Женска оговарања о томе ко је какав у кревету?

fanstebre

Poznat
Poruka
9.561
Јасно је да мушкарци прилично често оговарају жене/девојке у том неком сексуалном контексту али колико често жене/девојке међу собом оговарају мушкарце у том контексту ? Деле ли оне своје "ловачке приче" међу собом као што мушкарци то раде или оне ипак ређе говоре о томе ?

Јасно је да мушкарци прилично често оговарају жене/девојке у том неком сексуалном контексту али колико често жене/девојке међу собом оговарају мушкарце у том контексту ? Деле ли оне своје "ловачке приче" међу собом као што мушкарци то раде или оне ипак ређе говоре о томе ?
Ja sam bivsim rekao da cute

Msilim da je to isto kao i u svemu, postoje ljudi koji stalno slušaju druge i mišljenje drugih utiče na njihove izbore. Takvima je hrana da slušaju prepričavanja i da se odlučuju naspram toga što čuju. A postoje i oni koji su samostalni i sami biraju, sami pronalaze. Kao kad se traži posao i bilo šta drugo, neki su pasivniji i očekuju da im se sve namesti, neki aktivniji. Ti pasivniji često gube vreme na priče sa drugim ljudima o drugim ljudima.

Ухватим с времена на време колегинице како изокола оговарају неког у том контексту па сам се запитао шта ли причају тек кад остану саме

To su tipična ogovaranja. Ne bih to slušala, nemam poverenja da su priče ispravne.
I to što je nekome dobro ne mora biti meni, i što je nekome loše meni može biti sasvim dobro.

Nije istina da muskarci prepricavaju, na protiv, retko sretnes nekog muskarca da to radi. A zene ne da mu daju po prepricavanju, nego u detalje.

Sve drugarice tvoje devojke/bivših znaju baš sve, u najsitnije detalje. Ogovaraju i referišu do nepojmljivih razmera.

crvene ti se usi od zenskog ogovaranja?

crvene ti se usi od zenskog ogovaranja?
Од оговарања генерално црвени ми се и душа, крчка се, али што се конкретно тиче ове оговарачке теме од ње ме пуца комплекс јер није баш пријатна помисао да постоји могућност да те неко (лепо) женско оговара негативно у том контексту и перципира те као лајт мушкарца

To rade skoro sve.

Aha, sad smo od svih došli do skoro svih ;)

Ja bih ipak rekla da to radi manjina. Ako se govori o prepričavanju sexa. Možda je ipak u pitanju prepričavanje ono gde smo bili, šta smo radili, otvorio mi je vrata auta, onda me je zagrlio, onda me je odveo na večeru, zamisli nije mi pridržao kaput, gledali smo film posle toga je bilo mnogo dobro i slično... čisto sumnjam da žene ogovaraju sam sex. tipa uradio mi je ovo ili ono - to još nikad nisam čula.

Back