Женска оговарања о томе ко је какав у кревету?

Ни ја не мислим да девојке често препричавају баш детаље у сексу али мислим да итекако оговарају неке оквирне ствари типа какав је неко отприлике у кревету у смислу "може ли, не може ли да задовољи", са којим девојкама је био, а које девојке су бациле око на њега итд.... Мислим да итекако постоје оговарања у том контексту и да оне о свакоме кога иоле знају имају формиран угао гледања у том правцу и јасну поделу око тога ко је за њих више, а ко мање мушкарац

Poslednja izmena:
Ни ја не мислим да девојке често препричавају баш детаље у сексу али мислим да итекако оговарају неке оквирне ствари типа какав је неко отприлике у кревету у смислу "може ли, не може ли да задовољи",
pa to da, naravno, da li je zadovoljna ili ne, da li je oduševljena ili ne i slično. Ili kaže baš je iskusan, kako me je dovatio i to.. I zasigurno neki detalji koji prethode i posle.. tipa nije me poljubio kada sam odlazila, zagrlio me i rekao da me voli.. i slične stvari koje imaju veze sa emocijama.

са којим девојкама је био, а које девојке су бациле око на њега итд....
specijalitet

Ухватим с времена на време колегинице како изокола оговарају неког у том контексту па сам се запитао шта ли причају тек кад остану саме
Isto pričaju i kada su same. Još nijednom nisam čula neku svoju prijateljicu da komentariše umeće partnera u krevetu, više se baziramo na ostala umeća ili nedostatke :mrgreen:

Јасно је да мушкарци прилично често оговарају жене/девојке у том неком сексуалном контексту али колико често жене/девојке међу собом оговарају мушкарце у том контексту ?
Ne detaljno,mozda samo koliki mu je :mrgreen:
Деле ли оне своје "ловачке приче" међу собом као што мушкарци то раде или оне ипак ређе говоре о томе ?
Ne.

Pa to je odvratno. Zar nije gadno slušati nečiju intimu..

Uverena sam da to rade pozerke u seksu, što gledaju tjubić da vide kako se pushi, za njih je sve predstava, šta drugo
И ја ништа не причам, јер ме не занима туђа интима и што би то кога занимало???

А зато ми је једна, касније се испоставило глупаво-емотивна-зла алапача, причала о све једном бившем све, у најситније детаље интимне односе. Знам ко је добар у кревету, и какав је идиот овако. Знам коме је она убијала психички мушкост, па му се иако је био млад није ни радио орган.
Ма превише података.
ФУЈ!

Жене које то препричавају, причају СВЕ!

Dok sam radio u Jatu osamdesetih svako jutro sam mogao da cujem bar po dve - tri price stjuardesa.

imao sam prilike "krisom" slusati 3 medicinske setre u penziji.

kada su krenule da uporedjuju price. jezzzivo :sad2:
Стјуардесе и мед. сестре се морају олакшати на послу изгледа, па шта ће, свако прича о себи и искуствима.
Да чују за друге пилоте, докторе... :zcepanje:

Цура о којој ја говорим ради у кладионици.
ОКеј, хоћемо се ложити да постоје та нека женска занимања гдје је мало већа вјероватноћа да се о томе прича??

Cak je i to maksimum na tu temu i to sa najblizom zenskom osobom koju poznajem 25 godina,toliko :mrgreen:

Pa da. Ali zato drugi detalji,
bilo mi je dosadno,
rekao je ovo ili ono,
obukao se seljački,
zamisli konobaru je rekao ovo ili ono..
zverao je neke žene okolo,
nije me slušao, ili zvonio mu je stalno telefon i javljao se iako je sa mnom izašao, i slične dogodovštine, to je ono što je mnogo bitnije za razgovor.
Stalno je pominjao bivšu,
pričao je o sebi non-stop,
pokušavao je da bude duhovit...
sreli smo usput toga i toga,
pozvao me je još jednom,
svi ti detalji su mnoogo bitni ;)

Ili ono zvao me je kod sebe iako imam mecu,
stalo mu je,
nije mu stalo,
Ma, dosadan lik, itd. ;)

Back