Женска моћ освајања?

fanstebre

Poznat
Poruka
9.757
Неколико пута сам чуо да жене/девојке знају да кажу "да је мој не би ми се извукао" у фазону да ако баш желе неког мушкарца да освоје онда то сигурно и ураде и да нико не може да их одбаци ако су се баш намерачиле на њега и да је довољно да се неком мушкарцу макар мало свиђају па да се стекну услови да га она скроз освоји за себе. Је ли то баш тако и јел женама заиста много лакше да освоје нас него ми њих ?

Неколико пута сам чуо да жене/девојке знају да кажу "да је мој не би ми се извукао" у фазону да ако баш желе неког мушкарца да освоје онда то сигурно и ураде и да нико не може да их одбаци ако су се баш намерачиле на њега и да је довољно да се неком мушкарцу макар мало свиђају па да се стекну услови да га она скроз освоји за себе. Је ли то баш тако и јел женама заиста много лакше да освоје нас него ми њих ?
Pa po meni je muskarac vestiiji/bolji da otvori taj prostor i zagreje atmosferu, ali je zena bolja u zavodjenju. I najbolje je kada tebe zena zavede, nakon sto se zagreje za tebe, jer ce to uraditi vesto, ne ti nju.

S druge strane, to ne znaci da muskarac ne ume da odoli i da je odbije isto tako.

Pa naravno da je tačno.
One nažalost odlučuju.

Pa realno, i jeste tačno i nije. Svako može da osvoji partnera ako je realan. Nego je problem u alavosti. Pa tako sve češće viđam dobre ženske u kasnim 30-tim kako i dalje ne mogu da nađu partnera. A dobre su ženske, nego imaju nerealna očekivanja. Smanji kriterijume pa ćeš naći. Ne vrediš koliko misliš da vrediš.

Ako je žena jako zagrejana za nekoga, a on je pod A. Neutralan. B. Nimalo mu se ne dopada, C. Malo mu se ne sviđa, D. Malo mu se dopada, E. Mnogo mu se dopada, scenario ide ovako

A. Može ga smutiti za sex, možda mu se i dopadne jednom, možda to i uspe. Ima nade.
B. Pristaće na sex, ali će je posle šutnuti
C. Pristaće na sex, ali će kasnije ipak to što mu se ne dopada postati sve intenzivnije nakon par svršavanja i opet će otići
D. Ima nekih šansi
E. Sjajno

Ništa to ne vredi što je baš zagrejana ako mu se ne dopada. Staviće recku i ići dalje. Ali njen angažman može uroditi plodom ako je on bio zateleban za neku drugu, pa otkrije da je ovo ipak dobro, A i D varijanta.
✨

Ako je žena jako zagrejana za nekoga, a on je pod A. Neutralan. B. Nimalo mu se ne dopada, C. Malo mu se ne sviđa, D. Malo mu se dopada, E. Mnogo mu se dopada, scenario ide ovako

A. Može ga smutiti za sex, možda mu se i dopadne jednom, možda to i uspe. Ima nade.
B. Pristaće na sex, ali će je posle šutnuti
C. Pristaće na sex, ali će kasnije ipak to što mu se ne dopada postati sve intenzivnije nakon par svršavanja i opet će otići
D. Ima nekih šansi
E. Sjajno

Ništa to ne vredi što je baš zagrejana ako mu se ne dopada. Staviće recku i ići dalje. Ali njen angažman može uroditi plodom ako je on bio zateleban za neku drugu, pa otkrije da je ovo ipak dobro, A i D varijanta.
✨

Она нема шансе само ако је ситуација под Б. У свим осталим ситуацијама може да га зацементира ако се баш устреми. Бетонске ципелице и ћао здраво

Onda ste u daj šta daš poziciji 😂
Не ради се о томе него ви некад не схватате да је нама најсексипилније кад је жена насмејана и кад нас обавија оптимизмом сваки дан и кад нека жена одлучи да те освоји онда она то примени 101%, увуче ти се под кожу и ту врло лако из А или Д склизнеш у Е.

Zene su svemoćne nad nama sto reče kolega sysama i doupetom.

Back