За мушкарце је опште познато да то раде и да ретко коме прође дан без тога. Каква је ситуација код жена ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ауууу...За мушкарце је опште познато да то раде и да ретко коме прође дан без тога. Каква је ситуација код жена ?
One citaju ljubavne romane, filosofiju i orgazmiraju najvecim puolnim organom- muozgom.
sta dan..ne prodje ni 5 min..За мушкарце је опште познато да то раде и да ретко коме прође дан без тога. Каква је ситуација код жена ?
ako mozak posmatramo kao mr napokonma to moze samo domacica...prava biznis zena nema vremena za mozganje..![]()
Zato za razliku od njih imamo vezane orgazme od kojih i samo jedan može da traje i ceo minut... dva...mi mozgamo 24/7
e to im kaziZato za razliku od njih imamo vezane orgazme od kojih i samo jedan može da traje i ceo minut... dva...
A kome da kažem? Džaba. Oni veruju da je to samo mit.e to im kazi![]()
A mi mitoloska bicaA kome da kažem? Džaba. Oni veruju da je to samo mit.![]()
Htedoh taman da napišem da više veruju u zmajeve nego u višestruke ženske orgazme. Nedajbože još ako su vremenski duži! Tu već dodajemo i jednoroge.A mi mitoloska bica![]()
aj sad ti reci nesto smesno i zabavno.ako nista drugo tvoji kraci postovi me zasmeju
evo konektujem se upravo na svoj polni organ zaradi orgazma![]()
veruju i zavideHtedoh taman da napišem da više veruju u zmajeve nego u višestruke ženske orgazme. Nedajbože još ako su vremenski duži! Tu već dodajemo i jednoroge.
ne umemaj sad ti reci nesto smesno i zabavno.
Не верујем, знам.veruju i zavide
ne umem
sve si u pravu eto
p dao sam ti sansu jbte sto si sad ironicna.sve si u pravu eto
predrasude su tvoje minsko polje
klik klik
pa nisam ukapirala sansup dao sam ti sansu jbte sto si sad ironicna.
p kad ne koristis puolni organ.pa nisam ukapirala sansu![]()
jbtep kad ne koristis puolni organ.