Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 229.448
Ne ja sam iskusanAl si ti ogorčen
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ja sam iskusanAl si ti ogorčen
Pa ako ti se to više puta desilo zar se ne zapitaš da je možda i do tebe? Ali nema veze, meni je moja glava dovoljna. Ko će jos da ulazi u tuđe.Ne ja sam iskusan
Arivederči do daljeg kuckanijaPa ako ti se to više puta desilo zar se ne zapitaš da je možda i do tebe? Ali nema veze, meni je moja glava dovoljna. Ko će jos da ulazi u tuđe.
Aj ne lupaj,do mene je to sto sve vidim i ne trpim ,to se meri u minutama,to je do mene i to ovde iznosim,ne da me neko zajebo posebno ne nase sablonske zenske pojave na nivou 2Pa ako ti se to više puta desilo zar se ne zapitaš da je možda i do tebe? Ali nema veze, meni je moja glava dovoljna. Ko će jos da ulazi u tuđe.
jokNa isto ti se svodi danas. Zajednički život na duže vreme se tretira kao brak. Ali taj papir kao da su okovi. Osećaj da mozeš da odeš kada hoćeš daje privid slobode i to je neki put potrebno. A možda se desi situacija, devojka neće pred matičara, a romantični Napokon je juri za taj divan trenutak?I pravi šale, igra joj se sa haljinom, sam je sebi smešan u odelu. Ili napravite ludu žurku u nekom vašem fazonu?
Ma hoce i strankinje da se udaju. Brak je jednostavno okov i to je to. Ne hvala.To su nase pokondirene tikve takve,propustio sam jednu engleskinju koja je bila drugacija, pozrtvovana i nista joj nije bilo bitnije od odnosa,dokazala je to s troje dece koje ima,vidis da je mnogima i jedno da naprave muka,ego manijaci
Не знам о каквом "показивању пажљивости" причаш. Ја тај израз не употребих. Говорио сам о "пажљивом бирању". То је кад ти треба релативно доста времена да одлучиш да ли би ти нека особа одговарала као животни партнер јер покушаваш да сазнаш што више о њој.Људи у зрелим годинама имају двољоно живтног искуства и знања да знају шта и како треба чинити.
Показивање „пажљивости“, како си ти описао, више ујазује на незрелу особу, која још увек ништа није научила. Па је зато пажљива.
Pa da li im je svetinjaMa hoce i strankinje da se udaju. Brak je jednostavno okov i to je to. Ne hvala.
Retko kojima je. Kao sto je retko kojima i pitanje ljubavi.Pa da li im je svetinja
Nene totalno pogresno,kad imas decu i ti i ona ste nebitni ,gledas samo detetu da bude dobro i nema vise vaseg egaP jbga brate, svet se promenio.
Opet kazem i decu mozes da imas i da budes s nekim, a ne moras da se zenis. Brak je pravni akt, nije nekakav prirodan cin, pa se kao senice zaljube, pa odluce da naprave gnezdo i odu u opstinu i potpisu.
Porodica je proizvod sinhronog rada oba roditelja.Nene totalno pogresno,kad imas decu i ti i ona ste nebitni ,gledas samo detetu da bude dobro i nema vise vaseg ega
Ne potenciram ja brak nisam iz istih modernih razloga za njega ali u praksi da postoji normalna osoba, istog misljenja o posvecenosti partneru i porodici za dan je zenim bez kalkulacija