Женска моћ освајања?

Sto se nerviras Svetozare? Uvek izgubis zivce i krenes s nekim napadima? Ne udjedam ja.
Опет гледаш у огледало?

Zna se sta je brak, ne moramo da ga definisemo.
https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Брак
Не знам како да ти објасним, нисам сигуран да можеш да схватиш, али ако хоћеш да разумеш како неко користи речи, мораш да разумеш начин на који они дефинишу речи које користе, не нужно како су дефинисане у речницима или, у твом случају, на Википедији.

У исто време, на тој твојој страници помиње се термин "дивљи брак". Дивљи брак има своју страницу и на тој страници пише да су термини "дивљи брак" и "ванбрачна заједница" синоними ( иако бих ја рекао да постоје одређене, додуше небитне, разлике између њих. ) Значи и ванбрачна заједница је нека врста брака -- дивља врста. Неутралнији термин би био неформални или неозакоњени брак. Такође постоје фактички бракови у неким правним системима ( "common-law marriage". )

Опет гледаш у огледало?

Не знам како да ти објасним, нисам сигуран да можеш да схватиш, али ако хоћеш да разумеш како неко користи речи, мораш да разумеш начин на који они дефинишу речи које користе, не нужно како су дефинисане у речницима или, у твом случају, на Википедији.

У исто време, на тој твојој страници помиње се термин "дивљи брак". Дивљи брак има своју страницу и на тој страници пише да су термини "дивљи брак" и "ванбрачна заједница" синоними ( иако бих ја рекао да постоје одређене, додуше небитне, разлике између њих. ) Значи и ванбрачна заједница је нека врста брака -- дивља врста. Неутралнији термин би био неформални или неозакоњени брак. Такође постоје фактички бракови у неким правним системима ( "common-law marriage". )
To kako neko proizvoljno definise nesto, to me ne interesuje.
A evo i zasto.
Na pr ja tebi ponudim posao i ti radis za mene recimo mesec dana i trazis isplatu,a ja kazem : koju isplatu?
A ti ces: kako koju? radio sam za tebe, dodjes mi platu.
A ja tebi kazem: Pa to ti tako definises, ja sam to definisao da ti to tako za mene radis, jer me volis, drugarski.
Kapiras?

Dobro je da si pomenuo vanbracnu zajednicu, jer je vanbracna zajednica jedna od vrhunca cirkusa u bracnom zakonu. Jer sustiniski/zakonski, vabracna zajednica se veoma malo razlikuje u odnosu na bracnu, po pitanju zakonskih stavki u koje se ukljucuje i podela imovine.
Evo ti pr: Zivos sa nekom cimerkom, ne morate ni da imate intimne odnose, ako prodje 3x godine, vas dvoje se vazite da ste u vanbracnoj zajednici i time sve sto si doneo u taj stan, stkeoa i td, pola toga ona moze da ti potrazuje preko suda.

To kako neko proizvoljno definise nesto, to me ne interesuje.
Требало би да те интересује из простог разлога што покушаваш да разумеш шта неко други говори.

Ни социолози не користе реч "брак" на исти начин и многи користе управо ову ширу дефиницију коју сам ја поменуо а која не захтева ни друштвено, ни верско, ни правно признање.

Број појмова о којима се може причати далеко надмашује број речи које су на располагању. Ако не постоји реч за појам о којем хоћеш да причаш, имаш опцију да измислиш нову реч ( неологизам ), опцију да користиш сложен израз и опцију да користиш постојећу реч која има најприближније значење.

Узми у обзир општи појам заједнице између двоје или више људи који 1) живе заједно, 2) намеравају заувек да живе заједно, 3) брину једни о другима, и 4) волели би, и можда намеравају, да оснују породицу тј. да имају децу ( своју или туђу. )

Коју реч би употребио за тај појам?

То је у суштини исто што и правни појам брака само без правне компоненте.

И запитај се зашто би реч "брак", која је састављена од 4 слова, била везана за правно признату заједницу? Зашто је правни аспект толико битан да правна варијанта појма заслужује једноставну реч а да за појам који представља исту врсту заједнице само без нужног правног признања не постоји никаква реч?

Неколико пута сам чуо да жене/девојке знају да кажу "да је мој не би ми се извукао" у фазону да ако баш желе неког мушкарца да освоје онда то сигурно и ураде и да нико не може да их одбаци ако су се баш намерачиле на њега и да је довољно да се неком мушкарцу макар мало свиђају па да се стекну услови да га она скроз освоји за себе. Је ли то баш тако и јел женама заиста много лакше да освоје нас него ми њих ?
Неупоредиво лакше иако испод лепог тела , лица стоји још нека врлиница или нека тужна прича у коју могу да се уфурају да се осетиш као ***** ако јој окренеш леђа и оставиш готова прича.
Упрошћено.Још ако те и сексуално освоји ијаооооооо брак.

Неколико пута сам чуо да жене/девојке знају да кажу "да је мој не би ми се извукао" у фазону да ако баш желе неког мушкарца да освоје онда то сигурно и ураде и да нико не може да их одбаци ако су се баш намерачиле на њега и да је довољно да се неком мушкарцу макар мало свиђају па да се стекну услови да га она скроз освоји за себе. Је ли то баш тако и јел женама заиста много лакше да освоје нас него ми њих ?
Još jedna od ženskih bajki....

Ako je žena jako zagrejana za nekoga, a on je pod A. Neutralan. B. Nimalo mu se ne dopada, C. Malo mu se ne sviđa, D. Malo mu se dopada, E. Mnogo mu se dopada, scenario ide ovako

A. Može ga smutiti za sex, možda mu se i dopadne jednom, možda to i uspe. Ima nade.
B. Pristaće na sex, ali će je posle šutnuti
C. Pristaće na sex, ali će kasnije ipak to što mu se ne dopada postati sve intenzivnije nakon par svršavanja i opet će otići
D. Ima nekih šansi
E. Sjajno

Ništa to ne vredi što je baš zagrejana ako mu se ne dopada. Staviće recku i ići dalje. Ali njen angažman može uroditi plodom ako je on bio zateleban za neku drugu, pa otkrije da je ovo ipak dobro, A i D varijanta.
✨
Impresioniran kolko si dobar ebač ti nisi gubila vreme :zper:

Mit koji su izmislile nesigurne zene.

Back