Quantcast

Ženska košarka

No Respect

Domaćin
Poruka
3.775
:worth:

Za nju granice ne postoje: Nataša Kovačević igra za Zvezdu u prvoj ligi Srbije!

Mnogi bi na njenom mestu klonuli duhom, ali je ona nakon nesreće postala jača nego ikad, a sada će ponovo na parket! Nataša Kovačević već dva meseca vredno trenira sa Crvenom zvezdom pod budnim okom trenera Dragana Vukovića, a već je pokrenut i postupak registracije za njene nastpupe u prvoj ligi Srbije.
To je saopštio ženski košarkaški klub sa Malog Kalemegdana, koji je obavestio javnost da u o povratku Nataše Kovačević aktivnom bavljenju košarkom, već konsultovani i predstavnici KSS, i FIBA, i da u ovom po mnogo čemu jedinstvenom slucaju, zbog korišćenja proteze, ne postoje nikakve prepreke da se ponovo vrati na parket.
Nataša je 7. septembra 2013. godine doživela saobraćajnu nesreću u Mađarskoj, kada je bila članica Mađarskog Đera, nakon čega joj je amputirana leva noga do kolena. Ipak, ona je svojom voljom pokazala da u životu i sportu ne postoje granice. Nataša je velikom voljom, uz pomoć svog kluba, prvo ponovo prohodala, a uz pomoć sportske proteze u čijoj nabavci su svojevremeno mnogo pomogli FIBA Evropa, francuska košarkaška federacija i njen predsednik Žan-Pjer Siuta i KSS, nastavila da se bori za svoje pravo i veliku želju da ponovo igra košarku.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ne postoje granice njihovog idiotizma:

 
Top