарци то раде или оне ипак ређе говоре о томе ?

Мислим да исто *еру.

Јасно је да мушкарци прилично често оговарају жене/девојке у том неком сексуалном контексту али колико често жене/девојке међу собом оговарају мушкарце у том контексту ? Деле ли оне своје "ловачке приче" међу собом као што мушкарци то раде или оне ипак ређе говоре о томе ?
Присуствовао сам. Тада сам био класичној швалерској вези, па су ме њене другарице прихватиле као свог. Мушкарци причају своје ловачке приче, а жене иду до наситнијих детаља, па да сам био способан да поцрвеним, поцрвенео бих. Мушкарци, морате да знате да ће све о вама бити детаљно размотрено на тим женским кружоцима. Нема тајни и нема прескакања било ког потеза. Праведно и строго.

vidi...
dovoljno je da te jedna pohvali, sve ti se od danas popodne javljaju i smeškaju po kraju...
one su uvek iskrene za razliku od nas

Сећам се кад сам био негде у средњим двадесетим да сам се смејао другару који се истраумирао јер је лоше одрадио вече са једном девојком, та његова реакција ми је била смешна у фазону "шта те брига, нема назад, одрадио си своје", а тек данас схватам да такве ствари ретко кад остану у 4 зида и у суштини много велико изненађење ми је било кад сам схватио да девојке итекако причају о томе међу собом, мислио сам да су у фазону "јао нећу о томе срамота ме".

sve zavisi od utiska
negde se to zove reklama a negde ogovaranje

Back